Huulien kestopigmentointi

Täyteläisemmät huulet ilman täyteainetta

Huulien kestopigmentointi

Täyteläisemmät huulet ilman täyteainetta

Miltä kuulostaa huulimeikki, joka ei leviä juonteisiin tai tartu hampaisiin? Voisit sanoa heipat rajauskynälle ja jatkuvalle huulipunan korjaamiselle. Huulten pigmentointi sopii sekä huulimeikin superkuluttajille että luonnollisempaa lookkia haluavalle.

Mitä huulien kestopigmentoinnissa tapahtuu?

 • Huulien kestopigmentoinnilla voidaan korjata huulten symmetriaa ja luonnollista muotoa sekä tehdä huulista täyteläisemmän oloiset. 

 • Huulien pigmentoinnilla korostetaan huulien muotoa. Siinä keskitytään yleensä huulten rajoihin, mutta myös huulen pintaa voidaan kevyesti sävyttää rajojen sisäpuolelta. 

 • Huulista voidaan tehdä pigmentoimalla luonnollisen hienostuneet, näyttävät tai meikkimäiset huulten muodon ja omien toiveiden mukaan. 

 • Swiss Colorin väripigmenttivalikoimastamme löytyy useita sävjä, joiden avulla voimme toteuttaa toiveiden mukaiset huulten pigmentoinnit. 

 • Swiss Colorin värit ovat laadukkaita, turvallisia ja tutkittuja.

 • Tällä hetkellä trendinä on enemmänkin luonnollisuus ja omien piirteiden korostaminen kuin voimakkaan meikkimäinen lopputulos. 

Huulien pigmentointi vaihe vaiheelta

Blue Lagoonissa huulten kestopigmentointi-toimenpiteeseen sisältyy aina seuraavat asiat:

 1. Konsultaatio, jossa suunnitellaan huulien muoto ja väri ja käydään läpi toimenpiteeseen liittyvät seikat sekä kotihoito.
 2. Huulten muotoilu, ennen toimenpidettä meikkikynän avulla.
 3. Pigmentointi toimenpide, jossa huulten rajat piirretään ihoon pigmenttiaineella ja -koneella.
 4. Jälkihoito, kotona tehtävä hoitotoimenpiteet, joihon saat tarkat ohjeet.
 5. Vahvistuskäsittely, tehdään tarpeen mukaan noin 4-6 vkon kuluttua ensimmäisestä toimenpiteestä.

Ensimmäinen pigmentointikerta vie yleensä noin 2-3 tuntia, josta osa käytetään suunnitteluun. Pigmentoinnit häipyvät ihosta tasaisesti 1-3 vuodessa ilman, että ihossa näkyy voimakkaita epätasaisuuksia.

Huulien kestopigmentointeja suunniteltaessa piirrämme meikkikynällä pigmentointien ääriviivat. Huulten pigmentointiin käytettävän sävyn valitsee pigmentoinnin ammattilaisemme ottaen huomioon ihon ja huulien värisävyn sekä toiveet huulten pigmentoinnista. Kun piirretyt viivat ovat hyväksytty, siirrytään itse toimenpiteeseen. 

Huulten kestopigmentointi toteutetaan pigmentointikoneella, jolla pigmentit työntyvät ihoon. Pigmentit haalistuvat iholta pikkuhiljaa, kokonaan kestopigmentoinnit häviävät iholta 1-3 vuodessa. Pigmentin pysyvyys riippuu paljon omasta ihotyypistä ja jälkihoidosta. Pigmentointiammattilainen osaa tehdä huulien kestopigmentoinnit oikeaan syvyyteen aiheuttamatta arpia, värin muuttumista tai leviämistä.

Hinnasto

Kestopigmentoinnit

Kestopigmentoinnilla voidaan tehdä kulmien lisäksi myös huulien ja silmien rajauksia eli eyeliner-pigmentointeja. Kestopigmentointi pysyy 1-5 vuoteen iholla riippuen mm. ihotyypistä ja ihonhoidosta.

Ennen ajanvarausta tutustu erittäin huolellisesti hoidon tietoihin. Jos olet epävarma hoidon soveltuvuudesta itsellesi tai haluat lisätietoja toimenpiteestä, otathan meihin yhteyttä, autamme sinua mielellämme.

Kestopigmentointi­konsultaatio

Konsultaation hinta 40 € hyvitetään hoidon hinnasta, kun tulet pigmentointiin Blue Lagoonin liikkeeseen 6 kuukauden sisällä konsultaatiosta.

Varaa aikasi konsultaatioon tekijälle, jonka haluat kulmasi tekevän. Mieti valmiiksi kysymykset, mitä haluat kysyä. Konsultaatiossa käydään läpi hoidon kulku, mietityttävät asiat, palvelusopimus, mahdolliset esteet toimenpiteelle sekä tulevien pigmentoinnin malli.

Konsultaatio ennen kestopigmentoinnin ottamista on aina pakollinen.

Voit varata pelkän konsultaation tai sekä konsultaation että toimenpiteen. Jos varaat molemmat samaan aikaan, varaa konsultaatio viimeistään kahta vuorokautta ennen toimenpidettä. Jos tuletkin toisiin aatoksiin, ehdit vielä perumaan hoitoajan ennen 24h laskutuskäytäntöämme. Pigmentaatio-toimenpide on aina pysyvä, joten on tärkeää olla varma toimenpiteestä.

Mikäli olet hyvin perustein estynyt tulemaan paikan päälle konsultaatioon, voit sovitusti laittaa hyvät kuvat pigmentoitavasta alueesta ilman meikkiä haluamallesi tekijälle osoitettuna osoitteeseen info@bluelagoon.fi. Tämän jälkeen käyt tekijän kanssa puhelinkonsultaation, jonka maksat saamallasi laskulla (40 € + 2 € laskutuslisä).

40 €

Pigmentoinnin poisto

Kestopigmentointikoneella + SC Color X -nesteellä tehtävä pigmentoinnin poisto pystytään tekemään tehokkaasti kaikille eri pigmenteille.

Kestopigmentointilaitteella laitettavan SC Color X-poistoaineen oksidit sitovat itseensä pigmenttimolekyylejä, joita poistuu ihosta jo hoidon sekä paranemisprosessin aikana. Menetelmällä pystytään poistamaan kestopigmentointeja, microbladingeja sekä pieniä 7×7 cm kokoisia tatuointeja.

Yhden toimenpiteen kesto on noin 45 minuuttia.

149 €

Kulmien kestopigmentointi: Shadow-tyyli, jatkokerta

Shadow-tekniikalla kulmat täytetään pyörivin liikkein pigmentointikoneella, jossa kulmakarvoja työstetään ns. värittämällä mukaillen omia karvoja, mikäli se on mahdollista. Shadow-tekniikalla tehdyt pigmentoinnit häviävät ihosta tasaisesti 1-3 vuodessa ilman, että ihossa näkyy voimakkaita epätasaisuuksia.

200 €

Eyeliner 1. kerta

Silmäluomiin kestopigmentoinnilla tehtävä rajaus. Toimenpide sisältää ensimmäisen pigmentointikerran sekä rajausten Touch Up -vahvistuskerran.
Huomioithan, että ennen toimenpidettä konsultaatio on pakollinen.

 

325 €

Huulten kestopigmentointi 1. kerta

Huulten kestopigmentointi ensimmäinen kerta. Aikaa toimenpide vie noin 120 minuuttia.

Hintaan sisältyy pigmentoinnin lisäksi myös Touch Up -vahvistuskerta. Muistathan varata aina ajan konsultaatioon ennen pigmentointiajan varaamista.

355 €

Kulmien pigmentointi: Shadow-tyyli, 1. kerta

Shadow-tekniikalla kulmat täytetään pyörivin liikkein pigmentointikoneella, jossa kulmakarvoja työstetään ns. värittämällä mukaillen omia karvoja, mikäli se on mahdollista. Shadow-tekniikalla tehdyt pigmentoinnit häviävät ihosta tasaisesti 1-3 vuodessa ilman, että ihossa näkyy voimakkaita epätasaisuuksia.

Hinta sisältää konsultoinnin, ensimmäisen käynnin ja yhden vahvistuskäsittelyn. Huomioithan, että konsultointi ennen hoitoa on pakollinen. 

380 €

Tärkeää tietoa huulten kestopigmentoinnista

Tutustu ennen toimenpidettä tarkasti kotihoito-ohjeisiin sekä hoitoon valmistautumiseen. Ennen toimenpiteeseen tuloa konsultaatiossa käydään tarkasti läpi toiveet ja odotukset, sillä pigmentointi on aina pysyvä toimenpide ja on tärkeää, että lopputulos miellyttää. Konsultaation hinta hyvitetään pigmentoinnin hinnasta, mikäli tulet pigmentointiin kuuden kuukauden sisällä konsultaatiosta.

Tutustu taitavaan pigmentointitiimiimme

Liikkeissämme työskentelee microblading-kulmiin sekä kestopigmentointeihin erikoistuneita tekijöitä. Blue Lagoonissa tekijät luokitellaan kahdelle tasolle: artisti ja master. Master-tekijä on kokeneempi ja tehnyt pigmentointeja pidempään. Tekijä kannattaa valita kuvien perusteella, jotta löytää itseään miellyttävimmän tyylin.