Ripsien & kulmien kestovärjäys

Ripsien & kulmien kestovärjäys

Kestovärjäys on helppo tapa pitää yllä huoliteltua, mutta luonnollista lookia. Kestovärillä voidaan värjätä ripset, kulmat tai molemmat samalla kertaa. Kulmien värjäyksellä ja muotoilulla saat ryhdikkyyttä sekä kehykset kasvoille. Kauniisti muotoillut ja värjätyt kulmat tuovat uutta ilmettä ja piristystä kasvoille. Ripsien värjäys taas antaa upeaa syvyyttä katseelle. Kestovärjäys helpottaa arkea ja nopeuttaa päivittäistä meikkausta.

Kestovärjäys & kulmien muotoilu

 • Ripsien kestovärjäys

  Suosittelemme ripsien kestovärjäystä erityisesti vaaleille ripsille, tai kun haluat ripsiisi lisää väriä, mutta yhä luonnollisen lopputuloksen nopeasti ja edullisesti. Ripsien kestovärjäys on suosittu palvelu mm. paljon hikiliikuntaa harrastavien asiakkaiden keskuudessa, sekä kesällä tai ennen lomamatkaa. Ripsien kestovärjäys on hyvä vaihtoehto myös silloin, kun ripsivärin käyttö on esimerkiksi vaikeaa tai mahdotonta.

 • Kulmien kestovärjäys

  Kulmien kestovärjäyksellä kulmiin saadaan helposti ja nopeasti lisää näyttävyyttä, sekä kulmien muoto paremmin esiin. Suosittelemme kulmien kestovärjäystä ja muotoilua kaikenlaisille kulmille! Kulmien kestovärjäys on yksi suosituimmista palveluistamme, jonka avulla kasvoille saadaan nopeasti pirteämpi ilme. Monesti kulmien symmetrinen meikkaaminen koetaan myös haastavaksi, johon kestovärjäyksellä saadaan helpotusta.

 • Kulmien muotoilu pinseteillä

  Kulmien kestovärjäys sisältää aina myös kulmien muotoilun. Kulmien muotoiluun voidaan käyttää erilaisia tekniikoita, joista pinsetit ovat yleisin. Suosittelemme kulmien muotoilua pinseteillä, kun kulmista halutaan poistaa yksittäisiä hajakarvoja. Monesti vahaukseen ja sokerointiin yhdistetään myös pinsettien käyttö, jotta kulmien linjoista saadaan mahdollisimman tarkkarajaiset. Hitautensa ansiosta pinsetit eivät sovellu hyvin isompiin muotoilutöihin tai kulmakarvojen alueen puhdistamiseen kaikesta pienestä ihokarvasta.

 • Kulmien muotoilu sokerilla tai vahalla

  Sokerointi ja vahaus eroavat tekniikassaan hieman toisistaan, mutta molemmilla tavoilla päästään samanlaiseen lopputulokseen. Sokeroinnissa ja vahauksessa kulman alueelle levitetään lämmintä massaa, joka irrotetaan iholta nopealla liikkeellä. Sokeroinnin ja vahauksen avulla kulmista saadaan vaivattomasti poistettua kaikki ei toivotut karvat, kuten myös aivan vaaleat ja hennot ihokarvat. Suosittelemme kulmien vahausta ja sokerointia silloin, kun sinulla on paljon muotoiltavaa, toivot täysin uutta muotoa kulmakarvoillesi tai haluat saada kulmakarvasi puhtaiksi myös vaaleasta ihokarvasta. Vahan ja sokerin käyttö ei automaattisesti tarkoita todella kapeita kulmia, vaan tekniikoilla pystytään tekemään myös leveämpiä ja luonnollisia kulmia.

Lisätietoa ripsien ja kulmien kestovärjäyksestä

Ripsien kestovärjäys

Ripsien kestovärjäyksessä ripset kestovärjätään kestovärillä. Monesti ripset saattavat olla luonnostaan varsienkin ripsien päistä hieman vaaleat, joten kestovärjäys saattaa tuoda vaikutelman aavistuksen pidemmistä ripsistä. Kestovärillä ripsiin saadaan myös kauniin tumma ripsiraja. Suurin muutos ripsien kestovärjäyksellä saadaan aivan vaaleisiin ripsiin.

Ripsien kestovärjäykseen käytetään tyypillisesti sinimustan sävyä. Sävy ei ole lainkaan sinertävä, vaan intensiivisen musta. Halutessa ripset voidaan värjätä myös mustalla tai ruskealla, mutta lähtökohtaisesti emme suosittele ruskean kestovärin käyttöä ripsiin. Ripsien kestovärjäyksessä värjätään yleensä ala- ja yläripset, mutta myös pelkästään yläripset voidaan värjätä, jos et halua värjäystä alaripsillesi.

Ripset ovat luonnostaan melko suorat, joten kestovärjäys ei yksinään vielä tuo ripsien pituutta ja potentiaalia parhaalla mahdollisella tavalla esiin. Mikäli toivoisi luonnollista mutta näyttävämpää lopputulosta ripsillesi, suosittelemme kokeilemaan ripsien kestotaivutusta. Kestotaivutus kestää ripsissä useita viikkoja, ja se uusitaan tyypillisesti noin 8 viikon välein. Kestotaivutusten välissä on suosittua käydä kestovärjäämässä ripset, sillä kestoväri kuluu tyypillisesti kestotaivutusta nopeammin pois.

Suosittelemme tulemaan hoitoon ilman ripsiväriä jos mahdollista, jotta hoitoaikaasi ei kulu ripsivärin puhdistukseen. Varsinkin vedenkestävää ripsiväriä olisi hyvä välttää ennen hoitoon tuloa. Ikäraja ripsien kestovärjäykseen on 16 vuotta.

Kulmien kestovärjäys

Värivaihtoehtoina kulmien värjäykseen on vaaleanruskea, ruskea, harmaa ja musta. Värejä voidaan myös sekoittaa keskenään, jotta saadaan juuri sinulle täydellisen sopiva sävy. Kulmia värjätessä kestoväri saattaa tarttua myös aluksi hieman ihoon, jolloin väri näyttää tummemmalta muutaman päivän. Kun muutaman kerran puhdistat tai kuorit kasvojesi ihoa, väri alkaa irrota ihosta jolloin lopputulos vaalenee aavistuksen.

Kerrothan tekijälle kaikki toiveesi värin ja muodon suhteen. Yleensä sopiva sävy valitaan hiusten ja ihonvärisi mukaan. Väri kestää karvassa yleensä 3-4 viikkoa, jonka jälkeen se olisi hyvä uusia mikäli haluat ylläpitää lopputulosta. Väri haalistuu pikkuhiljaa pois. Ikäraja kulmien kestovärjäykseen on 16 vuotta.

Kulmien kestovärjäyksellä kulmiin voidaan saada näyttäväkin lopputulos aikaiseksi. Jos kuitenkin toiveissasi on mahdollisimman näyttävä lopputulos, suosittelemme kokeilemaan Brow Liftiä eli kulmien laminointia. Laminointi on erityisen hyvä myös harvemmille kulmakarvoille, tai mikäli toivot hyvin skarppia lopputulosta, tarkasti aseteltuja kulmakarvoja tai mahdollisimman tuuheaa lopputulosta.

Kulmien kestovärjäykseen sisältyy kulmien muotoilu. Voit valita muotoilutekniikan pinseteillä, vahalla tai sokeroinnilla. Sokerointi ja vahaus on hellävarainen tapa poistaa karvat juurineen ja erityisen hyvä sekä pinsettejä nopeampi tekniikka silloin, jos karvaa on enemmän poistettavana.

Kestovärjäys Helsinki, Espoo, Turku & Tampere

Teemme kestovärjäyksiä ja kulmien muotoiluja kaikissa kauneushoitoloissamme Helsingissä, Espoossa, Turussa ja Tampereella. Kestovärjäykset ja kulmien muotoilut voidaan toteuttaa hoitohuoneissa tai Brow Bareissamme. Kaikki ammattilaisemme käyvät läpi uniikit laatuprosessimme, joiden avulla takaamme asiakkaillemme yhtenäiset ja korkealaatuiset palvelukokemukset. Suosittelemme tutustumaan ammattilaisiimme sekä heidän työnäytteisiinsä tiimi-sivultamme, jotta löydät juuri sinulle sopivimman ammattilaisen.

Hinnasto

Kestovärit

Kestovärjäys on helppo tapa pitää yllä huoliteltua, mutta luonnollista lookia. Kestovärillä voidaan värjätä ripset, kulmat tai molemmat samalla kertaa. Kulmien värjäyksellä ja muotoilulla saat ryhdikkyyttä sekä kehykset kasvoille. Kauniisti muotoillut ja värjätyt kulmat tuovat uutta ilmettä ja piristystä kasvoille. Ripsien värjäys taas antaa upeaa syvyyttä katseelle. Kestovärjäys helpottaa arkea ja nopeuttaa päivittäistä meikkausta.

Lue lisää kestovärjäyksestä & katso kuvat

Ripsien kestovärjäys 30 min

Ripsien kestovärjäys. Hoito tehdään asiakkaalle valitulla sävyllä: musta, sinimusta tai ruskea. Värjäys kestää ripsissä 2-6 viikkoa riippuen minkälaista “rasitusta” ripset saavat.

Lue lisää ripsien kestovärjäyksestä.

Suosittelemme tulemaan hoitoon ilman ripsiväriä jos mahdollista, jotta hoitoaikaasi ei kulu ripsivärin puhdistukseen. Varsinkin vedenkestävää ripsiväriä olisi hyvä välttää hoitopäivänä. Huomioithan myös, että mahdollinen muutamankin minuutin myöhästyminen on pois omasta hoitoajastasi. Jo 10 minuutin myöhästyminen vaikuttaa merkittävästi palveluiden tekoon, joihin varataan vähemmän aikaa.

20 €

Kulmien kestovärjäys & muotoilu

Kestovärjäys on helppo tapa pitää yllä huoliteltua, mutta luonnollista lookia. Kulmien värjäyksellä ja muotoilulla saat ryhdikkyyttä sekä kehykset kasvoille. Kauniisti muotoillut ja värjätyt kulmat tuovat uutta ilmettä ja piristystä kasvoille. Kestovärjäys helpottaa arkea ja nopeuttaa päivittäistä meikkausta. Muotoilu voidaan tehdä pinseteillä, sokerilla tai vahalla.

Hoitoon varataan 30 min. aikaa.

Lue lisää kulmien kestovärjäyksestä ja muotoilusta!

24 €

Ripsien ja kulmien kestovärjäys

Ripsien ja kulmien kestovärjäys sisältää kestovärjäyksen lisäksi kulmien muotoilun pinseteillä, sokerilla tai vahalla. Suosittelemme muotoilua pinseteillä jos kulmissasi ei ole paljon muotoiltavaa. Isompiin muutostöihin ja runsaammille kulmakarvoille suosittelemme sokerointia tai vahausta. Hoitoon varataan aikaa 40 min.

Lue lisää kestovärjäyksestä.

Suosittelemme tulemaan hoitoon ilman ripsiväriä jos mahdollista, jotta hoitoaikaasi ei kulu ripsivärin puhdistukseen. Varsinkin vedenkestävää ripsiväriä olisi hyvä välttää hoitopäivänä. Huomioithan myös, että mahdollinen muutamankin minuutin myöhästyminen on pois omasta hoitoajastasi. Jo 10 minuutin myöhästyminen vaikuttaa merkittävästi palveluiden tekoon, joihin varataan vähemmän aikaa

36 €

Lash Lift - ripsien kestotaivutus

Kestovärien rinnalle uudeksi suosikkihoidoksi on muodostunut Lash Lift eli ripsien kestotaivutus, jolla taivutetaan omat ripset kauniisti esille. Kestotaivutus tuo luonnollisten ripsien täyden potentiaalin upeasti esiin, ja hoitotulos kestää kauniina monta viikkoa. Kestotaivutuksiin käytämme InLein tuotteita.

Ikäraja kestotaivutuksessa on 16 vuotta.

Lue lisää Lash Liftistä & katso kuvat

Lash Lift – ripsien kestotaivutus 90 min

Lash Lift eli ripsien kestotaivutus, on hoito, jossa omat ripset taivutetaan kauniisti esille. Käytämme Inlei -merkkisen brändin tuotteita Lash Liftissä.

Huomioithan, että ripsipidennysten poiston jälkeen, tulee odottaa yksi kasvukausi (8 viikkoa), ennen kuin on suotavaa tehdä ripsien kestotaivutusta. Tutustuthan huolellisesti kestotaivutuspalveluumme ennen ajan varaamista! Ikäraja kestotaivutukseen on 16 vuotta.

85 €

Lash Lift + kulmien kestovärjäys & muotoilu

Lash Lift eli ripsien kestotaivutus, on hoito, jossa omat ripset taivutetaan ja kauniisti esille. Käytämme Inlei -merkkisen brändin tuotteita Lash Liftissä. Lisäksi tämä hoito sisältää myös kulmien kestovärjäyksen sekä muotoilun.

Huomioithan, että ripsipidennysten poiston jälkeen, tulee odottaa yksi kasvukausi (8 viikkoa), ennen kuin on suotavaa tehdä ripsien kestotaivutusta. Tutustuthan huolellisesti kestotaivutuspalveluumme ennen ajan varaamista! Ikäraja kestotaivutukseen on 16 vuotta.

109 €

Lash Lift & Brow Lift -kombo 90 min

Lash & Brow Lift -kombossa teemme samanaikaisesti sekä ripsien kestotaivutuksen ja kulmien laminoinnin. Aikaa hoitoon menee noin 90 minuuttia. Käytämme Inlei -merkkisen brändin tuotteita kestotaivutuksessa ja kulmien laminoinnissa. Hoidon ikäraja on 16 vuotta.

125 €

Brow Lift - kulmakarvojen laminointi

Brow Lift on yksi tämän hetken trendikkäimmistä palveluista, jolla kulmiin saadaan luotua upeita ja yksilöllisiä tyylejä. Laminoinnin avulla kulmakarvat voidaan asetella skarpin linjakkaiksi, luoda luonnollisen tuuhea vaikutelma tai tehdä näyttävän tuuheat kulmakarvat. Lopputulokseen vaikuttaa kulmakarvojesi lähtötilanne sekä toivomasi tyyli. Kokeneet Brow Lift -tekijämme luovat upean lookin kulmakarvoillesi!

Ikäraja Brow Lifteissä on 16 vuotta.

Lue lisää Brow Liftistä & katso kuvat

Brow Lift – kulmien laminointi

Brow Lift eli kulmien laminointi on aina trendikäs tapa huolehtia kulmakarvoistaan! Sen avulla ohuista ja runsaimmistakin kulmista saadaan näyttävät ja siistit jopa kuuden viikon ajaksi. Hoitoaika on noin 45 minuuttia. Lue lisää kulmien laminoinnista!

55 €

Brow Lift & ripsien kestovärjäys

Tämä palvelu sisältää Brow Lift -kulmien laminoinnin sekä ripsien kestovärjäyksen. Aikaa hoitoon menee noin 60 minuuttia. Käytämme Inlei -merkkisen brändin tuotteita kulmien laminoinnissa. Hoidon ikäraja on 16 vuotta.

73 €

Lash Lift & Brow Lift -kombo 90 min

Lash & Brow Lift -kombossa teemme samanaikaisesti sekä ripsien kestotaivutuksen ja kulmien laminoinnin. Aikaa hoitoon menee noin 90 minuuttia. Käytämme Inlei -merkkisen brändin tuotteita kestotaivutuksessa ja kulmien laminoinnissa. Hoidon ikäraja on 16 vuotta.

125 €

Kestovärjäyksen kotihoito-ohjeet, hoitotakuut sekä valmistautuminen kestovärjäykseen

Suosittelemme, että tutustut varaamaasi palveluun jo ennen hoitoon tuloa. Olemme keränneet yleiset suositukset ripsien ja kulmien kotihoidosta sekä kestovärjäykseen valmistautumisesta. Täältä löydät tiedot myös kestovärjäysten takuuajoista. Tutustu ohjeisiin huolella ja ota meihin yhteyttä, mikäli sinua askarruttaa jokin asia. Ammattilaisemme auttavat sinua kaikissa ongelmatilanteissa.

Ammattilaisemme

Liikkeissämme työskentelee ripsiin ja kulmiin erikoistuneita ammattilaisia. Suosittelemme tutustumaan ammattilaisiimme ja heidän työnäytekuviinsa, jotta löydä juuri sinulle sopivimman tekijän!

Lash Lift eli ripsien kestotaivutus

Ripsien kestotaivutus on noussut äärimmäisen suosituksi palveluksi, joka tuo uudenlaisen vaihtoehdon luonnonripsille. Lopputulos on näyttävä, mutta yhä luonnollinen. Tutustu lisää ripsien kestotaivutukseen sekä katso upeat ennen ja jälkeen kuvat Lash Lifteistämme!

Brow Lift eli kulmakarvojen laminointi

Kulmien laminointi on palvelu, jolla saat kulmistasi näyttävät, tuuheamman näköiset sekä kauniisti muotoillut. Suosittelemme Brow Liftiä erityisesti silloin, kun kaipaat kulmiisi lisää näyttävyyttä, haluat kauniin linjakkaat kulmat tai mahdollisimman runsaat kulmakarvat luonnollisesti, ilman esimerkiksi pigmentointipalveluita. Brow Lift sopii erinomaisesti myös oikukkaille ja alaspäin kasvaville kulmakarvoille, sillä laminoinnin avulla kulmakarvat saadaan pysymään kauniisti paikoillaan. Tutustu lisää Brow Liftiin ja katso upeat työnäytekuvat!