Hiustenpidennykset

Hiustenpidennykset

Eivätkö kihartimella tehdyt kiharat pysy hiuksissasi, tai kaipaatko hiuksiisi lisää tuuheutta ja pituutta? Hiustenpidennysten avulla hiuksiesi yleisilme voidaan saada myös vaaleammaksi ilman vaalennuskäsittelyä! Hiusstylistimme ovat kouluttautuneet ja erikoistuneet eri pidennystekniikoihin, jotta pystymme luomaan juuri sinulle sopivan lopputuloksen. Hemmottelemme hiuksesi K18 / B3 -tehohoidolla jokaisen pidennyshuollon yhteydessä, jotta hiuksesi pysyvät terveinä ja mahdollisimman hyvässä kunnossa. Ikäraja hiusten pidennyksiin on 16 vuotta.

Löydä sinulle sopivin pidennyspalvelu

  • Pidennyskonsultaatio 15 min.

    Ennen pidennyspalvelua uusien asiakkaiden tulee varata aika veloituksettomaan hiustenpidennysten konsultaatioon, jossa katsotaan hiuksillesi sopiva pidennys- / tuuhennustekniikka sekä valitaan hiuksillesi sopivan  sävyiset tuuhennukset / pidennykset. Samalla saat myös lopullisen hinnan koko palvelulle. Tuuhennuksiin käytetään 1-2 pakettia hiusta ja pidennyksiin käytetään 1-4 pakettia hiusta. Yhden hiuspaketin hinta on 115 €. Konsultaation ja pidennyspalvelun välillä on hyvä olla vähintään 3 päivää.

  • BL Hair Sinettipidennykset

    Sinettipidennykset ovat täydellinen tapa sinulle, joka esimerkiksi pidät hiuksiasi paljon kiinni. Pidennykset kiinnitetään hiuksiisi pienillä keratiinista johdetuilla sineteillä, jotka mahdollistavat luonnollisen lopputuloksen ja huomaamattoman kiinnityskohdan.

  • BL Hair Teippipidennykset

    Teippipidennykset ovat suosituin tapa hiusten pidennykseen. Teippipidennykset kiinnitetään kummallekin puolelle hiusosioita, mahdollistaen luonnollisen lopputuloksen sekä huomaamattoman kiinnityskohdan. Pidennykset pystyy käyttämään uudestaan ja huoltoväli on yleensä 6-8 viikkoa, jolloin pidennykset poistetaan, huolletaan uudella teipillä ja nostetaan hiusten tyveen.

Lisätietoa hiustenpidennyksistä

Hiustenpidennys

Hiusten pidennyksillä tarkoitetaan aitojen hiusjatkeiden lisäämistä omien hiusten joukkoon tuomaan joko lisää pituutta tai volyymia. Hiustenpidennykset ovat yksi maailman suosituimmista esteettisistä toimenpiteistä ja hiusjatkeet kehittyvät nopeaan tahtiin. Pidennyksiä voi myös halutessa lisätä hiuksiin tuomaan eri vivahteita valitsemalla pidennykset, jotka ovat esimerkiksi vaaleammat kuin pohjaväri omissa hiuksissa. Pidennystekniikka kannattaa valita huolella ammattilaisen kanssa, jotta pidennykset sopivat juuri sinun hiuslaatuun ja elämäntyyliin.

Hiusten pidennys vs. hiusten tuuhennus

Hiusten pidennys

Hiusten pidennys tehdään silloin, kun toiveissa on saada hiuksiin lisää pituutta. Omissa hiuksissa on oltava jonkin verran pituutta, jotta hiuksiin voidaan tehdä pidennykset niin, että pidennykset sulautuvat kauniisti omien hiusten joukkoon. Tarvittavien hiustenpidennysten määrään vaikuttaa omien hiusten pituus ja toivottavan lopputuloksen pituus, sekä omien hiusten määrä. Mikäli hiuksia on paljon omasta takaa, tarvitaan silloin myös enemmän pidennyshiusta, jotta hiusten latva ei jää näyttämään ohuelta. Jos omat hiukset ovat harvemmat, riittää silloin pidentämiseen pienempi määrä hiusta. Tyypillisesti hiusten pidentämistä varten käytetään 1-4 pakettia hiusta.

Hiusten tuuhennus

Hiusten tuuhennus tehdään silloin, kun toiveissa on saada hiuksiin lisää tuuheutta ja volyymiä. Myös hiusten tuuhennuksessa omissa hiuksissa on oltava jonkin verran pituutta, jotta tuuhennukset saadaan sulautumaan kauniisti omien hiuksien joukkoon. Mikäli hiukset ovat omasta takaa kovin hennot ja harvat, saattavat tuuhennukset jäädä jonkin verran esiin. Aina ennen uusia pidennyksiä tai tuuhennuksia tulisikin varata veloitukseton pidennyskonsultaatio, jotta ammattilaisemme voi suunnitella hiuksillesi laadukkaan ja turvallisen tuuhennus- tai pidennystekniikan. Hiusten tuuhentamista varten riittää tyypillisesti 1-2 pakettia lisähiusta. Tuuhennuspalvelun yhteydessä tuuhennukset leikataan omien hiusten kanssa samaan pituuteen, jolloin hiuksiin ei jää muita hiuksia ohuempia ja pidempiä latvoja.

Erilaiset pidennystekniikat

Teippipidennys

Teippipidennyksillä tarkoitetaan hiusjatkeiden kiinnittämistä hiusosioihin teippikiinnityksellä. Teippipidennykset ovat suosituin tapa kiinnittää hiustenpidennyksiä,  sillä kiinnitys sekä huolto on nopeampaa kuin monissa muissa pidennystekniikoissa, jonka lisäksi teippipidennykset pystyy uudelleenkiinnittämään. Tämän vuoksi teippipidennykset ovat myös kustannustehokkain tapa hiusten pidentämiseen tai tuuhentamiseen.

Teippipidennysten huoltoväli on 6 – 8 viikkoa, jolloin pidennykset poistetaan hiuksista hellävaraisesti niille tarkoitetulla poistoaineella. Teippihuollossa vanhat teippikiinnikkeet poistetaan ja vaihdetaan uusiin, jonka jälkeen pidennykset kiinnitetään uudestaan hiuksiin. Oikein kiinnitettynä ja hoidettuna pidennykset eivät vaurioita pidennysten välissä olevaa omaa hiusta.

Sinettipidennykset

Sinettipidennyksissä hiusjatkeiden päässä on vahasta tehty sinettiosa, joka kiinnitetään pieniin osioihin hiusta kolvin avulla. Koska kiinitysosat ovat pienempiä kuin teippipidennyksissä, ovat sinetit hyvin huomaamattomat ja sopivat täydellisesti esimerkiksi tuomaan lisää volyymia hiuksiin. Sinettien huoltamiseen menee huomattavasti enemmän aikaa kuin teippipidennysten huoltoon, sillä jokainen yksittäinen hiuspidennys poistetaan niille tarkoitetulla poistoaineella sekä pihdeillä. Sinettipidennykset huolletaan noin 3 kuukauden välein. Samoja pidennyksiä ei voida kiinnittää uudelleen, vaan sinettipidennykset on uusittava jokaisen huollon yhteydessä.

Hiustenpidennysten leikkaus

Hiustenpidennykset leikataan aina, jotta ne sulautuisivat huomaamattomasti omiin hiuksiin. Teippipidennyksiä leikataan yleensä vähemmän alkuun, jotta niitä pystyisi käyttämään mahdollisimman pitkään. Jokaisen huollon yhteydessä pidennyksiä joudutaan leikkaamaan jonkin verran, jotta ne pysyisivät terveen ja luonnollisen näköisinä.

Pidennyksiä ei kannata leikata kotona, sillä pidennykset leikataan omalla tekniikalla, johon hiusstylistimme on koulutettu. Mikäli pidennyksiä leikataan väärin ja liian jyrkästi, on niitä vaikea uudelleen kiinnittää kauniisti.

Hiustenpidennysten värjäys tai sävytys

Hiustenpidennyksiin löytyy laaja valikoima erilaisia sävyjä, joista valitaan asiakkaan hiuksiin parhaiten sopiva sävy. Hiustenpidennyksiä ei suositella värjäämään tai sävyttämään hapetteellisella värillä, sillä tämä saattaa vaurioittaa pidennyksiä. Pidennykset on jo käsitelty, joten lisäkäsittelyt rasittaisivat pidennyksiä entisestään. Hiustenpidennysten sävyä voi halutessa kirkastaa niihin sopivalla sävyttävällä hiusnaamiolla tai hoitoaineella. Pidennyksiin saa myös käyttää niihin sopivaa silver shampoota.

Harvat hiukset & hiusten pidennys / tuuhennus

Pidennysten avulla hiuksiin voi saada lisää volyymiä vain muutamalla teipillä tai sinetillä. Kaikkiin hiuksiin ei kuitenkaan voi tai ole hyvä kiinnittää pidennyksiä. Tämän takia on hyvä varata ilmainen konsultaatioaika hiusstylistillemme, jotta ammattilaisemme voi arvioida pidennysten tai tuuhennusten sopivuuden sekä valita hiuksillesi sopivimman pidennystekniikan. Lääkityksestä tai sairaudesta johtuva hiustenlähtö sekä yksittäisen hiuksen paksuus ovat asioita, jotka saattavat olla esteitä pidennysten tai -tuuhennusten laittamiselle.

Hiustenpidennys kihariin hiuksiin

Hiustenpidennyksiä voi kiinnittää myös kiharaan hiukseen, mikäli hiusten kiharat sopivat hyvin yhteen kiharien pidennysten kanssa, tai mikäli asiakas pitää hiuksia suorana enemmän. Suosituimpia pidennystekniikoita kiharaan hiukseen ovat ompelupidennykset sekä sinetit.

Kun pidennyksiä kiinnitetään kiharaan hiukseen, on hyvä muistaa seurata kotihoito-ohjeita tarkasti, sillä väärin hoidetut pidennykset voivat vaurioittaa ja rastoittaa kiharaa hiusta helpommin. Kiharaan hiukseen ei yleensä suositella teippipidennyksiä, sillä kiinnityskohta on leveä ja saattaa tukistaa kiharia hiuksia niitä pestessä.

Hiustenpidennykset & hiusten hyvinvointi

Oikein kiinnitetyt, huolletut ja hoidetut pidennykset eivät vaurioita omia hiuksia. Pidennyksiin sekä omiin hiuksiin voi tehdä K18-tehohoitoja sekä tehdä esimerkiksi metallinpoiston. Nämä tehohoidot hellivät sekä omaa että pidennyshiusta, sekä edistävät hiusten hyvinvointia. Suosittelemme hiustenpidennysten hoitoon ja ylläpitoon myös ammattilaisella tehtävää pesua ja föönausta.

Hinnasto

BL Hair Sinettipidennykset

Sinettipidennykset ovat täydellinen tapa sinulle, joka esimerkiksi pidät hiuksiasi paljon kiinni. Pidennykset kiinnitetään hiuksiisi pienillä keratiinista johdetuilla sineteillä, jotka mahdollistavat luonnollisen lopputuloksen ja huomaamattoman kiinnityskohdan.

Pidennyspalveluihimme on sisälletty K18 tai B3 -tehohoito, jotta omat hiuksesi pysyisivät terveinä ja vahvoina pidennysten välissä.

Huomioithan, että itse pidennykset eivät sisälly palvelun hintaan.

Pidennyskonsultaatio 15 min.

Ennen pidennyspalvelua uusien asiakkaiden tulee varata aika veloituksettomaan hiustenpidennysten konsultaatioon, jossa katsotaan hiuksillesi sopiva pidennys- / tuuhennustekniikka sekä valitaan hiuksillesi sopivan  sävyiset tuuhennokset / pidennykset. Samalla saat myös lopullisen hinnan koko palvelulle. Tuuhennoksiin käytetään 1-2 pakettia hiusta ja pidennyksiin käytetään 1-4 pakettia hiusta. Yhden hiuspaketin hinta on 115 €. Konsultaation ja pidennyspalvelun välillä on hyvä olla vähintään 3 päivää.

0 €

BL Hair Sinettipidennysten Poisto 1,5 h

Sinettipidennykset irrotetaan hellävaraisesti hiuksista niille tarkoitetulla poistonesteellä sekä pihdeillä. Tämän jälkeen hiukset pestään ja hoidetaan K18 tai B3 -tehohoidolla. Lopuksi hiukset kuivataan muotoon.

110 €

BL Hair Sinettipidennykset Tuuhennos, 2h

Sinettituuhennosten kiinnitys sisältää 10-15 sinetin kiinnityksen tuomaan tuuheutta omiin hiuksiisi. Tällä pidennysmäärällä hiuksiin harvoin tulee lisää pituutta. Kiinnitykseen kuuluu hiusten pesu, pidennysten muotoon leikkaus sekä BL Signature Curls -viimeistely. Pidennykset eivät sisälly hintaan.

160 €

BL Hair Sinettipidennykset Full Head 3,5 h

Sinettipidennykset Full Head kiinnitys sisältää koko pään pidennysten kiinnityksen tuomaan lisää pituutta hiuksiisi. Kiinnitykseen kuuluu hiusten pesu, pidennysten muotoon leikkaus sekä BL Signature Curls -viimeistely. Pidennykset eivät sisälly palvelun hintaan.

270 €

BL Hair Sinettipidennysten huolto 4 h

Sisältää sinettipidennysten huollon. Palveluun kuuluu pidennysten poisto ja uudelleen kiinnitys. Ennen uudelleen kiinnitystä hiukset pestään ja hoidetaan K18 tai B3 -tehohoidolla. Palvelu sisältää myös BL Signature Curls -viimeistelyn. Huomioithan, että emme valitettavasti kiinnitä vanhoja pidennyksiä uudestaan. Uudet pidennykset eivät sisälly palvelun hintaan.

330 €

BL Hair Sinettipidennysten huolto 4,5 h

Sisältää koko pään sinettipidennysten huoltoajan. Palveluun kuuluu pidennysten poisto ja uudelleen kiinnitys. Ennen uudelleen kiinnitystä hiukset pestään ja hoidetaan K18 tai B3 -tehohoidolla.  Palvelu sisältää myös BL Signature Curls -viimeistelyn. Emme kiinnitä vanhoja pidennyksiä uudestaan. Pidennykset eivät sisälly palvelun hintaan.

 

 

350 €

BL Hair Sinettipidennysten huolto 5 h

Ekstra pitkä huoltoaika sinettipidennyksille. Palveluun kuuluu pidennysten poisto ja uudelleen kiinnitys. Ennen uudelleen kiinnitystä hiukset pestään ja hoidetaan K18 tai B3 -tehohoidolla. Palvelu sisältää myös BL Signature Curls -viimeistelyn. Emme kiinnitä vanhoja pidennyksiä uudestaan. Pidennykset eivät sisälly palvelun hintaan.

400 €

BL Hair Teippipidennykset

Teippipidennykset ovat suosituin tapa hiusten pidennykseen. Teippipidennykset kiinnitetään kummallekin puolelle hiusosioita, mahdollistaen luonnollisen lopputuloksen sekä huomaamattoman kiinnityskohdan. Pidennykset pystyy käyttämään uudestaan ja huoltoväli on yleensä 6-8 viikkoa, jolloin pidennykset poistetaan, huolletaan uudella teipillä ja nostetaan hiusten tyveen.

Pidennyspalveluihimme on sisälletty K18 tai B3 -tehohoito, jotta omat hiuksesi pysyisivät terveinä ja vahvoina pidennysten välissä.

Huomioithan, että itse pidennykset eivät sisälly palvelun hintaan.

Pidennyskonsultaatio 15 min.

Ennen pidennyspalvelua uusien asiakkaiden tulee varata aika veloituksettomaan hiustenpidennysten konsultaatioon, jossa katsotaan hiuksillesi sopiva pidennys- / tuuhennustekniikka sekä valitaan hiuksillesi sopivan  sävyiset tuuhennokset / pidennykset. Samalla saat myös lopullisen hinnan koko palvelulle. Tuuhennoksiin käytetään 1-2 pakettia hiusta ja pidennyksiin käytetään 1-4 pakettia hiusta. Yhden hiuspaketin hinta on 115 €. Konsultaation ja pidennyspalvelun välillä on hyvä olla vähintään 3 päivää.

0 €

BL Hair Teippipidennysten Poisto 1 h

Teippipidennykset irrotetaan hellävaraisesti hiuksista niille tarkoitetulla poistonesteellä sekä piikkikammalla. Tämän jälkeen hiukset pestään ja hoidetaan K18 tai B3 -tehohoidolla. Lopuksi hiukset kuivataan muotoon.

70 €

BL Hair Teippituuhennos 1,5 h

Teippituuhennosten kiinnitys sisältää 8-10 teippiparin kiinnityksen tuomaan tuuheutta omiin hiuksiisi. Tällä pidennysmäärällä hiuksiin harvoin tulee lisää pituutta. Kiinnitykseen kuuluu myös hiusten pesu, pidennysten muotoon leikkaus sekä BL Signature Curls -viimeistely. Pidennykset eivät sisälly palvelun hintaan.

110 €

BL Hair Teippituuhennosten huolto 2,5 h

Sisältää teippituuhennosten huollon. Palveluun kuuluu pidennysten poisto ja uudelleen kiinnitys. Ennen uudelleen kiinnitystä hiukset pestään ja hoidetaan K18 tai B3 -tehohoidolla. Palvelu sisältää myös uudet teipit pidennyksiin sekä BL Signature Curls -viimeistelyn.

160 €

BL Hair Teippipidennykset Full Head 2 h 15 min.

Teippipidennykset Full Head sisältää koko pään pidennysten kiinnityksen tuomaan lisää pituutta hiuksiisi. Kiinnitykseen kuuluu myös hiustenpesu, pidennysten muotoon leikkaus sekä BL Signature Curls -viimeistely. Pidennykset eivät sisälly palvelun hintaan.

165 €

BL Hair Teippipidennysten Full Head -huolto 3 h

Teippipidennysten huolto sisältää koko pään teippipidennyshuollon. Palveluun kuuluu pidennysten poisto ja uudelleen kiinnitys. Ennen uudelleen kiinnitystä hiukset pestään ja hoidetaan K18 tai B3 -tehohoidolla. Palvelu sisältää myös uudet teipit pidennyksiin sekä BL Signature Curls -viimeistelyn.

190 €

BL Hair Teippipidennysten Full Head -huolto 3,5 h

Teippipidennysten huolto sisältää teippipidennysten huollon sekä pidennysten pesun. Palveluun kuuluu pidennysten poisto ja uudelleen kiinnitys. Ennen uudelleen kiinnitystä hiukset sekä pidennykset pestään ja hoidetaan K18 tai B3 -tehohoidolla. Palvelu sisältää myös uudet teipit pidennyksiin sekä BL Signature Curls  -viimeistelyn.

210 €

Valmistautuminen hiuspalveluihin, hiusten kotihoito-ohjeet sekä hoitotakuut

Suosittelemme, että tutustut varaamaasi palveluun jo ennen hoitoon tuloa. Olemme keränneet yleiset suositukset hiuspalveluidemme kotihoidosta sekä hiuspalveluihin valmistautumisesta. Täältä löydät tiedot myös takuuajoista ja -ehdoista. Tutustu ohjeisiin huolella ja ota meihin yhteyttä, mikäli sinua askarruttaa jokin asia. Ammattitaitoiset hiusstylistimme auttavat sinua kaikissa ongelmatilanteissa.

Hiusstylistimme

Liikkeissämme työskentelee hiuksiin erikoistuneita hiusstylistejä. Suosittelemme tutustumaan hiusammattilaisiimme ja heidän työnäytekuviinsa, jotta löydä juuri sinulle sopivimman tekijän!