Ripsien kestotaivutus – Lash Lift

Ripsien kestotaivutus – Lash Lift

Kestovärien rinnalle uudeksi suosikkihoidoksi on muodostunut ripsien kestotaivutus eli Lash Lift, jolla taivutetaan omat ripset kauniisti esille. Kestotaivutus tuo luonnollisten ripsien täyden potentiaalin upeasti esiin, ja hoitotulos kestää kauniina monta viikkoa. Kestotaivutuksiin käytämme InLein tuotteita ja ikäraja kestotaivutuksessa on 16 vuotta. Lue myös kestotaivutukseen valmistautumisesta ja ripsien kotihoidosta, sekä katso kuvat kestotaivutuksistamme!

Ripsien kestotaivutus ja -värjäys

 • Kenelle ripsien kestotaivutus sopii?

  Suosittelemme ripsien kestotaivutusta, mikäli toiveissasi on pelkkää kestovärjäystä näyttävämpi lopputulos. Lash Lift sopii hyvin silloin, kun haluat mahdollisimman upean ilmeen ripsillesi, kuitenkin yhä luonnollisella lopputuloksella. Kestotaivutus sopii myös silloin, jos ripsipidennyksiä ei voi tai halua käyttää. Ripsien kestotaivutus on suosittu palvelu ympäri vuoden, ja se tekee meikittömästä lookista raikkaasti kohotetun ja huolitellun.

 • Mitä ripsien kestotaivutuksessa tehdään?

  Ripsien kestotaivutus eroaa perinteisestä ripsipermanentista niin, että se taivuttaa ripset tyvestä alkaen ylöspäin avaten katsetta. Ripsien kestotaivutuksessa käytetään apuna silikonityynyjä tai rullia, joiden päälle ripset asetetaan ja liimataan vesiliukoiselle maitoliimalla. Maitoliima poistetaan vesihuuhteella hoidon lopuksi. Blue Lagoonissa käytössä on useita erilaisia taivutusmuotteja – ja rullia, joiden avulla Lash Lift -ammattilaisemme räätälöi ripsillesi ja toiveillesi sopivan lopputuloksen!

 • Ripsien kestovärjäys kestotaivutuksen yhteydessä

  Lash Lift -hoidossa ripsesi värjätään mustalla tai vielä intensiivisellä sinimustan sävyisellä kestovärillä. Kestovärjäys tehdään suoraan ripsimuottien päällä, mikä tekee ripsien kestovärjäyksestä miellyttävän kokemuksen. Alaripsiä emme värjää kestotaivutuksen yhteydessä, koska se saattaa puhdistusvaiheen takia heikentää taivutuksen lopputulosta. Voit käydä värjäämässä ripsiäsi huoltovälin aikana.

 • Koska kestotaivutuksen voi uusia?

  Ripsien kestotaivutus voidaan uusia aikaisintaan kahdeksan viikon välein. Monet ottavatkin Lash Liftin säännöllisesti, jotta ripset pysyvät koko ajan kauniina. Ripsiä voidaan värjätä taivutusten välissä, sillä kestoväri kuluu monesti ripsistä taivutusta nopeammin pois. Lash Liftin kanssa voi myös käyttää ripsiväriä normaalisti.

Lash Lift -muotit & erilaiset ripsilaadut

Ripsien kestotaivutusmuotit ja -rullat

Liimaus pitää ripset paikoillaan taivutusaineen sekä hoitoaineen vaikuttaessa. Silikonityynyjä (taivutusmuotteja) on olemassa eri kokoja erilaisille ripsipituuksille. Valikoimaamme sisältää tavallisten taivutusmuottien lisäksi kestotaivutusrullat, joiden avulla ripsiin saadaan halutessa pyöreämpää kaarta. Rullista löytyy neljää eri kokoa eripituisille ripsille. Perinteisillä muoteilla tehty kestotaivutus vastaa enemmän L-kirjaimen muotoa ja rullilla tehty taivutus vastaa pyöreämpää C-kirjaimen muotoa. Suosittelemme rullalla tehtävää taivutusta kun toivot luonnollisempaa lopputulosta ja pyöreämpää kaarta. Rullalla tehty ripsien taivutus sopii erityisen hyvin asiakkaille, joilla on pyöreät silmät, ulkonevat silmät, alaspäin laskeutuvat luomet tai voimakkaasti alaspäin kasvavat ripset. Sinun ei tarvitse itse tietää hoitoa varatessasi, kummalla menetelmällä toivot taivutuksen tehtävän. Keskustele ripsiammattilaisesi kanssa, kuinka kaarevat ripset toivoisit, ja mikä olisi sinun ripsilaadullesi paras vaihtoehto.

Vaaleat ripset

Kestotaivutuksen avulla vaaleisiin ripsiin saadaan upeita muutoksia aikaiseksi. Monesti vaaleat ripset imevät kestovärin hyvin, joten jo pelkän kestovärjäyksen avulla vaaleisiin ripsiin saadaan kauniin intensiivinen ja tumma ripsiraja aikaiseksi. Kun ripset lisäksi kestotaivutetaan saadaan niiden koko potentiaali ja pituus upeasti esille. Kestoväri haalistuu ripsistä muutamien viikkojen kuluessa, kun taas Lash Lift kasvaa hitaasti ulos ripsistä ripsien uudistuessa luonnollisesti. Varsinkin vaaleille ripsille suosittelemme ripsien kestovärjäystä kestotaivutusten välissä, eli noin kerran kuukaudessa.

Suorat & alaspäin kasvavat ripset

Ripset ovat luonnostaan monesti melko suorat, minkä vuoksi ripsien pituus ei tule esiin varsinkaan edestäpäin katsottuna. Joillakin ripset voivat olla hyvinkin suorat, liukkaat ja jopa aavistuksen alaspäin kasvavat. Kun kestotaivutuksen avulla ripset saadaan nostettua ylöspäin, saadaan niiden pituus kauniisti esiin. Kestotaivutus uusitaan tyypillisesti noin kahden kuukauden välein. Kemiallisesti tehtävä taivutus on ripsille huomattavasti hellävaraisempi menetelmä, kuin päivittäin tapahtuva mekaaninen taivutus ripsitaivuttimilla. Kun suorat ripset on taivutettu Lash Liftin avulla, pysyvät ne kauniisti kaarella koko päivän myös ripsivärin kanssa.

Pitkät ja tuuheat ripset

Pitkille ja tuuheille ripsille kestotaivutuksella saadaan todella upeita lopputuloksia aikaiseksi, ja ripset saattavat taivutuksen jälkeen muistuttaa jopa luonnollisia klassisia ripsipidennyksiä! Mikäli ripset ovat omasta takaa pitkät, käytetään tällöin taivutuksessa tyypillisesti hieman isompia muotteja tai rullia, jotta ripset eivät taivu liian jyrkälle kaarelle. Mikäli ripsiä on paljon, vaatii ketotaivutuksen yhteydessä tehtävä erottelu extra huolellisuutta ja aikaa. Tuuheissa ripsissä ripsiä kasvaa usein lomittain useassa kerroksessa, joten lopputuloksesta ei välttämättä saada yhtä tarkasti eroteltua, kuten harvemmissa ripsissä.

Jäykät ja liukkaat ripset

Ripsien “laadussa” on yksilöllisiä eroja. Joillakin ripset voivat olla luonnostaan paksumpia ja jäykempiä, jolloin varsinkin ripsitaivuttimien avulla voi olla vaikea saada ripsiä taipumaan kauniisti. Monesti myös taivuttimilla tehty taivutus ei jaksa pysyä koko päivää hyvänä jäykissä tai liukkaissa ripsilaaduissa. Lash Liftin avulla jäykkiin ja liukkaisiin ripsiin saadaan kuitenkin tehtyä kaunis ja kestävä taivutus. Käytettävissä taivutusmuoteissa ja -rullissa otetaan huomioon aina ripsien laatu, ja myös tuotteiden vaikutusaikaa voidaan säätää ripsien koostumuksen mukaisesti.

Lash Lift Helsinki, Espoo, Turku & Tampere

Teemme Lash Liftejä kaikissa kauneushoitoloissamme Helsingissä, Espoossa, Turussa ja Tampereella. Kaikki Lift-ammattilaisemme käyvät läpi uniikit laatuprosessimme, joiden avulla takaamme asiakkaillemme yhtenäiset ja korkealaatuiset palvelukokemukset. Suosittelemme tutustumaan ammattilaisiimme sekä heidän työnäytteisiinsä tiimi-sivultamme, jotta löydät juuri sinulle sopivimman ripsiammattilaisen.

Hinnasto

Lash Lift - ripsien kestotaivutus

Kestovärien rinnalle uudeksi suosikkihoidoksi on muodostunut Lash Lift eli ripsien kestotaivutus, jolla taivutetaan omat ripset kauniisti esille. Kestotaivutus tuo luonnollisten ripsien täyden potentiaalin upeasti esiin, ja hoitotulos kestää kauniina monta viikkoa. Kestotaivutuksiin käytämme InLein tuotteita.

Ikäraja kestotaivutuksessa on 16 vuotta.

Lue lisää Lash Liftistä & katso kuvat

Lash Lift – ripsien kestotaivutus 90 min

Lash Lift eli ripsien kestotaivutus, on hoito, jossa omat ripset taivutetaan kauniisti esille. Käytämme Inlei -merkkisen brändin tuotteita Lash Liftissä.

Huomioithan, että ripsipidennysten poiston jälkeen, tulee odottaa yksi kasvukausi (8 viikkoa), ennen kuin on suotavaa tehdä ripsien kestotaivutusta. Tutustuthan huolellisesti kestotaivutuspalveluumme ennen ajan varaamista! Ikäraja kestotaivutukseen on 16 vuotta.

85 €

Lash Lift + kulmien kestovärjäys & muotoilu

Lash Lift eli ripsien kestotaivutus, on hoito, jossa omat ripset taivutetaan ja kauniisti esille. Käytämme Inlei -merkkisen brändin tuotteita Lash Liftissä. Lisäksi tämä hoito sisältää myös kulmien kestovärjäyksen sekä muotoilun.

Huomioithan, että ripsipidennysten poiston jälkeen, tulee odottaa yksi kasvukausi (8 viikkoa), ennen kuin on suotavaa tehdä ripsien kestotaivutusta. Tutustuthan huolellisesti kestotaivutuspalveluumme ennen ajan varaamista! Ikäraja kestotaivutukseen on 16 vuotta.

109 €

Lash Lift & Brow Lift -kombo 90 min

Lash & Brow Lift -kombossa teemme samanaikaisesti sekä ripsien kestotaivutuksen ja kulmien laminoinnin. Aikaa hoitoon menee noin 90 minuuttia. Käytämme Inlei -merkkisen brändin tuotteita kestotaivutuksessa ja kulmien laminoinnissa. Hoidon ikäraja on 16 vuotta.

125 €

Kestotaivutuksen kotihoito-ohjeet, hoitotakuut sekä valmistautuminen Lash Liftiin

Suosittelemme, että tutustut ripsien kestotaivutukseen jo ennen hoitoon tuloa. Olemme keränneet yleiset suositukset  kotihoidosta Lash Liftin jälkeen sekä ohjeet kestotaivutukseen valmistautumisesta. Täältä löydät tiedot myös Lift-palveluiden takuuajoista. Tutustu ohjeisiin huolella ja ota meihin yhteyttä, mikäli sinua askarruttaa jokin asia. Ammattitaitoiset ripsiammattilaisemme auttavat sinua kaikissa ongelmatilanteissa.

Lash Lift -ammattilaisemme

Liikkeissämme työskentelee ripsien kestotaivutuksiin erikoistuneita ripsiammattilaisia. Suosittelemme tutustumaan Lash Lift -ammattilaisiimme ja heidän työnäytekuviinsa, jotta löydä juuri sinulle sopivimman tekijän!

Kestotaivutus Sabina Särkälle ja Aino Rossille

Myös osa vaikuttajistamme suosii Lash Lift -taivutusta osana tyyliään! Tutustu mm. Sabinalle ja Ainolle tekemiimme kestotaivutuksiin ja Get the Look!

Ellen testasi Lash ja Brow Lift -hoitoamme

Luonnolliseen ja raikkaaseen tyyliin mieltynyt Ellen testasi meidän Lash ja Brow Lift -kombohoidon. Lue lisää Ellenin hoitokokemuksesta tästä artikkelista!

Usein kysytyt kysymykset

Ripsien mekaaninen taivuttaminen esimerkiksi kotikäyttöisillä taivuttimilla on melko suuri rasite ripsille. Varsinkin kumityynyn kuluessa ripset vääntyvät taivuttimissa hyvin jyrkkään kulmaan, mikä johtaa usein myös yksittäisten ripsien katkeamiseen. Päivittäinen kotona tehtävä taivutus kuluttaa ripsiä siis huomattavasti enemmän, kuin kemiallisesti hoitolassa kerran kahdessa kuussa tehtävä ripsien kestotaivutushoito. Oikeaoppisesti tehtynä ripsien kestotaivutushoito on siis hyvä ja turvallinen vaihtoehto ripsien taivuttamiseen.

Ripsien kestotaivutus on hyvä vaihtoehto kun haluat luonnollisiin ripsiin lisää näyttävyyttä. Hoidolla voidaan saada upeita muutoksia erilaisille ripsille kuten vaaleille, suorille, alaspäin kasvaville tai pitkille ja tuuheille ripsille. Kestotaivutus sopii hyvin luonnolliseen tyyliin sekä aktiiviseen elämäntyyliin kuten esimerkiksi uimareille ja urheilijoille. Kestotaivutus on suosittu hoito myös silloin, kun ripsipidennykset eivät syystä tai toisesta ole vaihtoehto.

Kestotaivutus ei suoristu, vaan se ns. “kasvaa ulos” ripsien kasvaessa ja uudistuessa luonnollisesti. Ripsien uudistumiseen menee aikaa tyypillisesti 8-12 viikkoa, jonka jälkeen kestotaivutus olisi hyvä uusia. Kestotaivutusten välissä tulee odottaa aina kahdeksan viikkoa, ja tämä onkin suosittu huoltoväli Lash Liftissä.

Kestotaivutettuja ripsiä voi meikata normaalisti. Huomioithan kuitenkin palvelun kotihoito-ohjeet mm. ensimmäiselle 24 tunnille hoidosta. Mikäli haluat uusia ripsien kestotaivutuksen, suosittelemme välttämään mm. öljyisiä meikinpoistotuotteita.

Ripsien kestovärjäyksen ja -taivutuksen ikäraja on 16 vuotta.

Mikäli ripsien kestotaivutus on mielestäsi liian jyrkästi tehty, voimme loiventaa sitä seuraavan 7 päivän aikana alkuperäisen palvelun teosta. Otathan tällöin pikimmiten yhteyttä liikkeeseen ja laitat tarkat kuvat ripsistäsi sähköpostiimme. laadunvalvonta@bluelagoon.fi.

Ripsien kestotaivutuksen jälkeen tulisi odottaa 8 viikkoa, ennen ripsipidennysten laittoa, jotta ripset ovat mahdollisimman luonnollisessa tilassa ripsipidennyksiä varten. Näin myös ripsipidennykset asettuvat ja pysyvät paremmin.

Myös ripsipidennysten poiston jälkeen tulisi odottaa yksi kasvukausi (noin 8 viikkoa) ennen kestotaivutuksen tekoa.