Hiusten leikkaus

Hiusten leikkaus

Hyväkuntoisten hiusten salaisuus on säännöllinen hiusten leikkaus! Valikoimastamme löytyy lyhyiden hiusten leikkaus, tasoitusleikkaus sekä mallinmuutosleikkaus, jossa voidaan luoda erilaisia muutoksia ja uusia lookkeja! Ammattilaisen toteuttama leikkaus korostaa sinun tyyliäsi ja kasvonpiirteitäsi parhaalla mahdollisella tavalla.

Löydä sinulle sopivin leikkauspalvelu

 • BL Hair Hiusten leikkaus lyhyet 45 min.

  Suosittelemme tätä palvelua, kun sinulla on todella lyhyet hiukset, joihin toivot leikkausta tai siistimistä saksilla tai koneella. Palveluun kuuluu myös hiusten pesu, rentouttava päähieronta sekä hiusten viimeistely.

 • BL Hair Tasoitusleikkaus 1 h

  Suosittelemme tätä palvelua, kun hiuksissasi on hieman enemmän pituutta ja toivot latvojen tasoitusta. Tasoitusleikkauksessa hiukset siistitään tai leikataan samaan malliin. Palveluun kuuluu hiusten pesu, rentouttava päähieronta sekä hiusten viimeistely.

 • BL Hair Mallinmuutosleikkaus 1,5 h

  Suosittelemme tätä palvelua, kun toiveissasi on muuttaa hiustesi tyyliä leikkauksen avulla ja luoda hiuksillesi uusi malli. Mallinmuutosleikkauksessa hiukset leikataan uuteen malliin. Tämä palvelu kannattaa valita, mikäli toivot isoa muutosta tai jos edellisestä hiustenleikkauksesta on mennyt yli 3 kuukautta. Palveluun kuuluu hiusten pesu, rentouttava päähieronta sekä hiusten viimeistely.

Tietoa hiusten leikkauksesta

Miksi hiuksia kannattaa leikata säännöllisesti?

Lämpökäsittely sekä kemialliset käsittelyt kuten hiusten värjääminen ja vaalentaminen ja jopa aurinko ovat esimerkkejä asioista, jotka kuormittavat hiuksia. Näiden myötä hiuksien rikkisillat avautuvat, mikä näkyy hiuksissa kaksihaaraisina latvoina. Jotta vaurio hiuksissa ei pääsisi etenemään pitkin hiusta, tulisi tämä osa (kaksihaaraiset) leikata pois. Mitä enemmän hiukset altistuvat kuormitukselle, sitä useammin hiuksia tulisi myös leikata.

Hiusten leikkaus edistää siis hiusten hyvinvointia ja sitä kautta edesauttaa myös hiusten kasvatusta. Hiusten kasvuvauhti on yksilöllistä, joillakin hiukset kasvavat pitkiksi ja toisilla hiukset jäävät lyhyemmiksi. Ruokavalio voi vaikuttaa hiusten kasvuun ja esimerkiksi raudan puute, stressi ja ikä voivat heikentää hiusten kasvua.

Hiusten leikkaus – sakset vs. kone

Hiusten lyhentämiseen voidaan käyttää joko saksia tai leikkuukonetta. Yleensä yli olkapäiden ylettyvät hiukset leikataan saksilla. Saksia on monenlaisia. Pituutta leikataan useimmiten suorilla leikkaussaksilla, kun taas hiusta voi keventää ja kerrostaa kevennyssaksilla tai jopa veitsellä. Näillä kahdella hiuksiin luodaan enemmän tekstuuria ja rouheutta, mikä helpottaa esimerkiksi hiusten muotoilua kotona.

Lyhyitä hiusmalleja leikataan useimmiten koneella, mutta lyhyet hiukset voidaan leikata myös saksilla tai hyödyntämällä sekä leikkuukonetta että saksia. Leikkuuvälineiden valintaan vaikuttaa asiakkaan toiveet, hiukset sekä toivottu lopputulos. Leikkuukoneita on myös paljon erilaisia, ja leikkuukoneen terä määrittelee hiusten pituuden. Leikkuukoneilla hiukset voidaan lyhentää paljon lähemmäs ihoa kuin saksilla. Leikkuukoneet mahdollistavat erilaiset “ Skin Fade” -mallit sekä niskavillojen siistimisen.

Hiuksien pituudet

Blue Lagoonissa hiusten pituudet on jaoteltu S, M, L sekä XL -kategorioihin:

 • S-palvelut koskevat lyhyitä hiuksia, jotka jäävät olkapäiden yläpuolelle.
 • M-palvelut koskevat hiuksia, jotka ylettyvät maksimissaan olkapäille.
 • L-palvelut koskevat hiuksia, jotka ylettyvät yli olkapäiden ja maksimissaan lapaluille.
 • XL-palvelut koskevat ekstra pitkiä ja paksuja hiuksia, jotka ylettyvät lapaluiden alapuolelle.

Hinnasto

BL Hair Hiustenleikkaukset

Tyylikäs pixie-cut tai ryhdikäs polkka? Ammattilaisemme taitaa monet eri leikkuutekniikat ja loihtivat juuri sinun tyyliisi sopivan hiustenleikkauksen, ottaen huomioon toiveesi sekä tyylisi.

BL Hair Hiusten leikkaus lyhyet 45 min.

Sisältää lyhyiden hiusten leikkauksen koneella tai saksilla. Palveluun kuuluu myös hiusten pesu, rentouttava päähieronta sekä hiusten viimeistely.

 

 

45 €

BL Hair Tasoitusleikkaus 1 h

Tasoitusleikkauksessa hiukset siistitään tai leikataan samaan malliin. Palveluun kuuluu hiusten pesu, rentouttava päähieronta sekä hiusten viimeistely.

65 €

BL Hair Mallinmuutosleikkaus 1,5 h

Mallinmuutosleikkauksessa hiukset leikataan uuteen malliin. Tämä palvelu kannattaa valita, mikäli toivot isoa muutosta tai jos edellisestä hiustenleikkauksesta on mennyt yli 3 kuukautta. Palveluun kuuluu hiusten pesu, rentouttava päähieronta sekä hiusten viimeistely.

 

 

75 €

Junior-taso

Junior-tason hiusstylistit taitavat hyvin raidoitus- ja värityöt sekä hiusten leikkaukset. Junior-tason hiusstylistit saattavat konsultoida master- tai pro-tason stylistiä erityisesti vaalennus- tai väritöissä. Junior-stylistit eivät tee color correction tai Platinum Card -palveluja. Huomioithan, että palveluajat ovat junior-tason stylistillä pidemmät.

Mikäli toiveissasi on tietty tekniikka tai tyyli, suosittelemme sinua tutustumaan hiusstylisteihimme ja heidän työnäytteisiinsä. Tarvittaessa voit myös laittaa kyselyä sähköpostitse info@bluelagoon.fi.

BL Hair Hiusten leikkaus lyhyet, junior-taso, 45 min.

Sisältää lyhyiden hiusten leikkauksen koneella tai saksilla. Palveluun kuuluu myös hiusten pesu, rentouttava päähieronta sekä hiusten viimeistely.

 

 

35 €

BL Hair Tasoitusleikkaus, junior-taso, 1 h

Tasoitusleikkauksessa hiukset siistitään tai leikataan samaan malliin. Palveluun kuuluu hiusten pesu, rentouttava päähieronta sekä hiusten viimeistely.

55 €

BL Hair Mallinmuutosleikkaus, junior-taso, 1,5 h

Mallinmuutosleikkauksessa hiukset leikataan uuteen malliin. Tämä palvelu kannattaa valita, mikäli toivot isoa muutosta tai jos edellisestä hiustenleikkauksesta on mennyt yli 3 kuukautta. Palveluun kuuluu hiusten pesu, rentouttava päähieronta sekä hiusten viimeistely.

 

 

65 €

Valmistautuminen hiuspalveluihin, hiusten kotihoito-ohjeet sekä hoitotakuut

Suosittelemme, että tutustut varaamaasi palveluun jo ennen hoitoon tuloa. Olemme keränneet yleiset suositukset hiuspalveluidemme kotihoidosta sekä hiuspalveluihin valmistautumisesta. Täältä löydät tiedot myös takuuajoista ja -ehdoista. Tutustu ohjeisiin huolella ja ota meihin yhteyttä, mikäli sinua askarruttaa jokin asia. Ammattitaitoiset hiusstylistimme auttavat sinua kaikissa ongelmatilanteissa.

Hiusstylistimme

Liikkeissämme työskentelee hiuksiin erikoistuneita hiusstylistejä. Suosittelemme tutustumaan hiusammattilaisiimme ja heidän työnäytekuviinsa, jotta löydä juuri sinulle sopivimman tekijän!