Rakennekynnet

Rakennekynnet

Rakennekynsillä saa lisää pituutta ja vahvuutta omiin kynsiin. Rakennekynnet rakennetaan oman kynnen päälle acrygeelillä tai geelillä (hard gel). Ikäraja rakennekynsiin on 16 vuotta. Kynsiä meillä tekevät Pro- ja Junior-tason teknikot, joiden palvelut hinnoitellaan osaamistason mukaan. Voit siis valita sinun budjetillesi sopivimman palvelun. Rakennekynnet onkin helppo tapa saada kauniit, huolitellut ja kestävät kynnet. Tiesithän, että rakennekynnet voivat myös olla lyhyet, ja jos pureskelet kynsiäsi, rakennekynnet ovat täydellinen ratkaisu sinulle!

Erilaiset rakennekynsimassat

  • Acrygel-kynnet

    Acrygel on UV-kovetteinen massa, joka on perinteistä geeliä paksumpaa massaa. Acrygeliä muotoillaan appelsiinipuutikun ja siveltimen kanssa, käyttäen apuna nestettä, jotta tuote ei tartu työskentelyvälineeseen. Materiaalina Acrygel on joustavaa, mutta erittäin kestävää. Joustavuutensa ansiosta se “elää” kovempia materiaaleja paremmin luonnonkynnen mukana. Tästä syystä Acrygel voi sopia muita materiaaleja paremmin heikommille, ohuemmille ja taipuisammille kynsille.

  • Geelikynnet

    Perinteiset geelimassat kovettuvat UV-valossa ja niissä on erilaisia joustavuuksia kovemmista massoista aina hyvin joustaviin massoihin. Massan viskositeetti määrittää onko se muotoillessa juoksevampaa vai jäykempää. Massaa valitessa otetaan siis huomioon käyttötarkoitus ja asiakkaan luonnonkynsien ominaisuudet.

Rakennekynnet Blue Lagoonissa

Blue Lagoonin liikkeissämme olemme hinnoitelleet rakennekynsipalvelumme kynsiteknikon osaamistason mukaan! Tarjoamme Pro- ja Junior-tason rakennekynsiä, jotta voit valita tarpeillesi ja budjetillesi parhaiten sopivan ratkaisun.

Blue Lagoonissa käytämme ainoastaan jatkeen rakentamiseen muotteja, eli koko kynsi on vain acrygel- tai geelimassaa. Emme käytä kynsiliimaa tai tippejä. Muotit tekevät luonnollisemman ilmeen sekä ovat vahvemmat, sillä liimasidosta ei tehdä oman kynnen ja rakennekynnen välille, joka saattaisi haurastua käytössä.
Rakennekynsien suositeltu huoltoväli on 3-4 viikkoa oman kynnen kasvusta riippuen. Huollossa vanhaa massaa viilataan ja kasvu täytetään tyveen. Joka huollossa on mahdollisuus vaihtaa kynsien tyyliä.

Rakennekynnet eivät vahingoita omaa kynttä oikein laitettuna ja huollettuna. On siis ehdottoman tärkeää, että tekijä on ammattilainen viilan tai sähköviilan käytössä. Emme suosittele, että asiakkaat viilaisivat kynsiä (muuten kuin lyhennystä) tai käyttäisivät liimaa, jos jokin vahinko sattuu ja materiaalia irtoaa kynnen pinnasta.

Rakennekynsistä ei tarvitse pitää taukoa, jos kynnet ovat hyvin tehdyt. Urbaanin legendan mukaan kynnet eivät hengitä rakennekynsien alla, mutta todellisuudessa oikein hoidettuna kynsiä voi pitää useita vuosia putkeen. Nuorten asiakkaiden yhä kasvaville ja kehittyville kynsille emme suosittele rakennekynsiä, minkä vuoksi ikärajamme rakennekynsille on 16 vuotta.

Rakennekynsien lakkasävyt

Liikkeistämme löytyy laaja valikoima CrystaLacin lakkoja, joita käytämme rakennekynsien lakkaukseen. Halutessasi kynnet voidaan jättää myös lakkaamatta, mikäli toiveissasi on mahdollisimman luonnollinen ja jopa aavistuksen läpikuultava lopputulos. Sävyvalikoimaamme kuuluvat ns. perusvalikoima, liikkeiden omat sävyt sekä sesonkivärit. Huomioithan, että kaikkia esimerkiksi somekuvissa näkyviä lakkasävyjä ei välttämättä aina ole saatavilla kaikista toimipisteistä, sillä liikekohtaisissa sävyvalikoimissa voi olla eroja.

Pitkät rakennekynnet & kynsikoristeet

Mikäli toiveissasi on pitkät rakennekynnet tai kynsikoristeet, varaa kynsipalvelun lisäksi tarvittavat lisäpalvelut. Jos haluat pitkät koristeelliset kynnet, tulee sinun varata lisäpalveluista: “Pitkät rakennekynnet” sekä haluamasi koristelupalvelu esim. “All inclusive -koristelut”.

Pitkät rakennekynnet

Varaa pitkien kynsien lisä, jos rakenteen lopullinen mitta kynsinauha-alueelta rakenteen kärkeen on vähintään 2,5 cm. Pitkien rakenteiden tekeminen vaatii erityisosaamista ja voi viedä enemmän aikaa.

All inclusive MINI -koristelut

Yksinkertaiset kynsikoristeet, kuten foliot, glitterit, chromet sekä yksittäiset timantit. Maalaukset eivät kuulu all inclusive MINI -palveluihin.

Ranskalainen tai babyboomer-maalaus

Ranskalainen tai babyboomer on valkoisella tai värillisellä lakalla tehty ranskalainen lakkaus tai häivytetty ranskalainen eli babyboomer.

All inclusive -koristelut

All inclusive sisältää pohjalle natural, yksivärisen lakkauksen, ranskalaisen tai babyboomerin. Mahdollisuus saada myös erilaisia pohjia eri kynsiin. All inclusiveen sisältyy myös kaikki koristeet, jotka ajan puitteissa on mahdollisuus tehdä. All inclusive -lakkauksen yhteydessä voidaan esimerkiksi tehdä erilaisia uniikkeja, abstrakteja tai simppeleitä maalauksia sekä isompia timanttiasetelmia.

Rakennekynsien muodot

Usein puhutaan kynsilakan väristä tai kynsien koristeista, mutta unohdetaan, että kynsien muoto vaikuttaa paljon siihen, miltä kädet ja sormet näyttävät. Kynsimuotoja on loputon valikoima eikä yhtä ainoaa oikeaa olekaan olemassa. Kynsien tyyliä muuttamalla saa ihan uudenlaista ilmettä itselleen. Monista malleista jokainen löytää varmasti oman suosikkinsa. Kynsien muotoa valitessa kannattaa kiinnittää huomio omien käsien ja sormien malliin. Kynsiteknikkomme osaavat paikan päällä arvioida tarpeillesi ja kynsillesi sopivimman muodon.

Kynsipalvelusta toiseen siirtyminen

Rakennekynsistä siirtyminen geelilakkaukseen

Geelilakkaukseen siirryttäessä on aina ensin poistettava rakennekynnet. Jos haluat yksivärisen geelilakkauksen niin varaa aika palveluun “Rakennekynsien poisto + CrystaLac-geelilakkaus”. Jos taas haluat lakkaukseen esim. koristeluita niin varaa tällöin aika “Rakennekynsien poisto + IBX” sekä uuteen CrystaLac-geelilakkaukseen valitsemasi tyylin (ranskalainen / babyboomer / koristeellinen, all inclusive MINI tai all inclusive) mukaan.”

Blue Lagoon Beautyssa tai muualla tehtyjen rakennekynsien vaihtaminen kevyt vahvistukseen

Mikäli sinulla on Blue Lagoon Beautyssa tai muualla tehdyt rakennekynnet, voit varata ajan suoraan uuteen kynnen kevyt vahvistus -palveluun valitsemasi tyylin (yksivärinen / ranskalainen / babyboomer / koristeellinen all inclusive) mukaan. Hoidon yhteydessä veloitetaan + 15 € palvelun vaihdosta.

Kynsiteknikkojemme osaamistasot

Pro-tason rakennekynnet

Pro-tason kynsiteknikko taitaa hyvin perustekniikan sekä erilaisia kynsityylejä. Tekniikan jouhevuus, ajankäyttö, tuotetietous sekä haastavien kynsien teko ovat kehittynyttä Pro-tason kynsiteknikolla. Kynsien tekeminen on käsityötä, kuten myös koristeiden tekeminen kynsiin. Mikäli pureskelet kynsiä, sinulla on todella lyhyet kynnet tai toivot erikoisia ja näyttäviä kynsiä, suosittelemme sinua varaamaan ajan Pro-tason kynsiteknikolle. Jokaisella kynsiammattilaisellamme on yksilöllinen tyyli ja omanlainen osaamisensa kynsien koristelussa.

Junior-tason rakennekynnet

Junior-tason kynsiteknikko taitaa perustekniikan. Tarvittaessa tekijä saa apuja liikkeessä Pro-tason tekijältä. Viimeistely on siistiä ja tuotetietous perustasoa. Ajankäyttö on kehittyneempää kuin Trainee-tason kynsiteknikolla. Koristelutaitojen osalta Junior-tason kynsiteknikoissa voi olla eroja. Materiaalina rakennekynsissä käytämme acrygeliä tai geeliä, mutta huomioithan, että kaikki Junior-tason kynsiteknikot eivät välttämättä hallitse kaikkia eri massoja.

Hinnasto

Rakennekynnet pro-taso

Pro-tason kynsiteknikko taitaa hyvin perustekniikan sekä erilaisia kynsityylejä. Tekniikan jouhevuus, ajankäyttö, tuotetietous sekä haastavien kynsien teko ovat kehittynyttä pro-tason kynsiteknikolla. Koristelutyylien osalta pro-tason kynsiteknikoissa voi olla eroja. Mikäli toiveissasi on tietty koristelutyyli, suosittelemme sinua tutustumaan kynsiteknikkoihimme ja heidän työnäytteisiinsä. Tarvittaessa voit myös laittaa kyselyä sähköpostitse info@bluelagoon.fi.

Rakennekynsistä voidaan tehdä hyvin luonnolliset tai erittäin näyttävät sekä mitä vain siltä väliltä. Materiaalina pro-tason kynsiteknikkomme voivat käyttää acrygeliä tai geeliä. Materiaalin valinta tehdään asiakkaan toiveen sekä kynnen mukaan. Jos pureskelet kynsiä, tämä on täydellinen ratkaisu sinulle, sillä rakennekynnet peittävät kynnessä olevat “vauriot” tai “ongelmat”, etkä ole enää yhtä taipuvainen pureskelemaan kynsiäsi.

Ikäraja rakennekynsissä on 16 vuotta.

Lue lisää rakennekynsistä & katso kuvat

Lisäpalveluna All inclusive MINI -koristelut

All inclusive MINI -koristelut sisältävät yhdellä tekniikalla tehtävät yksinkertaiset kynsikoristeet, kuten foliot, glitterit, chromet sekä yksittäiset timantit. Maalaukset eivät kuulu All inclusive MINI -koristeisiin.

Voit tutustua kynsiteknikkojemme koristeluosaamiseen ja kuvagalleriaan jokaisen kynsiteknikon omasta profiilista tiimi-sivulta.

8 €

Lisäpalveluna IBX-tehohoito

IBX-tehohoito voidaan tehdä kaikkien kynsipalveluidemme pohjalle. IBX-tehohoito sopii silloin, kun haluat vahvistaa, korjata tai kasvattaa luonnonkynsiäsi ilman rakenteita. Hoidolla on saatu hyviä tuloksia myös pitkäaikaisten kynsitraumojen hoidossa. Mikäli sinulla on akrylaattiallergia, emme suosittele IBX-tehohoitoa.

Lue lisää kynsipalveluistamme.

15 €

Lisäpalveluna All inclusive -koristelut

All inclusive -koristelut sisältävät pohjalle natural / yksivärisen lakkauksen, ranskalaisen lakkauksen tai babyboomerin. Mahdollisuus saada myös erilaisia pohjia eri kynsiin. All inclusiveen sisältyy myös kaikki koristeet, jotka ajan puitteissa on mahdollisuus tehdä. All inclusive -lakkauksen yhteydessä voidaan esimerkiksi tehdä erilaisia uniikkeja, abstrakteja tai simppeleitä maalauksia sekä isompia timanttiasetelmia.

Voit tutustua kynsiteknikkojemme koristeluosaamiseen ja kuvagalleriaan jokaisen kynsiteknikon omasta profiilista tiimi-sivulta.

15 €

Lisäpalveluna ranskalainen tai babyboomer-lakkaus

Ranskalainen tai babyboomer-lakkaus on valkoisella tai värillisellä lakalla tehty ranskalainen lakkaus tai häivytetty ranskalainen eli babyboomer.

15 €

Lisäpalveluna pitkät rakennekynnet

Varaa pitkien kynsien lisä, jos rakenteen lopullinen mitta kynsinauha-alueelta rakenteen kärkeen on vähintään 2,5 cm. Pitkien rakenteiden huoltaminen vie enemmän aikaa ja vaatii ammattilaiselta erityisosaamista.

15 €

Rakennekynsien poisto + IBX

Acrylgel-, akryyli- tai geelikynsien poisto. Hoito sisältää Business-manikyyrin sekä kynsiä vahvistavan IBX-tehohoidon.

65 €

Rakennekynsien poisto & CrystaLac-geelilakkaus

Acrylgel-, akryyli- tai geelikynsien poisto ja kynsiä suojaava natural tai yksivärinen CrystaLac-geelilakkaus.

75 €

Rakennekynsihuolto – kanta-asiakkaat

Tämä kynsihuolto on tarkoitettu Blue Lagoonissa tehtyjen kynsien huoltoon geeli- tai acrylgel-massalla. Max 90 min. huollossa ehdimme huoltamaan lyhyet tai keskipitkät yksiväriset rakennekynnet.

Mikäli sinulla on pitkät kynnet (2,5 cm pituus kynsinauha-alueelta rakenteen kärkeen tai enemmän), varaa tällöin pitkien kynsien lisäpalvelu huollon yhteyteen.

Mikäli toiveissasi on ranskalainen lakkaus / babyboomer-kynnet tai mitä tahansa koristeluja, varaa tällöin sopiva lisäpalvelu. Voit tutustua kynsiteknikkojemme koristeluosaamiseen ja kuvagalleriaan jokaisen kynsiteknikon omasta profiilista tiimi-sivulta.

Huollon yhteydessä voidaan uusia max 4 katkennutta / vaurioitunutta kynttä. Mikäli useampi kynsi vaatii uusimista, tulee tällöin varata aika uusiin rakennekynsiin.

 

 

89 €

Rakennekynsihuolto – muualla tehdyt kynnet

Pro-tason rakennekynsihuolto muualla kuin Blue Lagoonissa tehdyille rakennekynsille geeli- tai acrylgel-massalla. Max 120 min. huollossa ehdimme huoltamaan lyhyet tai keskipitkät yksiväriset rakennekynnet.

Mikäli sinulla on pitkät kynnet (2,5 cm pituus kynsinauha-alueelta rakenteen kärkeen tai enemmän), varaa tällöin pitkien kynsien lisäpalvelu huollon yhteyteen.

Mikäli toiveissasi on ranskalainen lakkaus / babyboomer-kynnet tai mitä tahansa koristeluja, varaa tällöin sopiva lisäpalvelu. Voit tutustua kynsiteknikkojemme koristeluosaamiseen ja kuvagalleriaan jokaisen kynsiteknikon omasta profiilista tiimi-sivulta.

Huollon yhteydessä voidaan uusia max 4 katkennutta / vaurioitunutta kynttä. Mikäli useampi kynsi vaatii uusimista, tulee tällöin varata aika uusiin rakennekynsiin.

117 €

Uudet rakennekynnet

Uudet pro-tason rakennekynnet geeli- tai acrylgel-massalla. Max 120 min. hoitoajalla ehdimme tekemään lyhyet tai keskipitkät yksiväriset rakennekynnet.

Mikäli toiveissasi on pitkät kynnet (2,5 cm pituus kynsinauha-alueelta rakenteen kärkeen tai enemmän), varaa tällöin pitkien kynsien lisäpalvelu huollon yhteyteen.

Mikäli toiveissasi on ranskalainen lakkaus / babyboomer-kynnet tai mitä tahansa koristeluja, varaa tällöin sopiva lisäpalvelu. Voit tutustua kynsiteknikkojemme koristeluosaamiseen ja kuvagalleriaan jokaisen kynsiteknikon omasta profiilista tiimi-sivulta.

129 €

Uudet rakennekynnet erikoistyö

Uudet erikoisosaamista vaativat pro-tason rakennekynnet geeli- tai acrylgel-massalla. Palvelu on suunnattu pureskelluille/revityille kynsille, joiden käsittely vaatii erityisosaamista. Max 150 min. hoitoajalla ehdimme tekemään yksiväriset rakennekynnet erityisosaamista vaativaan lähtötilanteeseen. Rakenteen jatkeen pituus voi olla max. oman kynsipedin pituus.

Palveluun ei voida yhdistää pitkien kynsien lisäpalvelua.

139 €

Rakennekynnet junior-taso

Junior-tason kynsiteknikko taitaa perustekniikan. Tarvittaessa tekijä saa apuja liikkeessä pro-tason tekijältä. Viimeistely on siistiä ja tuotetietous perustasoa. Ajankäyttö on kehittyneempää kuin trainee-tason kynsiteknikolla. Koristelutaitojen osalta junior-tason kynsiteknikoissa voi olla eroja. Mikäli toiveissasi on tietty koristelutyyli, suosittelemme sinua tutustumaan kynsiteknikkoihimme ja heidän työnäytteisiinsä. Tarvittaessa voit myös laittaa kyselyä sähköpostitse info@bluelagoon.fi.

Materiaalina rakennekynsissä käytämme acrygeliä tai geeliä. Huomioithan, että kaikki junior-tason kynsiteknikot eivät välttämättä hallitse kaikkia eri massoja. Jos pureskelet kynsiä, sinulla on todella lyhyet kynnet tai toivot erikoisia / näyttäviä kynsiä, suosittelemme sinua varaamaan ajan pro-tason kynsiteknikolle.

Ikäraja rakennekynsissä on 16 vuotta.

Lue lisää rakennekynsistä & katso kuvat

Lisäpalveluna All inclusive MINI -koristelut

All inclusive MINI -koristelut sisältävät yhdellä tekniikalla tehtävät yksinkertaiset kynsikoristeet, kuten foliot, glitterit, chromet sekä yksittäiset timantit. Maalaukset eivät kuulu All inclusive MINI -koristeisiin.

Voit tutustua kynsiteknikkojemme koristeluosaamiseen ja kuvagalleriaan jokaisen kynsiteknikon omasta profiilista tiimi-sivulta.

8 €

Lisäpalveluna IBX-tehohoito

IBX-tehohoito voidaan tehdä kaikkien kynsipalveluidemme pohjalle. IBX-tehohoito sopii silloin, kun haluat vahvistaa, korjata tai kasvattaa luonnonkynsiäsi ilman rakenteita. Hoidolla on saatu hyviä tuloksia myös pitkäaikaisten kynsitraumojen hoidossa. Mikäli sinulla on akrylaattiallergia, emme suosittele IBX-tehohoitoa.

Lue lisää kynsipalveluistamme.

15 €

Lisäpalveluna All inclusive -koristelut

All inclusive -koristelut sisältävät pohjalle natural / yksivärisen lakkauksen, ranskalaisen lakkauksen tai babyboomerin. Mahdollisuus saada myös erilaisia pohjia eri kynsiin. All inclusiveen sisältyy myös kaikki koristeet, jotka ajan puitteissa on mahdollisuus tehdä. All inclusive -lakkauksen yhteydessä voidaan esimerkiksi tehdä erilaisia uniikkeja, abstrakteja tai simppeleitä maalauksia sekä isompia timanttiasetelmia.

Voit tutustua kynsiteknikkojemme koristeluosaamiseen ja kuvagalleriaan jokaisen kynsiteknikon omasta profiilista tiimi-sivulta.

15 €

Lisäpalveluna ranskalainen tai babyboomer-lakkaus

Ranskalainen tai babyboomer-lakkaus on valkoisella tai värillisellä lakalla tehty ranskalainen lakkaus tai häivytetty ranskalainen eli babyboomer.

15 €

Lisäpalveluna pitkät rakennekynnet

Varaa pitkien kynsien lisä, jos rakenteen lopullinen mitta kynsinauha-alueelta rakenteen kärkeen on vähintään 2,5 cm. Pitkien rakenteiden huoltaminen vie enemmän aikaa ja vaatii ammattilaiselta erityisosaamista.

15 €

Rakennekynsihuolto – kanta-asiakkaat

Tämä kynsihuolto on tarkoitettu Blue Lagoonissa tehtyjen kynsien huoltoon geeli- tai acrylgel-massalla. Max 180 min. huollossa ehdimme huoltamaan lyhyet tai keskipitkät yksiväriset rakennekynnet.

Mikäli sinulla on pitkät kynnet (2,5 cm pituus kynsinauha-alueelta rakenteen kärkeen tai enemmän), varaa tällöin pitkien kynsien lisäpalvelu huollon yhteyteen.

Mikäli toiveissasi on ranskalainen lakkaus / babyboomer-kynnet tai mitä tahansa koristeluja, varaa tällöin sopiva lisäpalvelu. Voit tutustua kynsiteknikkojemme koristeluosaamiseen ja kuvagalleriaan jokaisen kynsiteknikon omasta profiilista tiimi-sivulta.

Huollon yhteydessä voidaan uusia max 4 katkennutta / vaurioitunutta kynttä. Mikäli useampi kynsi vaatii uusimista, tulee tällöin varata aika uusiin rakennekynsiin.

 

 

60 €

Rakennekynsien poisto + IBX

Acrylgel-, akryyli- tai geelikynsien poisto. Hoito sisältää Business-manikyyrin sekä kynsiä vahvistavan IBX-tehohoidon.

65 €

Rakennekynsien poisto & CrystaLac-geelilakkaus

Acrylgel-, akryyli- tai geelikynsien poisto ja kynsiä suojaava natural tai yksivärinen CrystaLac-geelilakkaus.

75 €

Uudet rakennekynnet

Uudet junior-tason rakennekynnet geeli- tai acrylgel-massalla. Max 180 min. hoitoajalla ehdimme tekemään lyhyet tai keskipitkät yksiväriset rakennekynnet.

Mikäli toiveissasi on pitkät kynnet (2,5 cm pituus kynsinauha-alueelta rakenteen kärkeen tai enemmän), varaa tällöin pitkien kynsien lisäpalvelu huollon yhteyteen.

Mikäli toiveissasi on ranskalainen lakkaus / babyboomer-kynnet tai mitä tahansa koristeluja, varaa tällöin sopiva lisäpalvelu. Voit tutustua kynsiteknikkojemme koristeluosaamiseen ja kuvagalleriaan jokaisen kynsiteknikon omasta profiilista tiimi-sivulta.

75 €

Rakennekynsihuolto – muualla tehdyt kynnet

Junior-tason rakennekynsihuolto muualla kuin Blue Lagoonissa tehdyille kynsille geeli- tai acrylgel-massalla. Max 90 min. huollossa ehdimme huoltamaan lyhyet tai keskipitkät yksiväriset rakennekynnet.

Mikäli sinulla on pitkät kynnet (2,5 cm pituus kynsinauha-alueelta rakenteen kärkeen tai enemmän), varaa tällöin pitkien kynsien lisäpalvelu huollon yhteyteen.

Mikäli toiveissasi on ranskalainen lakkaus / babyboomer-kynnet tai mitä tahansa koristeluja, varaa tällöin sopiva lisäpalvelu. Voit tutustua kynsiteknikkojemme koristeluosaamiseen ja kuvagalleriaan jokaisen kynsiteknikon omasta profiilista tiimi-sivulta.

Huollon yhteydessä voidaan uusia max 4 katkennutta / vaurioitunutta kynttä. Mikäli useampi kynsi vaatii uusimista, tulee tällöin varata aika uusiin rakennekynsiin.

75 €

Uudet rakennekynnet erikoistyö

Uudet erikoisosaamista vaativat junior-tason rakennekynnet geeli- tai acrylgel-massalla. Palvelu on suunnattu esim. pureskelluille/revityille kynsille, joiden käsittely vaatii erityisosaamista. Max 210 min. hoitoajalla ehdimme tekemään yksiväriset rakennekynnet erityisosaamista vaativaan lähtötilanteeseen. Rakenteen jatkeen pituus voi olla max. oman kynsipedin pituus.

Palveluun ei voida yhdistää pitkien kynsien lisäpalvelua.

85 €

Rakennekynsien kotihoito-ohjeet, hoitotakuut sekä valmistautuminen rakennekynsiin

Suosittelemme, että tutustut varaamaasi palveluun jo ennen hoitoon tuloa. Olemme keränneet yleiset suositukset rakennekynsien kotihoidosta ja rakennekynsiin valmistautumisesta. Täältä löydät tiedot myös rakennekynsiemme takuuajoista. Tutustu ohjeisiin huolella ja ota meihin yhteyttä, mikäli sinua askarruttaa jokin asia. Ammattitaitoiset kynsiteknikkomme auttavat sinua kaikissa ongelmatilanteissa.

Kynsiteknikkomme

Liikkeissämme työskentelee rakennekynsiin erikoistuneita Junior ja Pro-tason kynsiteknikoita. Pro-tason kynsiteknikkomme taitavat vaativammatkin kynsityöt, kuten esimerkiksi rakennekynnet todella lyhyisiin / revittyihin tai pureskeltuihin kynsiin. Suosittelemme tutustumaan kynsiteknikkoihimme ja heidän työnäytekuviinsa, jotta löydä juuri sinulle sopivimman tekijän!

Rakennekynnet Sara Siepille & Sointu Borgille

Myös osa vaikuttajistamme suosii rakennekynsiä osana tyyliään! Tutustu mm. Sara Siepille, Sointu Borgille sekä Aino Rossille tekemiimme rakennekynsiin.

Erilaiset kynnen muodot

Kynsien muotoa muuttamalla saa ihan uudenlaista ilmettä kynsille. Monista malleista jokainen löytää varmasti oman suosikkinsa. Kynsien muotoa valitessa kannattaa kiinnittää huomiota omien käsien ja sormien malliin. Kynsiteknikkomme osaavat paikan päällä arvioida tarpeillesi ja kynsillesi sopivimman muodon. Ballerina, manteli vai ehkäpä neliö? Tutustu kaikkiin kynsimuotoihin tästä!