Rakennekynnet

Rakennekynnet

Rakennekynsillä saa lisää pituutta ja vahvuutta omiin kynsiin. Rakennekynnet rakennetaan oman kynnen päälle acrygeelillä tai geelillä (hard gel). Ikäraja rakennekynsiin on 16 vuotta. Kynsiä meillä tekevät Pro- ja Junior-tason teknikot, joiden palvelut hinnoitellaan osaamistason mukaan. Voit siis valita sinun budjetillesi sopivimman palvelun. Rakennekynnet onkin helppo tapa saada kauniit, huolitellut ja kestävät kynnet. Tiesithän, että rakennekynnet voivat myös olla lyhyet, ja jos pureskelet kynsiäsi, rakennekynnet ovat täydellinen ratkaisu sinulle!

Erilaiset rakennekynsimassat

  • Acrygel-kynnet

    Acrygel on UV-kovetteinen massa, joka on perinteistä geeliä paksumpaa massaa. Acrygeliä muotoillaan appelsiinipuutikun ja siveltimen kanssa, käyttäen apuna nestettä, jotta tuote ei tartu työskentelyvälineeseen. Materiaalina Acrygel on joustavaa, mutta erittäin kestävää. Joustavuutensa ansiosta se “elää” kovempia materiaaleja paremmin luonnonkynnen mukana. Tästä syystä Acrygel voi sopia muita materiaaleja paremmin heikommille, ohuemmille ja taipuisammille kynsille.

  • Geelikynnet

    Perinteiset geelimassat kovettuvat UV-valossa ja niissä on erilaisia joustavuuksia kovemmista massoista aina hyvin joustaviin massoihin. Massan viskositeetti määrittää onko se muotoillessa juoksevampaa vai jäykempää. Massaa valitessa otetaan siis huomioon käyttötarkoitus ja asiakkaan luonnonkynsien ominaisuudet.

Rakennekynnet Blue Lagoonissa

Blue Lagoonin liikkeissämme olemme hinnoitelleet rakennekynsipalvelumme kynsiteknikon osaamistason mukaan! Tarjoamme Pro- ja Junior-tason rakennekynsiä, jotta voit valita tarpeillesi ja budjetillesi parhaiten sopivan ratkaisun.

Blue Lagoonissa käytämme ainoastaan jatkeen rakentamiseen muotteja, eli koko kynsi on vain acrygel- tai geelimassaa. Emme käytä kynsiliimaa tai tippejä. Muotit tekevät luonnollisemman ilmeen sekä ovat vahvemmat, sillä liimasidosta ei tehdä oman kynnen ja rakennekynnen välille, joka saattaisi haurastua käytössä.
Rakennekynsien suositeltu huoltoväli on 3-4 viikkoa oman kynnen kasvusta riippuen. Huollossa vanhaa massaa viilataan ja kasvu täytetään tyveen. Joka huollossa on mahdollisuus vaihtaa kynsien tyyliä.

Rakennekynnet eivät vahingoita omaa kynttä oikein laitettuna ja huollettuna. On siis ehdottoman tärkeää, että tekijä on ammattilainen viilan tai sähköviilan käytössä. Emme suosittele, että asiakkaat viilaisivat kynsiä (muuten kuin lyhennystä) tai käyttäisivät liimaa, jos jokin vahinko sattuu ja materiaalia irtoaa kynnen pinnasta.

Rakennekynsistä ei tarvitse pitää taukoa, jos kynnet ovat hyvin tehdyt. Urbaanin legendan mukaan kynnet eivät hengitä rakennekynsien alla, mutta todellisuudessa oikein hoidettuna kynsiä voi pitää useita vuosia putkeen. Nuorten asiakkaiden yhä kasvaville ja kehittyville kynsille emme suosittele rakennekynsiä, minkä vuoksi ikärajamme rakennekynsille on 16 vuotta.

Rakennekynsien lakkasävyt & kynsikoristeet

Liikkeistämme löytyy laaja valikoima CrystaLacin sekä Shellacin lakkoja, joita käytämme rakennekynsien lakkaukseen. Halutessasi kynnet voidaan jättää myös lakkaamatta, mikäli toiveissasi on mahdollisimman luonnollinen ja jopa aavistuksen läpikuultava lopputulos. Sävyvalikoimaamme kuuluvat ns. perusvalikoima, liikkeiden omat sävyt sekä sesonkivärit. Huomioithan, että kaikkia esimerkiksi somekuvissa näkyviä lakkasävyjä ei välttämättä aina ole saatavilla kaikista toimipisteistä, sillä liikekohtaisissa sävyvalikoimissa voi olla eroja.

Pidemmät rakennekynsiajat sisältävät toivomasi koristeet, mutta huomioithan, että varaamasi kynsihuollon pituus määrittelee, mitä kynsiin ehditään huollon yhteydessä tehdä. Kynsihuoltojen tarkat kuvaukset löydät hinnastostamme. Pyydämme sinua ystävällisesti huomioimaan, että kynsiteknikkomme ovat yksilöitä omine vahvuuksineen, ja koristeluosaamisessa voi olla eroja. Jos sinulla on toiveissa tietty koristelutyyli tai vaativampi toteutus, suosittelemme sinua tutustumaan tiimi -sivultamme kynsiammattilaistemme työnäytteisiin, jotta löydät juuri sinulle sopivimman ammattilaisen.

Rakennekynsien muodot

Usein puhutaan kynsilakan väristä tai kynsien koristeista, mutta unohdetaan, että kynsien muoto vaikuttaa paljon siihen, miltä kädet ja sormet näyttävät. Kynsimuotoja on loputon valikoima eikä yhtä ainoaa oikeaa olekaan olemassa. Kynsien tyyliä muuttamalla saa ihan uudenlaista ilmettä itselleen. Monista malleista jokainen löytää varmasti oman suosikkinsa. Kynsien muotoa valitessa kannattaa kiinnittää huomio omien käsien ja sormien malliin. Kynsiteknikkomme osaavat paikan päällä arvioida tarpeillesi ja kynsillesi sopivimman muodon. Esittelemme tässä muutamat suosituimmat ja klassisimmat kynsimallit.

Kynsipalvelusta toiseen siirtyminen

Rakennekynsistä siirtyminen Shellac-kestolakkaukseen

Kestolakkaukseen siirryttäessä on aina ensin poistettava rakennekynnet. Varaa tällöin siis aika “Rakennekynsien poisto + IBX” sekä uuteen Shellac-kestolakkaukseen valitsemasi tyylin (yksivärinen / ranskalainen / babyboomer / koristeellinen all inclusive) mukaan.

Rakennekynsistä siirtyminen geelilakkaukseen

Geelilakkaukseen siirryttäessä on aina ensin poistettava rakennekynnet. Varaa tällöin siis aika “Rakennekynsien poisto + IBX” sekä uuteen CrystaLac-geelilakkaukseen valitsemasi tyylin (yksivärinen / ranskalainen / babyboomer / koristeellinen all inclusive) mukaan.

Blue Lagoon Beautyssa tai muualla tehtyjen rakennekynsien vaihtaminen kevyt vahvistukseen

Mikäli sinulla on Blue Lagoon Beautyssa tai muualla tehdyt rakennekynnet, voit varata ajan suoraan uuteen kynnen kevyt vahvistus -palveluun valitsemasi tyylin (yksivärinen / ranskalainen / babyboomer / koristeellinen all inclusive) mukaan. Hoidon yhteydessä veloitetaan + 15 € palvelun vaihdosta.

Kynsiteknikkojemme osaamistasot

Pro-tason rakennekynnet

Pro-tason kynsiteknikko taitaa hyvin perustekniikan sekä erilaisia kynsityylejä. Tekniikan jouhevuus, ajankäyttö, tuotetietous sekä haastavien kynsien teko ovat kehittynyttä Pro-tason kynsiteknikolla. Kynsien tekeminen on käsityötä, kuten myös koristeiden tekeminen kynsiin. Mikäli pureskelet kynsiä, sinulla on todella lyhyet kynnet tai toivot erikoisia ja näyttäviä kynsiä, suosittelemme sinua varaamaan ajan Pro-tason kynsiteknikolle. Jokaisella kynsiammattilaisellamme on yksilöllinen tyyli ja omanlainen osaamisensa kynsien koristelussa.

Junior-tason rakennekynnet

Junior-tason kynsiteknikko taitaa perustekniikan. Tarvittaessa tekijä saa apuja liikkeessä Pro-tason tekijältä. Viimeistely on siistiä ja tuotetietous perustasoa. Ajankäyttö on kehittyneempää kuin Trainee-tason kynsiteknikolla. Koristelutaitojen osalta Junior-tason kynsiteknikoissa voi olla eroja. Materiaalina rakennekynsissä käytämme acrygeliä tai geeliä, mutta huomioithan, että kaikki Junior-tason kynsiteknikot eivät välttämättä hallitse kaikkia eri massoja.

Rakennekynnet Helsinki, Espoo & Turku

Teemme rakennekynsiä kauneushoitoloissamme Helsingissä, Espoossa ja Turussa. Kaikki kynsiteknikkomme käyvät läpi uniikit laatuprosessimme, joiden avulla takaamme asiakkaillemme yhtenäiset ja korkealaatuiset palvelukokemukset. Suosittelemme tutustumaan ammattilaisiimme sekä heidän työnäytteisiinsä tiimi-sivultamme, jotta löydät juuri sinulle sopivimman kynsiammattilaisen.

Hinnasto

Rakennekynnet pro-taso

Pro-tason kynsiteknikko taitaa hyvin perustekniikan sekä erilaisia kynsityylejä. Tekniikan jouhevuus, ajankäyttö, tuotetietous sekä haastavien kynsien teko ovat kehittynyttä pro-tason kynsiteknikolla. Koristelutyylien osalta pro-tason kynsiteknikoissa voi olla eroja. Mikäli toiveissasi on tietty koristelutyyli, suosittelemme sinua tutustumaan kynsiteknikkoihimme ja heidän työnäytteisiinsä. Tarvittaessa voit myös laittaa kyselyä sähköpostitse info@bluelagoon.fi.

Rakennekynsistä voidaan tehdä hyvin luonnolliset tai erittäin näyttävät sekä mitä vain siltä väliltä. Materiaalina pro-tason kynsiteknikkomme voivat käyttää acrygeliä tai geeliä. Materiaalin valinta tehdään asiakkaan toiveen sekä kynnen mukaan. Jos pureskelet kynsiä, tämä on täydellinen ratkaisu sinulle, sillä rakennekynnet peittävät kynnessä olevat “vauriot” tai “ongelmat”, etkä ole enää yhtä taipuvainen pureskelemaan kynsiäsi.

Ikäraja rakennekynsissä on 16 vuotta.

Lue lisää rakennekynsistä & katso kuvat

Lisäpalveluna IBX-tehohoito

IBX-tehohoito voidaan tehdä kaikkien kynsipalveluidemme pohjalle. IBX-tehohoito sopii silloin, kun haluat vahvistaa, korjata tai kasvattaa luonnonkynsiäsi ilman rakenteita. Hoidolla on saatu hyviä tuloksia myös pitkäaikaisten kynsitraumojen hoidossa. Mikäli sinulla on akrylaattiallergia, emme suosittele IBX-tehohoitoa.

Lue lisää kynsipalveluistamme.

15 €

Rakennekynsien / kevyt vahvistuksen poisto + IBX

Acrygel-, akryyli-, geelikynsien tai kevyt vahvistuksen poisto. Hoito sisältää Business-manikyyrin sekä kynsiä vahvistavan IBX-tehohoidon. Hoitoaika noin 60 minuuttia.

60 €

Rakennekynnet, huolto, pro-taso, 75 min.

Rakennekynsien huolto geeli- tai acrygel-massalla. 75 min. huollon aikana ehdimme huoltamaan lyhyet rakennekynnet sekä tekemään natural, yksivärisen, tai babyboomer-koristelun. Pienet koristeet kuuluvat palvelun hintaan. Voit katsoa kynsiammattilaisten koristeosaamisen Tiimi-sivuilta.

Huollon yhteydessä voidaan korjata max 4 katkennutta / vaurioitunutta kynttä. Mikäli useampi kynsi vaatii korjausta, tulee tällöin varata aika uusiin rakennekynsiin.

67 €

Rakennekynsien / kevyt vahvistuksen poisto + CrystaLac-geelilakkaus

Rakennekynsien (geeli-, akryyli- tai acrygel-kynnet) tai kevyt vahvistuksen poisto + CrystaLac-geelilakkaus.

70 €

Rakennekynnet, huolto, pro-taso, 90 min.

Rakennekynsien huolto geeli- tai acrygel-massalla. 90 min. huollossa ehdimme tekemään lyhyet tai keskipitkät rakennekynnet natural, yksivärinen, ranskalainen, babyboomer tai koristeilla. Koristeet kuuluvat palvelun hintaan. Voit katsoa kynsiammattilaisen koristeosaamisen tekijän tiedoista Tiimi-sivuilta.

  • Suosittelemme 90 min. huoltoaikaa, kun sinulla on muualla tehdyt rakennekynnet, joita olet tulossa huoltamaan Blue Lagooniin.
  • Huollon yhteydessä voidaan korjata max 4 katkennutta / vaurioitunutta kynttä. Mikäli useampi kynsi vaatii korjausta, tulee tällöin varata aika uusiin rakennekynsiin.

 

79 €

Rakennekynnet, huolto, pro-taso, 105 min.

Rakennekynsien huolto geeli- tai acrygel-massalla. 105 min. huollossa ehdimme tekemään keskipitkät tai pitkät kynnet sekä natural, yksivärinen, ranskalainen, babyboomer tai koristeet. Koristeet kuuluvat palvelun hintaan. Voit katsoa kynsiammattilaisten koristeosaamisen tekijän tiedoista Tiimi -sivulta.

Huollon yhteydessä voidaan korjata max 4 katkennutta / vaurioitunutta kynttä. Mikäli useampi kynsi vaatii korjausta, tulee tällöin varata aika uusiin rakennekynsiin.

83 €

Rakennekynnet, huolto, pro-taso 120 min.

Rakennekynsien huolto pro-tason kynsiteknikolla, joko geeli- tai acrygel-massalla. 120 min. huollossa ehdimme tekemään keskipitkät tai pitkät kynnet sekä koristeet. Koristeet kuuluvat hintaan. Voit katsoa kynsiteknikkojemme koristeosaamisen Tiimi-sivuilta.

Huollon yhteydessä voidaan korjata max 4 katkennutta / vaurioitunutta kynttä. Mikäli useampi kynsi vaatii korjausta, tulee tällöin varata aika uusiin rakennekynsiin.

87 €

Uudet rakennekynnet, pro-taso, 90 min.

Uudet rakennekynnet geeli- tai acrygel-massalla. 90 min. ajalla ehdimme tekemään uudet rakennekynnet pituudessa lyhyt tai keskipitkä sekä natural, yksivärinen, babyboomer tai pienillä koristeilla kynsien pituudesta sekä tekijän taidoista riippuen. Koristeet kuuluvat palvelun hintaan. Voit katsoa kynsiammattilaisten koristeosaamisen tekijän tiedoista Tiimi -sivuilta.

 

105 €

Uudet rakennekynnet, pro-taso, 120 min.

Uudet rakennekynnet geeli- tai acrygel-massalla. 120 min. ajalla ehdimme tekemään uudet rakennekynnet keskipitkässä tai pitkässä pituudessa. Kynsistä voidaan tehdä yksinkertaiset tai koristeelliset toiveistasi riippuen. Myös ranskalainen kärki onnistuu tässä ajassa. Koristeet kuuluvat palvelun hintaan. Voit tutustua kynsiammattilaistemme koristeluosaamiseen Tiimi-sivultamme.

129 €

Rakennekynnet junior-taso

Junior-tason kynsiteknikko taitaa perustekniikan. Tarvittaessa tekijä saa apuja liikkeessä pro-tason tekijältä. Viimeistely on siistiä ja tuotetietous perustasoa. Ajankäyttö on kehittyneempää kuin trainee-tason kynsiteknikolla. Koristelutaitojen osalta junior-tason kynsiteknikoissa voi olla eroja. Mikäli toiveissasi on tietty koristelutyyli, suosittelemme sinua tutustumaan kynsiteknikkoihimme ja heidän työnäytteisiinsä. Tarvittaessa voit myös laittaa kyselyä sähköpostitse info@bluelagoon.fi.

Materiaalina rakennekynsissä käytämme acrygeliä tai geeliä tai akryylia. Huomioithan, että kaikki junior-tason kynsiteknikot eivät välttämättä hallitse kaikkia eri massoja. Jos pureskelet kynsiä, sinulla on todella lyhyet kynnet tai toivot erikoisia / näyttäviä kynsiä, suosittelemme sinua varaamaan ajan pro-tason kynsiteknikolle.

Ikäraja rakennekynsissä on 16 vuotta.

Lue lisää rakennekynsistä & katso kuvat

Lisäpalveluna IBX-tehohoito

IBX-tehohoito voidaan tehdä kaikkien kynsipalveluidemme pohjalle. IBX-tehohoito sopii silloin, kun haluat vahvistaa, korjata tai kasvattaa luonnonkynsiäsi ilman rakenteita. Hoidolla on saatu hyviä tuloksia myös pitkäaikaisten kynsitraumojen hoidossa. Mikäli sinulla on akrylaattiallergia, emme suosittele IBX-tehohoitoa.

Lue lisää kynsipalveluistamme.

15 €

Rakennekynnet, huolto, junior-taso 105 min.

Junior-tason rakennekynsihuolto geeli tai acrygel-massalla. 105 min. huollossa ehdimme tekemään lyhyet tai keskipitkät kynnet sekä pienet koristeet (timantit, glitter, chrome, folio). Koristeet kuuluvat hintaan. Voit katsoa kynsiammattilaisen koristeosaamisen tekijän tiedoista Tiimi-sivuilta.

Huollon yhteydessä voidaan korjata max 4 katkennutta / vaurioitunutta kynttä. Mikäli useampi kynsi vaatii korjausta, tulee tällöin varata aika uusiin rakennekynsiin.

60 €

Rakennekynsien / kevyt vahvistuksen poisto + IBX

Acrygel-, akryyli-, geelikynsien tai kevyt vahvistuksen poisto. Hoito sisältää Business-manikyyrin sekä kynsiä vahvistavan IBX-tehohoidon. Hoitoaika noin 60 minuuttia.

60 €

Rakennekynnet, huolto, junior-taso 120 min.

Junior-tason rakennekynnet huolto geeli tai acrygel massalla. 120 min. huollossa ehdimme tekemään keskipitkät tai pitkät kynnet sekä pienet koristeet (timantit, glitter, chrome ja folio). Koristeet kuuluvat hintaan. Voit katsoa kynsiammattilaisten koristeosaamisen tekijän tiedoista Tiimi-sivuilta. 

Huollon yhteydessä voidaan korjata max 4 katkennutta / vaurioitunutta kynttä. Mikäli useampi kynsi vaatii korjausta, tulee tällöin varata aika uusiin rakennekynsiin.

65 €

Uudet rakennekynnet, junior-taso 120 min.

Uudet junior-tason rakennekynnet geeli- tai acrygel-massalla. 120 min. ajalla ehdimme tekemään uudet rakennekynnet pituudessa lyhyt, keskipitkä tai pitkä sekä yksinkertaisilla koristeilla (timantit, glitter, chrome ja folio). Koristeet kuuluvat palvelun hintaan. Voit katsoa kynsiammattilaisten koristeosaamisen tekijän tiedoista Tiimi-sivulta.

 

75 €

Rakennekynsien kotihoito-ohjeet, hoitotakuut sekä valmistautuminen rakennekynsiin

Suosittelemme, että tutustut varaamaasi palveluun jo ennen hoitoon tuloa. Olemme keränneet yleiset suositukset rakennekynsien kotihoidosta ja rakennekynsiin valmistautumisesta. Täältä löydät tiedot myös rakennekynsiemme takuuajoista. Tutustu ohjeisiin huolella ja ota meihin yhteyttä, mikäli sinua askarruttaa jokin asia. Ammattitaitoiset kynsiteknikkomme auttavat sinua kaikissa ongelmatilanteissa.

Kynsiteknikkomme

Liikkeissämme työskentelee rakennekynsiin erikoistuneita Junior ja Pro-tason kynsiteknikoita. Pro-tason kynsiteknikkomme taitavat vaativammatkin kynsityöt, kuten esimerkiksi rakennekynnet todella lyhyisiin / revittyihin tai pureskeltuihin kynsiin. Suosittelemme tutustumaan kynsiteknikkoihimme ja heidän työnäytekuviinsa, jotta löydä juuri sinulle sopivimman tekijän!

Rakennekynnet Sara Siepille & Sointu Borgille

Myös osa vaikuttajistamme suosii rakennekynsiä osana tyyliään! Tutustu mm. Sara Siepille, Sointu Borgille sekä Aino Rossille tekemiimme rakennekynsiin.

Erilaiset kynnen muodot

Kynsien muotoa muuttamalla saa ihan uudenlaista ilmettä kynsille. Monista malleista jokainen löytää varmasti oman suosikkinsa. Kynsien muotoa valitessa kannattaa kiinnittää huomiota omien käsien ja sormien malliin. Kynsiteknikkomme osaavat paikan päällä arvioida tarpeillesi ja kynsillesi sopivimman muodon. Ballerina, manteli vai ehkäpä neliö? Tutustu kaikkiin kynsimuotoihin tästä!