Kynnen kevyt vahvistus

Kynnen kevyt vahvistus

Kevyt vahvistus on uuden sukupolven tapa vahvistaa luonnonkynttä. Hyvä vaihtoehto sinulle, joka tarvitset geelilakkausta parempaa tukea kynsiisi. Kynnet ovat joustavat, luonnolliset ja kestävät. Saat kynsiisi vahvistusta ja haluamasi värisävyn tai koristelun. Ikäraja kynnen kevyt vahvistus palveluissa on 16 vuotta.

Luonnonkynnen vahvistus kevyesti ja kestävästi

  • Kevyt vahvistus tehdään oman kynnen päälle lisäämättä kynsiin pituutta. Kevyessä vahvistuksessa luonnonkynttä vahvistetaan joustavalla ja erittäin kestävällä geelillä. Geelin avulla kynnelle rakennetaan muotoa ja luodaan stressipiste. Tuotteella on erittäin hyvä kiinnittyvyys luonnonkynteen, jonka ansiosta vahvistus joustaa ja elää luonnonkynnen mukana, antaen kynnelle kuitenkin huomattavaa lisävahvuutta.

  • Vahvistus on ohuempi ja joustavampi kuin rakennegeelillä tehtynä. Tuote soveltuu ominaisuuksiensa ansiosta erityisen hyvin luonnonkynnen vahvistamiseen. Kevyt vahvistus huolletaan sähköviilalla ja sen suositeltu huoltoväli on 3-4 viikkoa. Palvelu on kestävyydeltään geelilakkauksen ja rakennekynsien välistä. Kevyt vahvistuksessa kynsiin ei tehdä rakennekynsien tavoin lisäpituutta, mutta palvelu suojaa omia kynsiä tehokkaasti, auttaen niiden kasvatuksessa.

  • Kevyellä vahvistuksella on mahdollista tasoittaa luonnonkynsien kosmeettisia epätasaisuuksia tai edesauttaa omien kynsien kasvattamista. Kevyt vahvistuksella olemme saaneet hienosti kasvatettua aivan lyhyitäkin kynsiä, ja auttaneet asiakkaitamme pääsemään esimerkiksi kynsien pureskelusta tai repimisestä eroon. Suosittelemme kynnen kevyt vahvistusta erityisesti silloin jos kaipaat geelilakkausta kestävämpää, mutta perinteisiä rakennekynsiä kevyempää ja luonnollisempaa vaihtoehtoa.

  • Kevyt vahvistus kuten muutkin kynsipalvelumme voidaan toteuttaa yksivärisenä, klassisena ranskalaisena tai liukuvärjättynä babyboomerina tai all inclusive -palveluna, joka sisältää toivomasi koristeet. All inclusivessa pohjalla voi olla yksivärinen lakkaus, ranskalainen tai babyboomer, glitteriä tai muuta koristeellista. All inclusive -palvelun yhteydessä voidaan tehdä myös erilaisia uniikkeja, abstrakteja, simppeleitä tai näyttäviäkin kynsimaalauksia. Kynsitekijämme tarjoavat eri tasoisia koristeluita, joten suosittelemme tutustumaan manikyristiemme koristelutaitoihin sekä työnäytekuviin ennen hoitoajan varaamista.

Katso step by step -video kynnen vahvistamisesta

Koristeelliset kynnet sekä apua erilaisiin kynsiongelmiin

Lakkasävyt & kynsikoristeet

Liikkeistämme löytyy laaja valikoima CrystaLacin sekä Shellacin lakkoja, joita käytämme kevyt vahvistus palveluissamme kynsien lakkaukseen. Halutessasi kynnet voidaan jättää myös lakkaamatta, mikäli toiveissasi on mahdollisimman luonnollinen ja jopa aavistuksen läpikuultava lopputulos. Sävyvalikoimaamme kuuluvat ns. perusvalikoima, liikkeiden omat sävyt sekä sesonkivärit. Huomioithan, että kaikkia esimerkiksi somekuvissa näkyviä lakkasävyjä ei välttämättä aina ole saatavilla kaikista toimipisteistä, sillä liikekohtaisissa sävyvalikoimissa voi olla eroja.

Palveluvalikoimamme sisältää myös koristeellisen all inclusive -palvelun, joka sisältää toivomasi koristeet. Pyydämme sinua kuitenkin ystävällisesti huomioimaan, että manikyristimme ovat yksilöitä omine vahvuuksineen, ja koristeluosaamisessa voi olla eroja. Jos sinulla on toiveissa tietty koristelutyyli tai vaativampi toteutus, suosittelemme sinua tutustumaan tiimi -sivultamme manikyristejemme työnäytteisiin, jotta löydät juuri sinulle sopivimman lakkausammattilaisen.

Kynsipalvelusta toiseen siirtyminen

Emme valitettavasti huolla muualla tehtyjä kevyt vahvistuksia. Mikäli sinulla on muualla tehty kynnen kevyt vahvistus, tulisi sinun ensin varata aika uusiin kevyt vahvistus kynsiin. Palvelun yhteydessä veloitetaan + 15 € palvelun vaihdosta.

Kynnen kevyt vahvistuksen vaihtaminen Shellac-kestolakkaukseen

Mikäli sinulla on Blue Lagoon Beautyssa tehty kevyt vahvistus, voit varata ajan uuteen Shellac-lakkaukseen valitsemasi tyylin mukaan (yksivärinen, ranskalainen / babyboomer / koristeellinen all inclusive). Hoidon yhteydessä veloitetaan + 15 € palvelun vaihdoksesta.

Kynnen kevyt vahvistuksen vaihtaminen CrystaLac-geelilakkaukseen

Mikäli sinulla on Blue Lagoon Beautyssa tehty kevyt vahvistus, voit varata ajan uuteen CrystaLac-geelilakkaukseen valitsemasi tyylin mukaan (yksivärinen, ranskalainen / babyboomer / koristeellinen all inclusive). Hoidon yhteydessä veloitetaan + 15 € palvelun vaihdoksesta.

Kynnen kevyt vahvistuksen vaihtaminen rakennekynsiin

Mikäli sinulla on Blue Lagoon Beautyssa tai muualla tehty kynnen kevyt vahvistus, voit varata ajan suoraan uusiin rakennekynsiin. Hoidon yhteydessä veloitetaan +15 € palvelun vaihdoksesta.

Kynnen kevyt vahvistuksen poisto

Kynnen kevyt vahvistus voidaan poistaa liuottamalla tai sähköistä kynsiviilaa käyttäen. Blue Lagoon Beautyssa kynnen kevyt vahvistuksen lopullinen poisto tehdään aina liuottamalla, jonka lisäksi hoito sisältää kynttä hoitavan ja vahvistavan IBX-tehohoidon.

Kynnet lohkeilee & halkeilee

Kynsien kuivuminen esimerkiksi sään tai vaikkapa hormonaalisten syiden vuoksi, voi saada kynnet kuivumaan ja lohkeilemaan. Myös käsien jatkuva pesu ja desinfiointi voivat kuivattaa käsiä ja kynsiä, minkä vuoksi käsiä olisi hyvä rasvata. Kuivien kynsien paras kaveri on kynsinauhaöljy, jota tulisi muistaa käyttää säännöllisesti. Epätasaisille, lohkeileville, halkeileville ja liuskoittuville kynsille suosittelemme ensisijaisesti kynnen kevyt vahvistus palvelua, mikäli kynsiin ei toivota lisäpituutta. Jos kynsiin halutaan heti myös lisää pituutta, on tällöin rakennekynnet siihen sopiva vaihtoehto. Kynsiammattilainen neuvoo sinua mielellään kynsillesi sopivimmasta ratkaisusta!

Kynsien pureskelu ja revityt kynnet

Kynsien pureskelu ja repiminen ovat yleisiä ongelmia, joita näemme jatkuvasti. Tavaksi muodostuneesta ongelmasta voi olla vaikea päästä itse eroon. Kun kynnet vahvistetaan esimerkiksi kevyt vahvistus tai rakennekynsipalvelun avulla, tekee tämä monesti kynsien repimisestä tai pureskelusta mahdotonta tai epämiellyttävää, jonka ansiosta tavasta on mahdollista päästä eroon. Kynsipalveluiden avulla revityt kynnet saadaan huollettua heti myöskin siistimpään kuntoon. Todella lyhyisiin kynsiin suosittelemme ensisijaisesti kynnen kevyt vahvistusta, sen hyvän pysyvyyden ansiosta. Todella lyhyt kynsi ei välttämättä jaksa kannatella vielä toivotulla tavalla rakennettua jatketta, minkä vuoksi kynsiä on ensin hyvä vahvistaa ja kasvattaa kevyt vahvistus palvelun avulla. Kun luonnonkynsiä on ensin saatu kasvatettua hieman, voidaan tällöin halutessa siirtyä rakennekynsiin, mikäli luonnonkynsien pituus ei miellytä.

Vahvista kynsiäsi kynsinauhaöljyllä

Dadi Oil -kynsinauhan käyttö pidentää kynsipalvelun pysyvyyttä kosteuttamalla luonnonkynttä ja kynsinauhoja. Suosittelemme hankkimaan kynsipalvelun yhteydessä aina kynsinauhaöljyn, jotta kynnet pysyvät mahdollisimman hyvässä kunnossa.

Kevyt vahvistus Helsinki, Espoo, Turku & Tampere

Teemme kynnen kevyt vahvistus -palveluita Helsingin, Espoon, Turun ja Tampereen kauneushoitoloissamme. Kaikki manikyristimme käyvät läpi uniikit laatuprosessimme, joiden avulla takaamme asiakkaillemme yhtenäiset ja korkealaatuiset palvelukokemukset. Suosittelemme tutustumaan ammattilaisiimme sekä heidän työnäytteisiinsä tiimi-sivultamme, jotta löydät juuri sinulle sopivimman kynsiammattilaisen.

Hinnasto

Kevyt vahvistus

Kevyt vahvistus on uuden sukupolven tapa vahvistaa luonnonkynttä. Hyvä vaihtoehto sinulle, joka tarvitset geelilakkausta parempaa tukea kynsiisi. Kynnet ovat joustavat, luonnolliset ja kestävät. Saat kynsiisi vahvistusta ja haluamasi värisävyn tai koristelun.

Ikäraja kevyt vahvistuksessa on 16 vuotta.

Lue lisää kynnen kevyt vahvistuksesta & katso kuvat!

Lisäpalveluna IBX-tehohoito

IBX-tehohoito voidaan tehdä kaikkien kynsipalveluidemme pohjalle. IBX-tehohoito sopii silloin, kun haluat vahvistaa, korjata tai kasvattaa luonnonkynsiäsi ilman rakenteita. Hoidolla on saatu hyviä tuloksia myös pitkäaikaisten kynsitraumojen hoidossa. Mikäli sinulla on akrylaattiallergia, emme suosittele IBX-tehohoitoa.

Lue lisää kynsipalveluistamme.

15 €

Rakennekynsien / kevyt vahvistuksen poisto + IBX

Acrygel-, akryyli-, geelikynsien tai kevyt vahvistuksen poisto. Hoito sisältää Business-manikyyrin sekä kynsiä vahvistavan IBX-tehohoidon. Hoitoaika noin 60 minuuttia.

60 €

Kevyt vahvistus – Speed Up -huolto

Kevyt vahvistuksen Speed up huolto. Hoito kestää 60min.

Huomioithan, että Speed Up -huollon voit varata vain, jos käyt vakituisesti Blue Lagoonissa kevyessä kynnen vahvistuksessa ja olet saanut kynsiteknikoltasi kehoituksen varata kyseisen ajan. Emme valitettavasti huolla muualla tehtyjä kevyt vahvistuksia. Jos sinulla on muualla tehty kynnen kevyt vahvistus, varaathan tällöin meiltä ajan uuteen kevyt vahvistus -palveluun. Palvelun yhteydessä veloitetaan + 15 €.

62 €

Kevyt vahvistus – Yksivärinen huolto

Yksivärinen sisältää natural kynnet tai valitsemasi yksivärisen lakan. Hoito kestää 75 min. 

Emme valitettavasti huolla muualla tehtyjä kevyt vahvistuksia. Jos sinulla on muualla tehty kynnen kevyt vahvistus, varaathan tällöin meiltä ajan uuteen kevyt vahvistus -palveluun. Palvelun yhteydessä veloitetaan + 15 €.

67 €

Rakennekynsien / kevyt vahvistuksen poisto + CrystaLac-geelilakkaus

Rakennekynsien (geeli-, akryyli- tai acrygel-kynnet) tai kevyt vahvistuksen poisto + CrystaLac-geelilakkaus.

70 €

Kevyt vahvistus – ranskalainen tai babyboomer huolto

Ranskalainen tai babyboomer on valkoisella tai värillisellä lakalla tehty ranskalainen lakkaus tai häivytetty ranskalainen eli babyboomer. Hoito kestää 90 min. 

Emme valitettavasti huolla muualla tehtyjä kevyt vahvistuksia. Jos sinulla on muualla tehty kynnen kevyt vahvistus, varaathan tällöin meiltä ajan uuteen kevyt vahvistus -palveluun. Palvelun yhteydessä veloitetaan + 15 €.

79 €

Kevyt vahvistus – All inclusive MINI huolto

Uudet all inclusive MINI -koristelut sisältävät yksinkertaiset kynsikoristeet, kuten foliot, glitterit, chromet sekä yksittäiset timantit. Maalaukset eivät kuulu all inclusive MINI -palveluihin. Kynsitekijämme tarjoavat eri tasoisia koristeluita. Voit tutustua jokaisen tekijän osaamistasoon tiimi-sivuillamme.

Emme valitettavasti huolla muualla tehtyjä kevyt vahvistuksia. Jos sinulla on muualla tehty kynnen kevyt vahvistus, varaathan tällöin meiltä ajan uuteen kevyt vahvistus -palveluun. Palvelun yhteydessä veloitetaan + 15 €.

79 €

Kevyt vahvistus – Yksivärinen

Yksivärinen sisältää natural kynnet tai valitsemasi yksivärisen lakan. Hoito kestää 75 minuuttia. 

80 €

Kevyt vahvistus – All inclusive huolto

All inclusive sisältää pohjalle natural, yksivärisen lakkauksen, ranskalaisen tai babyboomerin. Mahdollisuus saada myös erilaisia pohjia eri kynsiin. All inclusiveen sisältyy myös kaikki koristeet, jotka ajan puitteissa on mahdollisuus tehdä. All iclusive -lakkauksen yhteydessä voidaan esimerkiksi tehdä erilaisia uniikkeja, abstrakteja tai simppeleitä maalauksia sekä isompia timanttiasetelmia. Voit tutustua tekijöiden koristelukattaukseen tiimi-sivuillamme. Hoito kestää 90 min.

Emme valitettavasti huolla muualla tehtyjä kevyt vahvistuksia. Jos sinulla on muualla tehty kynnen kevyt vahvistus, varaathan tällöin meiltä ajan uuteen kevyt vahvistus -palveluun. Palvelun yhteydessä veloitetaan + 15 €.

84 €

Kevyt vahvistus – All inclusive Master huolto

All Inclusive Master -geelilakkaus sisältää näyttävät sekä haastavat koristelut. Tätä palvelua tuottavat ammattilaisemme ovat erikoistuneet  näyttäviin koristeluihin, kuten taiteellisempiin maalauksiin ja heillä on laaja osaaminen erilaisista koristelutekniikoista. Master-palvelussa voidaan toteuttaa esimerkiksi jokaiseen kynteen erilainen, juuri sinulle suunniteltu design.

Emme valitettavasti huolla muualla tehtyjä kevyt vahvistuksia. Jos sinulla on muualla tehty kynnen kevyt vahvistus, varaathan tällöin meiltä ajan uuteen kevyt vahvistus -palveluun. Palvelun yhteydessä veloitetaan + 15 €.

89 €

Kevyt vahvistus – ranskalainen tai babyboomer

Ranskalainen tai babyboomer on valkoisella tai värillisellä lakalla tehty ranskalainen lakkaus tai häivytetty ranskalainen eli babyboomer. Hoito kestää 90min. 

95 €

Kevyt vahvistus – All inclusive MINI uudet

Uudet all inclusive MINI -koristelut sisältävät yksinkertaiset kynsikoristeet, kuten foliot, glitterit, chromet sekä yksittäiset timantit. Maalaukset eivät kuulu all inclusive MINI -palveluihin. Kynsitekijämme tarjoavat eri tasoisia koristeluita. Voit tutustua jokaisen tekijän osaamistasoon tiimi-sivuillamme.

95 €

Kevyt vahvistus – All inclusive

All inclusive sisältää pohjalle natural, yksivärisen lakkauksen, ranskalaisen tai babyboomerin. Mahdollisuus saada erilaisia pohjia eri kynsiin. All inclusiveen sisältyy myös kaikki koristeet, jotka ajan puitteissa on mahdollisuus tehdä. All iclusive -lakkauksen yhteydessä voidaan esimerkiksi tehdä erilaisia uniikkeja, abstrakteja tai simppeleitä maalauksia sekä isompia timanttiasetelmia. Voit tutustua tekijöiden koristelukattaukseen tiimi-sivuillamme. Hoito kestää 90 min. 

105 €

Kevyt vahvistus – All inclusive Master uudet

All Inclusive Master -geelilakkaus sisältää näyttävät sekä haastavat koristelut. Tätä palvelua tuottavat ammattilaisemme ovat erikoistuneet  näyttäviin koristeluihin, kuten taiteellisempiin maalauksiin ja heillä on laaja osaaminen erilaisista koristelutekniikoista. Master-palvelussa voidaan toteuttaa esimerkiksi jokaiseen kynteen erilainen, juuri sinulle suunniteltu design.

115 €

Kynsien kotihoito-ohjeet, hoitotakuut sekä valmistautuminen kynsipalveluihin

Suosittelemme, että tutustut varaamaasi palveluun jo ennen hoitoon tuloa. Olemme keränneet yleiset suositukset kynsipalveluidemme kotihoidosta sekä kynsihuoltoon valmistautumisesta. Täältä löydät tiedot myös kynsipalveluidemme takuuajoista. Tutustu ohjeisiin huolella ja ota meihin yhteyttä, mikäli sinua askarruttaa jokin asia. Ammattitaitoiset manikyristimme auttavat sinua kaikissa ongelmatilanteissa.

Manikyristimme

Liikkeissämme työskentelee luonnonkynsien palveluihin erikoistuneita manikyristejä. Suosittelemme tutustumaan kynsiammattilaisiimme ja heidän työnäytekuviinsa, jotta löydä juuri sinulle sopivimman tekijän!