Hiusten värjäys & raidoitus

Hiusten värjäys & raidoitus

Hiusten värjäys laadukkailla tuotteilla tuo hiuksiin upeaa kiiltoa ja huolitellun ilmeen! Värjäyksen avulla voimme korostaa kauniisti hiustesi luonnollista tyyliä tai luoda upeita värimuutoksia. Hiusten raidoitus voidaan tehdä erilaisilla tekniikoilla, kuten suositulla balayage-tyylillä tai tehdä vaikkapa vain muutamia face framing -korostusraitoja! Lopputulos räätälöidään aina tyylisi ja toiveidesi mukaan. Ikäraja hiusten värjäys- ja vaalennuspalveluille on 16 vuotta.

 

 

Löydä hiuksillesi sopivin värjäyspalvelu

 • BL Hair Värityöt

  Rikas ruskea tai vivahteikas kupari? Hiusten värillä voi olla suuri merkitys yleisilmeelle. Ammattilaisemme loihtii juuri sinulle sopivan värin, ottaen huomioon toiveesi sekä tyylisi. Palveluun kuuluu hiusten värjäys yhdellä värillä sekä tasoitusleikkaus.

 • BL Hair Glossing-käsittely

  Glossing-käsittely on täydellinen palvelu värien ylläpitoon. Tämä palvelu kannattaa valita vaalennuskäyntien välissä, jotta sävy pysyy kirkkaana aina seuraavaan käyntiin asti. Glossing-käsittely antaa hiuksille ihanan kiillon ja on sen vuoksi täydellinen palvelu myös ennen juhlia tai kampauksia.

 • BL Hair Raidat / Balayage

  Kaipaavatko hiuksesi pientä  kirkastusta? Raidoilla tai Balayage-tekniikalla hiukset vaalennetaan tai tummennetaan  kevyesti muutamalla raidalla tai vapaalla kädellä tehdyllä raidalla, jotta yleisilme olisi vivahteikas ja luonnollinen. Ammattilaisemme loihtii juuri sinulle sopivan värin, ottaen huomioon toiveesi sekä tyylisi!

  Palveluun kuuluu hiusten vaalennus tai tummennus joko balayage- tai raidoitustekniikalla, hiusten sävytys sekä tasoitusleikkaus. Kaikki hiuspalvelumme sisältävät myös hiusten viimeistelyn.

Tietoa hiusten värjäyksestä

Mitä hiusten värjäyksessä tapahtuu?

Hiusten värjäämisellä tarkoitetaan prosessia, jossa väriaine reagoi hapettavan aineen, esim. vetyperoksidin kanssa, ja tämän myötä hiuksen pintakalvo aukeaa ja  päästää uuden värin sisään. Väri tuo kiiltoa hiuksiin ja hyvin valittu sävy tuo ihollesi lisää hehkua ja korostaa upasti esimerkiksi silmiesi väriä.

Kevytväri vai kestoväri hiuksille?

Hiusten kestovärillä saadaan aikaiseksi isojakin värimuutoksia. Kestovärillä saadaan toteutettua pysyvämpiä lopputuloksia, joten tämä sopii erityisesti silloin jos olet varma väritoiveistasi ja toivot mahdollisimman pitkäkestoista lopputulosta. Suosittelemme kestoväriä myös harmaiden hiusten värjäämiseen. Kestoväri haalenee hiuksista vähitellen, mutta ei peseydy täysin pois koskaan, jonka vuoksi myös tyvikasvu erottuu selkeämmin, mikäli hiukset on värjätty kestovärillä. Mikäli oman värin ja värjäyksen välillä on huomattava sävyero, vaatii kestoväri tiheämpää uudelleenvärjäystä.

Kevytvärillä tarkoitetaan esimerkiksi sävytystä tai glossing-palveluita. Kevytvärillä ei saada aikaiseksi suuria värimuutoksia, mutta hiuksia voidaan tummentaa tai kirkastaa. Hiusten sävyttäminen kevytvärillä on nopeampaa kun kestovärillä värjääminen, sillä vaikutusaika ei ole yhtä pitkä. Toisin kuin kestoväri, kevytväri peseytyy vähitellen kokonaan pois hiuksista. Hiusten kunnosta riippuen, kevytväri saattaa pysyä hiuksissa jopa 10-20 pesua. Suosittelemme hiusten kevytvärjäystä erityisesti silloin kun tykkäät vaihdella hiustesi sävyä usein tai jos toiveissasi on saada pientä freesausta nykyiseen hiusväriin.

Hiusten raidoitus

Hiusten raidoittamisella tarkoitetaan valikoitujen hiussuortuvien vaalennusta tai värikäsittelyä. Raidoilla luodaan ulottuvuutta, kontrastia ja vivahteikkuutta hiuksiin lisäämällä pohjaväriä vaaleampia ja/ tai tummempia raitoja. Erilaisten trendien myötä on syntynyt useita erilaisia raidoitustekniikoita. Ammattilaisemme hallitsevat monipuolisesti erilaisia raidoitustekniikoita.

Erilaiset raidoitustekniikat

Highlighs vs. Lowlights

Highlightseillä tarkoitetaan pohjaväriä vaaleampia raitoja. Raidat voivat olla niin sanotut “aurinkoraidat”, jolloin ne ovat muutaman asteen vaaleammat kuin pohjaväri, kuin aurinko olisi vaalentanut hiuksia. Raidat voivat myös olla selkeästi vaaleammat kuin pohjaväri, jolloin ne erottuvat hiuksista selkeämmin.

Lowlights-raidat ovat pohjaväriä tummempia raitoja, jotka yleensä toteutetaan sävytteellä. Lowlightseja voi tehdä esimerkiksi vain muutama tuomaan vivahde-eroja hiuksiin tai raitoja voidaan tehdä enemmän, jolloin hiuksiin tulee enemmän syvyyttä. Kevytvärisävytteellä tehdyt lowlightsit haalistuvat hiuksista pesujen myötä, joten tämä on täydellinen tekniikka sinulle, joka toivot, että raidat sulautuvat hiuksiin luonnollisesti ja tyvikasvu ei erotu yhtä jyrkästi kuin esimerkiksi babylights-tekniikalla tehdyt raidat.

Babylights-raidat

Babylights-raidat ovat highlights-raitoja selkeästi ohuemmat. Babylights-raitoja ei juurikaan pysty erottamaan hiuksista. Niitä tehdään paljon tiheämmin koko päähän, joten lopputulos on lähes kokonaan vaalea. Usein babylightseja tehdään nimenomaan hiusten vaalennukseen, mutta halutessa babylight-raitoja voidaan tehdä myös pohjaväriä tummemmilla väreillä. Jos hiuksiin on tehty babylight-raidoitus, tulee tyvikasvu selkeämmin esiin hiusten kasvaessa, varsinkin jos tummuusero luonnollisen värin ja raitojen välillä on suuri.

Balayage

Balayage-tekniikka on saanut nimensä ranskasta tekniikan toteutuksen mukaan. Vaalennusaine maalataan tai “lakaistaan” hiuksiin vapaalla kädellä, jotta lopputulos olisi mahdollisimman luonnollinen ja kasvaa ulos huomaamattomasti. Tämän myötä balayage-värjäyksen huoltoväli on huomattavasti pidempi kuin muissa raidoitustekniikoissa.

Face Frame & Money Piece

Face Frame ja Money Piece ovat raidoitustekniikoita, jotka voi yhdistää muiden tekniikoiden kuten balayagen kanssa. Face Frame on kasvojen ympärillä oleville hiuksille kohdistuva värjäys tai vaalennus. Tekniikan myötä kasvojen ympärille luodaan “kehys” kirkastamaan ilmettä. Face Frame -trendi on 90-luvun palkkiraitojen inspiroima tekniikka, joka tänä päivänä on mukautettu sopimaan kantajalleen. Face Frame -raidat voi tehdä pehmeästi ja sirosti tai leveästi ja rohkeasti.  Ne voidaan sävyttää joko viileämpään tai lämpimään sävyyn korostamaan eri kasvonpiirteitä tai esimerkiksi vihreäksi, sinisiksi tai pinkiksi jos haluat kokeilla jotain uutta!

Platinum Card

Platinum Card on tekniikka, jossa jokainen hiussuortuva poimitaan folion sisään ja käsitellään tyypillisesti vaalennusaineella. Platinum Card -tekniikkaa voi käyttää myös tummien raitojen tekoon. Tätä tekniikkaa käytetään usein värin korjauksissa tai kun toiveena on kokonaisvaltainen vaalennus. Platinum Card -tekniikan avulla saavutetaan maksimaalinen vaalennus. Platinum Card -tekniikka kuormittaa hiuksia yleensä enemmän kuin muut vaalennustekniikat, joten Platinum Card -raidoituksen yhteydessä on hyvä pitää mielessä, että hiuksia todennäköisesti joudutaan leikkaamaan enemmän.

Hiuksien pituudet

Blue Lagoonissa hiusten pituudet on jaoteltu S, M, L sekä XL -kategorioihin:

 • S-palvelut koskevat lyhyitä hiuksia, jotka jäävät olkapäiden yläpuolelle.
 • M-palvelut koskevat hiuksia, jotka ylettyvät maksimissaan olkapäille.
 • L-palvelut koskevat hiuksia, jotka ylettyvät yli olkapäiden ja maksimissaan lapaluille.
 • XL-palvelut koskevat ekstra pitkiä ja paksuja hiuksia, jotka ylettyvät lapaluiden alapuolelle.

Hinnasto

BL Hair värjäykset ja raidoitukset

Kaipaavatko hiuksesi pientä freesausta vai kenties vähän isompaa muutosta? Mahdollisuuksia on loputtomasti! Loihdimme juuri sinulle sopivan lopputuloksen laadukkaalla väreillämme. Kaikkiin väri- ja vaalennuspalveluihin kuuluu myös hiusten tasoitusleikkaus.

Paksujen hiusten lisä 35 €

Mikäli hiuksesi ovat erittäin paksut ja vaativat enemmän väriä, vaalennusainetta tai sävytettä kuin keskimäärin palvelun tuottamiseen, tämä palvelu lisätään varaamaasi palveluun parturi-kampaajan toimesta. Mikäli hiuksesi kuuluvat tähän kategoriaan, kertoo  parturi-kampaaja sinulle asiasta jo konsultaation aikana. Voit siis halutessasi varata ajan ensin värikonsultaatioon, jolloin parturi-kampaaja arvioi hiusten pituuden ja paksuuden ja saat samalla myös lopullisen hinta-arvion.

Värjäys- ja vaalennuspalveluiden ikäraja on 16 vuotta.

BL Hair Värityöt

Rikas ruskea tai vivahteikas kupari? Hiustenvärillä voi olla suuri merkitys yleisilmeelle. Ammattilaisemme loihtii juuri sinulle sopivan värin, ottaen huomioon toiveesi sekä tyylisi. Palveluun kuuluu hiusten värjäys yhdellä värillä sekä tasoitusleikkaus.

Värjäys- ja vaalennuspalveluiden ikäraja on 16 vuotta.

 

 

Pro-taso

Pro-tason hiusstylistit taitavat hyvin perustekniikat sekä erilaiset hiustyylit esim. Balayage-värityöt, Babylights-raidoitukset sekä tyvivärjäykset. Palveluiden jouhevuus, ajankäyttö sekä tuotetietoisuus ovat kehittynyttä pro-tason hiusstylistillä. Pro-tason hiusstylisti saattaa konsultoida master-tason stylistiä haastavammissa väri- sekä vaalennustöissä.

Mikäli toiveissasi on tietty tekniikka tai tyyli, suosittelemme sinua tutustumaan hiusstylisteihimme ja heidän työnäytteisiinsä. Tarvittaessa voit myös laittaa kyselyä sähköpostitse info@bluelagoon.fi.

Värikonsultaatio 15 min.

Mietitkö, mikä palvelu sinun tulisi valita tai kestävätkö hiuksesi vaalennusta? Tässä veloituksettomassa 15 min. konsultaatiossa ammattilaisemme käy kanssasi läpi hiustesi kuntoa ja lähtötilannetta, ja antaa hiuksillesi sopivan palvelu- ja hoitosuunnitelman.

0 €

BL Hair Värityöt S, pro-taso, 1 h 55 min.

S – Värityö sisältää lyhyiden hiusten tai max 3 kuukauden tyven värjäyksen yhdellä värillä. Palveluun kuuluu hiusten tasoitusleikkaus sekä hiusten viimeistely.

115 €

BL Hair Värityöt M, pro-taso, 2 h 20 min.

M – Värityö sisältää keskipitkien hiusten värjäyksen yhdellä värillä. Hiukset ylettyvät maksimissaan olkapäille. Palveluun kuuluu myös hiusten tasoitusleikkaus sekä hiusten viimeistely.

140 €

BL Hair Värityöt L, pro-taso, 2,5 h

L – Värityö sisältää pitkien hiusten värjäyksen yhdellä värillä. Hiukset ylettyvät yli olkapäiden. Palveluun kuuluu myös hiusten tasoitusleikkaus sekä hiusten viimeistely.

150 €

BL Hair Värityöt XL, pro-taso, 3 h

XL – Värityö sisältää ekstra pitkien tai paksujen hiusten värjäyksen yhdellä värillä. Hiukset ylettyvät lapaluiden alapuolelle. Palveluun kuuluu myös hiusten tasoitusleikkaus  sekä hiusten viimeistely.

190 €

BL Hair Glossing-käsittely

Glossing-käsittely on täydellinen palvelu värien ylläpitoon. Tämä palvelu kannattaa valita vaalennuskäyntien välissä, jotta sävy pysyy kirkkaana aina seuraavaan käyntiin asti. Glossing-käsittely antaa hiuksille ihanan kiillon ja on sen vuoksi täydellinen palvelu myös ennen juhlia tai kampauksia.

Värjäys- ja vaalennuspalveluiden ikäraja on 16 vuotta.

Pro-taso

Pro-tason hiusstylistit taitavat hyvin perustekniikat sekä erilaiset hiustyylit esim. Balayage-värityöt, Babylights-raidoitukset sekä tyvivärjäykset. Palveluiden jouhevuus, ajankäyttö sekä tuotetietoisuus ovat kehittynyttä pro-tason hiusstylistillä. Pro-tason hiusstylisti saattaa konsultoida master-tason stylistiä haastavammissa väri- sekä vaalennustöissä.

Mikäli toiveissasi on tietty tekniikka tai tyyli, suosittelemme sinua tutustumaan hiusstylisteihimme ja heidän työnäytteisiinsä. Tarvittaessa voit myös laittaa kyselyä sähköpostitse info@bluelagoon.fi.

BL Hair Glossing-käsittely S, pro-taso, 1,5 h

Glossing-käsittely S on tarkoitettu lyhyille, olkapäiden yläpuolelle ylettyville, hiuksille. Palveluun kuuluu hiusten glossing-käsittely, tasoitusleikkaus sekä viimeistely.

 

 

95 €

BL Hair Glossing-käsittely M, pro-taso, 2 h

Glossing-käsittely M on tarkoitettu keskipitkillä hiuksille, jotka ylettyvät maksimissaan olkapäille. Palveluun kuuluu hiusten glossing-käsittely, tasoitusleikkaus sekä viimeistely.

 

 

125 €

BL Hair Glossing-käsittely L, pro-taso, 2 h

Glossing-käsittely L on tarkoitettu pitkille hiuksille, jotka ylettyvät yli olkapäiden. Palveluun kuuluu hiusten glossing-käsittely, tasoitusleikkaus sekä viimeistely.

 

 

135 €

BL Hair Glossing-käsittely XL, pro-taso, 2,5 h

Glossing-käsittely XL on tarkoitettu ekstra pitkille ja/tai paksuille hiuksille, jotka ylettyvät lapaluiden alapuolelle. Palveluun kuuluu hiusten glossing-käsittely, tasoitusleikkaus sekä viimeistely.

 

 

165 €

Raidat / Balayage

Kaipaavatko hiuksesi pientä  kirkastusta? Raidoilla tai Balayage-tekniikalla hiukset vaalennetaan kevyesti muutamalla raidalla tai vapaalla kädellä tehdyllä raidalla, jotta yleisilme olisi vivahteikas ja luonnollinen. Ammattilaisemme loihtii juuri sinulle sopivan värin, ottaen huomioon toiveesi sekä tyylisi!

Palveluun kuuluu hiusten vaalennus joko balayage- tai raidoitustekniikalla, hiusten sävytys, tasoitusleikkaus sekä hiusten viimeistely.

Värjäys- ja vaalennuspalveluiden ikäraja on 16 vuotta.

 

 

Pro-taso

Pro-tason hiusstylistit taitavat hyvin perustekniikat sekä erilaiset hiustyylit esim. Balayage-värityöt, Babylights-raidoitukset sekä tyvivärjäykset. Palveluiden jouhevuus, ajankäyttö sekä tuotetietoisuus ovat kehittynyttä pro-tason hiusstylistillä. Pro-tason hiusstylisti saattaa konsultoida master-tason stylistiä haastavammissa väri- sekä vaalennustöissä.

Mikäli toiveissasi on tietty tekniikka tai tyyli, suosittelemme sinua tutustumaan hiusstylisteihimme ja heidän työnäytteisiinsä. Tarvittaessa voit myös laittaa kyselyä sähköpostitse info@bluelagoon.fi.

Värikonsultaatio 15 min.

Mietitkö, mikä palvelu sinun tulisi valita tai kestävätkö hiuksesi vaalennusta? Tässä veloituksettomassa 15 min. konsultaatiossa ammattilaisemme käy kanssasi läpi hiustesi kuntoa ja lähtötilannetta, ja antaa hiuksillesi sopivan palvelu- ja hoitosuunnitelman.

0 €

S – Raidat / Balayage, pro-taso, 2,5 h

S – Raidat / Balayage sisältää lyhyiden hiusten tai max 3 kuukauden tyven raidoituksen tai balayage-raidoituksen. Palveluun kuuluu myös hiusten tasoitusleikkaus, sävytys  sekä viimeistely.

170 €

M – Raidat / Balayage, pro-taso, 3 h

M – Raidat / Balayage sisältää keskipitkien hiusten raidoituksen tai balayage-raidoituksen. Hiukset ylettyvät maksimissaan olkapäille. Palveluun kuuluu myös  hiusten tasoitusleikkaus, sävytys sekä viimeistely.

190 €

L – Raidat / Balayage, pro-taso, 3,5 h

L – Raidat / Balayage sisältää pitkien hiusten raidoituksen tai balayage-raidoituksen. Hiukset ylettyvät yli olkapäiden. Palveluun kuuluu myös hiusten tasoitusleikkaus, sävytys sekä viimeistely.

230 €

XL – Raidat / Balayage, pro-taso, 4 h

XL – Raidat / Balayage sisältää ekstra pitkien tai paksujen hiusten raidoituksen tai balayage-raidoituksen. Hiukset ylettyvät lapaluiden alapuolelle. Palveluun kuuluu myös hiusten tasoitusleikkaus, sävytys sekä viimeistely.

280 €

Valmistautuminen hiuspalveluihin, hiusten kotihoito-ohjeet sekä hoitotakuut

Suosittelemme, että tutustut varaamaasi palveluun jo ennen hoitoon tuloa. Olemme keränneet yleiset suositukset hiuspalveluidemme kotihoidosta sekä hiuspalveluihin valmistautumisesta. Täältä löydät tiedot myös takuuajoista ja -ehdoista. Tutustu ohjeisiin huolella ja ota meihin yhteyttä, mikäli sinua askarruttaa jokin asia. Ammattitaitoiset parturi-kampaajamme auttavat sinua kaikissa ongelmatilanteissa.

Parturi-kampaajamme

Liikkeissämme työskentelee hiuksiin erikoistuneita hiusstylistejä. Suosittelemme tutustumaan hiusammattilaisiimme ja heidän työnäytekuviinsa, jotta löydä juuri sinulle sopivimman tekijän!