Ripsipalvelut

Ripsipalvelut

Teemme päivittäin useita kymmeniä ripsipalveluita, kuten ripsien kestovärjäyksiä, Lash Liftejä eli ripsien kestotaivutuksia sekä erilaisia ripsipidennyksiä. Olipa toiveissasi luonnollinen lopputulos, nopea ja helppo ratkaisu tai sinulle suunnitellut uniikit ripset, meiltä löytyy kokemusta ja osaamista toiveidesi toteuttamiseen!

Löydä sinulle sopivin ripsipalvelu

 • Ripsien kestovärjäys

  Suosittelemme ripsien kestovärjäystä, kun toiveissasi on nopea, edullinen ja luonnollinen muutos ripsillesi. Kestovärjäyksen avulla varsinkin vaaleisiin ripsiin saadaan upea muutos sekä ripsiraja kauniisti esiin. Monesti luonnonripsien päät saattavat vaalentua esimerkiksi auringossa, joten kestovärjäyksellä ripsiin voidaan luoda myös pidempi vaikutelma.

 • Ripsien kestotaivutus eli Lash Lift

  Super trendikkäät Lift-palvelut ovat suosituimpia palveluita, joita meillä tehdään vuosittain tuhansia! Ripsien kestotaivutuksessa eli Lash Liftissä ripset kestovärjätään sekä kestotaivutetaan kauniille kaarelle, jolloin luonnonripsistä saadaan maksimaalinen potentiaali esiin. Suosittelemme ripsien kestotaivutusta, kun toiveissasi on helppo ja pitkäkestoinen ratkaisu, jolla ripsiisi saadaan näyttävä, mutta yhä luonnollinen lopputulos.

 • Klassiset ripsipidennykset

  Ripsipidennysvalikoimaamme kuuluvat klassiset ripsipidennykset, volyymiripset sekä näiden yhdistelmä eli hybridiripset. Suosittelemme klassisia ripsipidennyksiä, kun toiveissasi on saada ripsillesi lisää pituutta. Klassiset ripset eivät samalla tavalla tuuhenna ripsiä, kuten volyymiripset, vaan klassisten ripsien lopputulos muistuttaa enemmän eroteltua ja ripsivärimäistä lookia.

 • Volyymiripset

  Suosittelemme volyymiripsipidennyksiä, kun toiveissasi on mahdollisimman kevyet ripset, kaipaat ripsiisi lisää tuuheutta tai haluat esimerkiksi peittää ripsien koloja tai täydentää harvoja ripsiä. Volyymiripsillä voidaan luoda lukemattomia uniikkeja erilaisia tyylejä ja toteutuksia aina hyvin luonnollisista tyyleistä todella näyttäviin!

Ripsipalvelut - Hinnasto

Ripsipalvelut

Teemme päivittäin useita kymmeniä ripsipalveluita, kuten ripsien kestovärjäyksiä, Lash Liftejä eli ripsien kestotaivutuksia sekä erilaisia ripsipidennyksiä. Olipa toiveissasi luonnollinen lopputulos, nopea ja helppo ratkaisu tai sinulle suunnitellut uniikit ripset, meiltä löytyy kokemusta ja osaamista toiveidesi toteuttamiseen!

Kestovärit

Kestovärjäys on helppo tapa pitää yllä huoliteltua, mutta luonnollista lookia. Kestovärillä voidaan värjätä ripset, kulmat tai molemmat samalla kertaa. Kulmien värjäyksellä ja muotoilulla saat ryhdikkyyttä sekä kehykset kasvoille. Kauniisti muotoillut ja värjätyt kulmat tuovat uutta ilmettä ja piristystä kasvoille. Ripsien värjäys taas antaa upeaa syvyyttä katseelle. Kestovärjäys helpottaa arkea ja nopeuttaa päivittäistä meikkausta.

Lue lisää kestovärjäyksestä & katso kuvat

Ripsien kestovärjäys 30 min

Ripsien kestovärjäys. Hoito tehdään asiakkaalle valitulla sävyllä: musta, sinimusta tai ruskea. Värjäys kestää ripsissä 2-6 viikkoa riippuen minkälaista “rasitusta” ripset saavat.

Lue lisää ripsien kestovärjäyksestä.

Suosittelemme tulemaan hoitoon ilman ripsiväriä jos mahdollista, jotta hoitoaikaasi ei kulu ripsivärin puhdistukseen. Varsinkin vedenkestävää ripsiväriä olisi hyvä välttää hoitopäivänä. Huomioithan myös, että mahdollinen muutamankin minuutin myöhästyminen on pois omasta hoitoajastasi. Jo 10 minuutin myöhästyminen vaikuttaa merkittävästi palveluiden tekoon, joihin varataan vähemmän aikaa.

20 €

Kulmien kestovärjäys & muotoilu

Kestovärjäys on helppo tapa pitää yllä huoliteltua, mutta luonnollista lookia. Kulmien värjäyksellä ja muotoilulla saat ryhdikkyyttä sekä kehykset kasvoille. Kauniisti muotoillut ja värjätyt kulmat tuovat uutta ilmettä ja piristystä kasvoille. Kestovärjäys helpottaa arkea ja nopeuttaa päivittäistä meikkausta. Muotoilu voidaan tehdä pinseteillä, sokerilla tai vahalla.

Hoitoon varataan 30 min. aikaa.

Lue lisää kulmien kestovärjäyksestä ja muotoilusta!

24 €

Ripsien ja kulmien kestovärjäys

Ripsien ja kulmien kestovärjäys sisältää kestovärjäyksen lisäksi kulmien muotoilun pinseteillä, sokerilla tai vahalla. Suosittelemme muotoilua pinseteillä jos kulmissasi ei ole paljon muotoiltavaa. Isompiin muutostöihin ja runsaammille kulmakarvoille suosittelemme sokerointia tai vahausta. Hoitoon varataan aikaa 40 min.

Lue lisää kestovärjäyksestä.

Suosittelemme tulemaan hoitoon ilman ripsiväriä jos mahdollista, jotta hoitoaikaasi ei kulu ripsivärin puhdistukseen. Varsinkin vedenkestävää ripsiväriä olisi hyvä välttää hoitopäivänä. Huomioithan myös, että mahdollinen muutamankin minuutin myöhästyminen on pois omasta hoitoajastasi. Jo 10 minuutin myöhästyminen vaikuttaa merkittävästi palveluiden tekoon, joihin varataan vähemmän aikaa

36 €

Lash Lift - ripsien kestotaivutus

Kestovärien rinnalle uudeksi suosikkihoidoksi on muodostunut Lash Lift eli ripsien kestotaivutus, jolla taivutetaan omat ripset kauniisti esille. Kestotaivutus tuo luonnollisten ripsien täyden potentiaalin upeasti esiin, ja hoitotulos kestää kauniina monta viikkoa. Kestotaivutuksiin käytämme InLein tuotteita.

Ikäraja kestotaivutuksessa on 16 vuotta.

Lue lisää Lash Liftistä & katso kuvat

Lash Lift – ripsien kestotaivutus 90 min

Lash Lift eli ripsien kestotaivutus, on hoito, jossa omat ripset taivutetaan kauniisti esille. Käytämme Inlei -merkkisen brändin tuotteita Lash Liftissä.

Huomioithan, että ripsipidennysten poiston jälkeen, tulee odottaa yksi kasvukausi (8 viikkoa), ennen kuin on suotavaa tehdä ripsien kestotaivutusta. Tutustuthan huolellisesti kestotaivutuspalveluumme ennen ajan varaamista! Ikäraja kestotaivutukseen on 16 vuotta.

85 €

Lash Lift + kulmien kestovärjäys & muotoilu

Lash Lift eli ripsien kestotaivutus, on hoito, jossa omat ripset taivutetaan ja kauniisti esille. Käytämme Inlei -merkkisen brändin tuotteita Lash Liftissä. Lisäksi tämä hoito sisältää myös kulmien kestovärjäyksen sekä muotoilun.

Huomioithan, että ripsipidennysten poiston jälkeen, tulee odottaa yksi kasvukausi (8 viikkoa), ennen kuin on suotavaa tehdä ripsien kestotaivutusta. Tutustuthan huolellisesti kestotaivutuspalveluumme ennen ajan varaamista! Ikäraja kestotaivutukseen on 16 vuotta.

109 €

Lash Lift & Brow Lift -kombo 90 min

Lash & Brow Lift -kombossa teemme samanaikaisesti sekä ripsien kestotaivutuksen ja kulmien laminoinnin. Aikaa hoitoon menee noin 90 minuuttia. Käytämme Inlei -merkkisen brändin tuotteita kestotaivutuksessa ja kulmien laminoinnissa. Hoidon ikäraja on 16 vuotta.

125 €

Ripsipidennykset Pro-taso

Pro-tason ripsiteknikolla on pitkä kokemus ripsipidennyksistä, ja Pro-tason ripsiteknikko taitaakin hyvin perustekniikoiden (klassiset & volyymit) lisäksi myös erilaisia ripsityylejä. Tekniikan jouhevuus, ajankäyttö ja tuotetietous ovat kehittynyttä, ja myös haastavien ripsien asennustekniikka on Pro-tason ripsiteknikoilla hyvin hallussa.

Suosittelemme Pro-tason ripsipidennyksiä, kun arvostat nopeaa työskentelyä sekä korkeaa ammattiosaamista, haluat mahdollisimman tuuheat ripset, jos sinulla on haastavat ripset, tai sinulla on aiemmin ollut ongelmia ripsipidennysten kanssa, tai haluat kokeilla erilaisia ripsityylejä. Palveluaikaan sisältyy asiakkaan ohjaaminen aulasta hoitohuoneeseen sekä laskutus.

Ikäraja ripsipidennyksissä on 16 vuotta.

Lue lisää ripsipidennyksistä & katso kuvat

Ripsikonsultaatio

Mikäli sinulla on kysyttävää ripsistä tai pohdit pidennysten sopivuutta sinulle, voit varata ammattilaiseltamme ajan veloituksettomaan 15 min. ripsikonsultaatioon. Konsultaatiossa voidaan käydä läpi esimerkiksi millaiset ripset sopisivat juuri sinulle, ja millainen aika sinun tulee varata halutun lopputuloksen saamiseksi. Konsultaatio sopii myös, jos luonnonripsesi ovat vaurioituneet, etkä ole varma, voiko niihin tehdä pidennyksiä turvallisesti, tai onko ripsiisi mahdollista saada haluttua lopputulosta toteutettua.

Muistathan tarvittaessa perua varaamasi ajan viimeistään 24 h ennen ajanvarauksen alkua.

0 €

Ripsipidennysten poisto

Ripsipidennykset poistetaan hellästi poistoaineella, missä aine pehmittää liimaa, ja näin saadaan pidennys “liukenemaan” pois omasta ripsestä.

40 €

Ripsihuolto, klassiset ripset, pro-taso 60 min

Ripsihuolto max. 60 min. Varaa ainoastaan, jos tiedät varmaksi, että tunnin ripsihuolto riittää sinulle.

Riippuen laitettavien ripsien määrästä, ja jos yli 70% ripsistä on pudonnut, huollosta voidaan veloittaa enemmän. Teemme huoltoja myös muissa liikkeissä tehdyille ripsille. Suosittelemme silloin 2 tunnin huoltoa volyymeille ja 1,5 tunnin huoltoa klassisille. Ripset voidaan vaihtaa huollossa klassisista volyymeihin volyymihuollon hinnalla. 

60 €

Pikahuolto, volyymiripset, pro-taso max. 60 min

Volyymiripsien huolto max. 60min (suositusaika normaalilla huoltovälillä 1,5h-2h). Varaa ainoastaan jos tiedät varmaksi, että tunnin ripsihuolto riittää sinulle.

Volyymiripsitekniikassa 0,05 – 0,07 mm. paksuisilla kuiduilla rakennetaan viuhkoja, jotka kiinnitetään omaan ripseen. Volyymiripset ovat kevyen tuntuiset ja niillä saadaan aikaan hyvin luonnollinen tai näyttävä ilme, riippuen siitä kuinka monta kuitua viuhkaan kiinnitetään.

Suosittelemme 1,5h-2h aikaa normaalilla huoltovälillä. Jos pidennyksistä yli 70% on pudonnut, huollosta saatetaan veloittaa enemmän. Teemme huoltoja myös muissa liikkeissä tehdyille ripsille. Suosittelemme silloin 2 tunnin huoltoa volyymeille ja 1,5h huoltoa klassisille.

Klassiset ripset voidaan huollon yhteydessä vaihtaa volyymiripsiin valitsemalla palveluista volyymihuolto.

65 €

Ripsihuolto, klassiset ripset, pro-taso 75 min

Ripsihuolto 1 h 15 min.

Riippuen ripsien määrästä mitä laitetaan, jos yli 70% ripsistä on pudonnut, huollosta voidaan veloittaa enemmän. Teemme huoltoja myös muissa liikkeissä tehdyille ripsille. Suosittelemme silloin 2 tunnin huoltoa volyymeille ja 1,5h huoltoa klassisille. Ripset voidaan vaihtaa huollossa klassisista volyymeihin volyymihuollon hinnalla. 

65 €

Ripsihuolto, klassiset ripset, pro-taso 90 min

Ripsihuolto 1h15min-1,5h. 

Riippuen ripsien määrästä mitä laitetaan, jos yli 70% ripsistä on pudonnut, huollosta voidaan veloittaa enemmän. Teemme huoltoja myös muissa liikkeissä tehdyille ripsille. Suosittelemme silloin 2 tunnin huoltoa volyymeille ja 1,5h huoltoa klassisille. Ripset voidaan vaihtaa huollossa klassisista volyymeihin volyymihuollon hinnalla. 

70 €

Ripsihuolto, volyymiripset, pro-taso 75 min.

Volyymiripsien huolto 1h-1h15min. (suositusaika normaalilla huoltovälillä 1,5h-2h).

Volyymiripsitekniikassa 0,05 – 0,07 mm. paksuisilla kuiduilla rakennetaan viuhkoja, jotka kiinnitetään omaan ripseen. Volyymiripset ovat kevyen tuntuiset ja niillä saadaan aikaan hyvin luonnollinen tai näyttävä ilme, riippuen siitä kuinka monta kuitua viuhkaan kiinnitetään.

Jos pidennyksistä yli 70% on pudonnut, huollosta saatetaan veloittaa enemmän. Teemme huoltoja myös muissa liikkeissä tehdyille ripsille. Suosittelemme silloin 2 tunnin huoltoa volyymeille ja 1,5h huoltoa klassisille.

Klassiset ripset voidaan huollon yhteydessä vaihtaa volyymiripsiin valitsemalla palveluista volyymihuolto.

75 €

Ripsihuolto, volyymiripset, pro-taso 90 min.

Volyymiripsien huolto 1,5h (suositusaika normaalilla huoltovälillä 1,5h-2h).

Volyymiripsitekniikassa 0,05 – 0,07 mm. paksuisilla kuiduilla rakennetaan viuhkoja, jotka kiinnitetään omaan ripseen. Volyymiripset ovat kevyen tuntuiset ja niillä saadaan aikaan hyvin luonnollinen tai näyttävä ilme, riippuen siitä kuinka monta kuitua viuhkaan kiinnitetään.

Suosittelemme 1,5h-2h aikaa normaalilla huoltovälillä. Jos pidennyksistä yli 70% on pudonnut, huollosta saatetaan veloittaa enemmän. Teemme huoltoja myös muissa liikkeissä tehdyille ripsille. Suosittelemme silloin 2 tunnin huoltoa volyymeille ja 1,5h huoltoa klassisille.

Klassiset ripset voidaan huollon yhteydessä vaihtaa volyymiripsiin valitsemalla palveluista volyymihuolto.

80 €

Volyymiripset huolto, pro-taso, 105 min.

Volyymiripsien huolto 1h,45min (suositusaika normaalilla huoltovälillä 1,5h-2h).

Volyymiripsitekniikassa 0,05 – 0,07 mm. paksuisilla kuiduilla rakennetaan viuhkoja, jotka kiinnitetään omaan ripseen. Volyymiripset ovat kevyen tuntuiset ja niillä saadaan aikaan hyvin luonnollinen tai näyttävä ilme, riippuen siitä kuinka monta kuitua viuhkaan kiinnitetään.

Suosittelemme 1,5h-2h aikaa normaalilla huoltovälillä. Jos pidennyksistä yli 70% on pudonnut, huollosta saatetaan veloittaa enemmän. Teemme huoltoja myös muissa liikkeissä tehdyille ripsille. Suosittelemme silloin 2 tunnin huoltoa volyymeille ja 1,5h huoltoa klassisille.

Klassiset ripset voidaan huollon yhteydessä vaihtaa volyymiripsiin valitsemalla palveluista volyymihuolto.

85 €

Ripsihuolto, volyymiripset, pro-taso 120 min.

Volyymiripsien huolto 2h (suositusaika normaalilla huoltovälillä 1,5 h – 2 h). Volyymiripsitekniikassa 0,05 – 0,07 mm. paksuisilla kuiduilla rakennetaan viuhkoja, jotka kiinnitetään omaan ripseen. Volyymiripset ovat kevyen tuntuiset ja niillä saadaan aikaan hyvin luonnollinen tai näyttävä ilme, riippuen siitä kuinka monta kuitua viuhkaan kiinnitetään.

Suosittelemme 2 h huoltoaikaa, mikäli sinulla on pitkä huoltoväli, tuuheat ripset, nopea ripsien kasvutahti tai muuten paljon huollettavaa. Jos pidennyksistä yli 70 % on pudonnut, huollosta saatetaan veloittaa enemmän. Teemme huoltoja myös muissa liikkeissä tehdyille ripsille. Suosittelemme silloin 2 tunnin huoltoa volyymeille ja 1,5 h huoltoa klassisille.

Klassiset ripset voidaan huollon yhteydessä vaihtaa volyymiripsiin valitsemalla palveluista volyymihuolto.

90 €

Uudet klassiset ripsipidennykset, pro-taso

Täyspidennys, jossa jokaiseen omaan ripseen kiinnitetään yksi ripsipidennys. Uusiin ripsiin aikaa menee 1,5-2 tuntia riippuen siitä, kuinka paljon omia ripsiä on.

125 €

Uudet volyymiripsipidennykset, pro-taso 2,5 h

Volyymiripsitekniikassa 0,05 – 0,07 mm. paksuisilla kuiduilla rakennetaan viuhkoja, jotka kiinnitetään omaan ripseen. Volyymiripset ovat kevyen tuntuiset ja niillä saadaan aikaan hyvin luonnollinen tai näyttävä ilme, riippuen siitä kuinka monta kuitua viuhkaan kiinnitetään.

Volyymiripsien laittoaika määräytyy omien ripsiesi tuuheuden sekä halutun lopputuloksen mukaan. 2,5 h aika sopii, jos toivot hieman kevyempää lopputulosta. Jos omat ripsesi ovat luonnostaan tuuheat tai toivot erittäin näyttävää lopputulosta, suosittelemme 3 h aikaa. Näin saamme ripsesi täyteen ja halutun lopputuloksen luotua.

149 €

Uudet volyymiripsipidennykset, pro-taso 3 h

Volyymiripsitekniikassa 0,05 – 0,07 mm. paksuisilla kuiduilla rakennetaan viuhkoja, jotka kiinnitetään omaan ripseen. Volyymiripset ovat kevyen tuntuiset ja niillä saadaan aikaan hyvin luonnollinen tai näyttävä ilme, riippuen siitä kuinka monta kuitua viuhkaan kiinnitetään.

Volyymiripsien laittoaika määräytyy omien ripsiesi tuuheuden sekä halutun lopputuloksen mukaan. 2,5 h aika sopii, jos toivot hieman kevyempää lopputulosta. Jos omat ripsesi ovat luonnostaan tuuheat tai toivot erittäin näyttävää lopputulosta, suosittelemme 3 h aikaa. Näin saamme ripsesi täyteen ja halutun lopputuloksen luotua.

179 €

Ripsipidennykset Junior-taso

Junior-tason ripsiteknikko taitaa perustekniikan (klassiset & volyymit). Tarvittaessa Junior-tason ripsiteknikko saa apuja liikkeessä Pro-tason ripsiteknikolta. Viimeistely Junior-tason ripsissä on siistiä, kuidut ovat oikein asennettu, viuhka on oikeaoppisesti auki (eri tekniikat huomioon ottaen), viuhkan jalka pysyy kasassa ja liiman käyttö on sujuvaa. Ajankäyttö on Trainee-tason tekijään verrattuna kehittyneempää. Tuotetietous on  perustasoa.

Suosittelemme Junior-tason ripsipidennyksiä, kun haluat laadukkaat ja turvalliset ripsipidennykset kustannustehokkaasti. Palveluaikaan sisältyy asiakkaan ohjaaminen aulasta hoitohuoneeseen sekä laskutus.

Ikäraja ripsipidennyksissä on 16 vuotta.

Lue lisää ripsipidennyksistä & katso kuvat

Ripsikonsultaatio

Mikäli sinulla on kysyttävää ripsistä tai pohdit pidennysten sopivuutta sinulle, voit varata ammattilaiseltamme ajan veloituksettomaan 15 min. ripsikonsultaatioon. Konsultaatiossa voidaan käydä läpi esimerkiksi millaiset ripset sopisivat juuri sinulle, ja millainen aika sinun tulee varata halutun lopputuloksen saamiseksi. Konsultaatio sopii myös, jos luonnonripsesi ovat vaurioituneet, etkä ole varma, voiko niihin tehdä pidennyksiä turvallisesti, tai onko ripsiisi mahdollista saada haluttua lopputulosta toteutettua.

Muistathan tarvittaessa perua varaamasi ajan viimeistään 24 h ennen ajanvarauksen alkua.

0 €

Ripsipidennysten poisto

Ripsipidennykset poistetaan hellästi poistoaineella, missä aine pehmittää liimaa, ja näin saadaan pidennys “liukenemaan” pois omasta ripsestä.

40 €

Ripsihuolto, klassiset pidennykset, junior-taso, 90 min.

60 €

Ripsihuolto, volyymiripset, junior-taso 90 min.

75 €

Ripsihuolto, volyymiripset, junior-taso 120 min.

80 €

Uudet klassiset ripsipidennykset 2h Junior

110 €

Uudet volyymiripsipidennykset, junior-taso 2,5h

129 €

Uudet volyymiripsipidennykset, junior-taso 3h (perustäyttö/tuuhea)

149 €

Ripsiammattilaisemme

Liikkeissämme työskentelee ripsiin erikoistuneita Lash Lift -ammattilaisia sekä ripsiteknikoita. Suosittelemme tutustumaan ammattilaistemme työnäytteisiin, jotta löydät itsellesi sopivimman tekijän.

BL-laatutakuu

Visonamme on olla kauneudenhoitoalan rohkea vaikuttaja, ja teemme jatkuvasti töitä alan kehittämisen eteen Suomessa. Vuoden 2021 teemanamme oli laatustandardien luominen kaikille palveluillemme, mikä on uutta kauneudenhoitoalalla Suomessa. Lue lisää uniikista laatuprosessistamme!

Usein kysytyt kysymykset

Voinko tulla Blue Lagoon Beautyyn ripsihuoltoon, jos minulla on muualla tehdyt ripset?

Kyllä voit! Jos pidennyksistä yli 70% on pudonnut, huollosta saatetaan veloittaa enemmän. Jos ripsesi on tehty muualla, suosittelemme silloin 2 tunnin huoltoa volyymeille ja 1,5h huoltoa klassisille ripsille.

Mikä on ripsipalveluiden ikäraja?

Kaikkien ripsipalveluidemme (kestovärit, Lash Lift & ripsipidennykset) ikäraja on 16 vuotta.

Ovatko ripsipidennykset turvalliset omille ripsille?

Oikeaoppisesti tehdyt ripsipidennykset ovat turvalliset omille ripsille. On myös äärimmäisen tärkeää, että ripsiteknikko analysoi ripsien lähtötilanteen ja kunnon, jotta ripsiin ei esimerkiksi laiteta liian painavia pidennyksiä.

Voinko ottaa suihkurusketuksen ja ripsipidennykset samana päivänä?

Kyllä voit, mutta ripsipidennykset tulee tehdä ensin ja suihkurusketus sen jälkeen, jotta iholla yhä kehittyvä rusketus ei suttaannu ripsien laiton yhteydessä.

Tarvitseeko minun tietää itse pidennysten kaarevuus ja pituus?

Sinun ei tarvitse tietää mitä pituuksia tai kaarevuuksia sinulla on, käydessäsi liikkeessämme kirjoitamme tietoihisi infon ripsien tuuheudesta, muodosta, pituuksista sekä kaarevuuksista. Ripsiteknikkomme osaavat myös suositella ripsillesi ja silmillesi sopivia kuituja toivotun lopputuloksen saavuttamiseksi.