Lokakuussa Soinnulle tehtiin uudelleen jo hänen aiemminkin testaamansa Inlein lift-kombo, johon kuuluu ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi. Sointu tykkää harjata kulmansa näyttävään muotoon, Duffy- tyylisesti! Brow Liftillä kulmiin saadaankin maksimaalista volyymiä näyttävästi, mutta luonnollisesti. Ripsiin tehtiin kestotaivutus M1-muotilla, jolla taivutuksesta saatiin ihanan kaareva.

Ripsien kestotaivutus eroaa perinteisestä ripsipermanentista niin, että se taivuttaa ripset tyvestä alkaen ylöspäin avaten katsetta. Ripsien kestotaivutuksessa käytetään apuna silikonityynyjä tai rullia, joiden päälle ripset asetetaan ja liimataan vesiliukoiselle maitoliimalla. Maitoliima poistetaan vesihuuhteella hoidon lopuksi. Blue Lagoonissa käytössä on useita erilaisia taivutusmuotteja – ja rullia, joiden avulla Lash Lift -ammattilaisemme räätälöi ripsillesi ja toiveillesi sopivan lopputuloksen!

Lue lisää Lash Liftistä.

Kulmien laminoinnissa käsittelemme kulmasi Inlei Brow Bomber –tuotteilla. Hoitoon sisältyy kulmien käsittely taivutus- ja kiinnitysaineella, kestovärjäys sekä kulmien muotoilu vahalla, sokerilla tai pinseteillä. Kulmien laminoinnilla saadaan karvan tekstuuria muutettua siten, että ne pysyvät paremmin paikallaan ja ovat helpommin hallittavissa. Kulmakarvat pysyvät pitkään huoliteltuina.

Lue lisää Brow Liftistä.

Palvelun hinta: 125 €

Mira P.

Manikyristi & kosmetologi | Iso Omena

Varaa aika

Palvelut, joita Sointu käyttää

Takaisin vaikuttajan sivulle