Aino on täysin ihastunut näyttäviin extrapitkiin ja punaisiin rakennekynsiin. “Tästä kynsilookista on tullut ihan mun signature look. Haluan tämän nykyään AINA huolloissa. Välillä on kokeiltu taas jotain muutakin, mutta ei – oon halunnut palata heti takaisin tähän.” Aino kuvailee.

Kesän startin kunniaksi myös säännöllisesti pedikyyreissä Iso Omenan toimipisteellämme Mira P:n luona käyvä Aino päätti valita myös varpaankynsiin kauniin punaisen sävyn. Tavallisesti Ainon varpaissa nähdään nudesävyjä, mutta nyt sandaalikelien saavuttua, oli lookkiin ihana loihtia käsien kynsiin mätsäävä sävy.

Ainon rakennekynnet ovat erityisen pitkät ja mikäli sinulla on haaveissa tällainen look, valitsethan lisäpalveluksi pitkien kynsien lisän. Tämä lisäpalvelu tulee valita jos rakenteen lopullinen mitta kynsinauha-alueelta rakenteen kärkeen on vähintään 2,5 cm. Pitkien rakenteiden huoltaminen vie enemmän aikaa ja vaatii ammattilaiselta erityisosaamista.

Lue lisää täällä.

Aino käy säännöllisesti all inclusive -pedikyyrissä, joka sisältää myös varpaankynsien lakkauksen. Päivitimme hiljattain pedikyyrivalikoimaamme ja voitkin tutustua siihen lisää täällä.

Ainolle tehtyjen palvelujen kokonaishinta:
Rakennekynsihuolto – kanta-asiakkaat 89 € + Pitkien kynsien lisä 15 €

All inclusive pedikyyri 130 €

 

Palvelun hinta: 60 €

Sini V.

Toimitusjohtaja & omistajaperustaja

Varaa aika

Palvelut, joita Aino käyttää

Takaisin vaikuttajan sivulle