Aino kävi taannoin Ompun toimipisteellämme laitattamassa kauniin ja näyttävän rusketuksen kuvauksia ja Blockfestejä varten. Aino halusi rusketuksen olevan tumma ja intensiivinen, ja Ainolle päädyttiinkin käyttämään kaksi kerrosta sävyä Dark. Dark on kauniin viileä sävy, jolla iholle saadaan tumma, mutta kuitenkin luonnollinen lopputulos. Kuva on otettu heti rusketuksen teon jälkeen, jolloin iholla on vielä karttaväri. Todellinen lopputulos ja sävy nähdään, kun iho on pesty ensimmäisen kerran vaikutusajan päätyttyä.

Suihkurusketuksen syvyyttä saadaan kerrostamalla uutetta iholle. Suihkurusketuksemme hinta sisältää max kaksi kerrosta väriuutetta. Mikäli toivot tästäkin intensiivisempää sävyä, veloitetaan kolmannesta kerroksesta 1,5 kertainen palvelun hinta ja neljännestä rusketuskerroksesta kaksinkertainen palvelun hinta.

Kaikkien asiakkaiden ihot eivät välttämättä  vastaanota 3-4 rusketuskerrosta, ja imeytymätön väri saattaa peseytyä suihkussa pois, joten lähtökohtaisesti suosittelemme rusketukseen 1-2 kerrosta. Lopullinen sävy kehittyy aina suhteessa ihon omaan pigmenttiin.

Lue lisää täällä

Palvelun hinta: 130 €

Mira P.

Manikyristi & kosmetologi | Iso Omena

Varaa aika

Palvelut, joita Aino käyttää

Takaisin vaikuttajan sivulle