Sara Siepin luottohoitoihin kuuluvat mm. kulmakarvojen laminoinnit sekä kestovärjäykset. Tällä hoitokerralla Saran kulmiin tehtiin vain nopea kestovärjäys ja muotoilu. Tutustu tarkemmin Saralle tehtyyn kestovärjäykseen ja Get the Look!

Sara pitää kulmakarvat ojennuksessa käymällä kulmien kestovärjäyksessä ja muotoilussa säännöllisesti. Kestovärjäys on helppo tapa ylläpitää huoliteltua ja luonnollista lookkia. Saran kulmissa käytetään Natural Brown ja Grey -väriyhdistelmää, jonka avulla saadaan sävyyn lämpöä ja kylmyyttä sopivassa määrin ilman, että sävy punertaa liikaa. 

“Sara toivoi tummaa, mutta viileää sävyä, joten kestovärin sävy sekoitettiin laittamalla tummanruskean sävyn sekaan harmaata, joka taittaa sävyä viileämmäksi. Kulmakarvojen alkupäässä väriä pidettiin 3 minuuttia ja loppuosassa 5 minuuttia. Näin saatiin luotua Saran toiveiden mukaisesti hieman pehmeämpi alkuosa ja intensiivisempi loppuosa kulmiin.
Saralla on kulmissa omasta takaa ja säännöllisten käyntien vuoksi jo hyvä muoto, joten kulmia ei tarvinnut “muotoilla” uusiksi. Kulmakarvat siistittiin Saran toiveesta sokerilla, joka Saran kokemuksen mukaan tekee ihosta tosi sileän, mikä helpottaa myös meikkaamista. Tarkan lopputuloksen luomiseksi, yksittäiset hajakarvat poistettiin vielä pinseteillä. “
Palvelun hinta: 24 €

Vilma T.

Franchiseyrittäjä & kosmetologi | Kallio

Varaa aika

Palvelut, joita Sara käyttää

Takaisin vaikuttajan sivulle