Kynnen kevyt vahvistus

Luonnonkynnen vahvistus kevyesti ja kestävästi.

Kevyt vahvistus on uuden sukupolven tapa vahvistaa luonnonkynttä. Hyvä vaihtoehto sinulle, joka tarvitset geelilakkausta parempaa tukea kynsiisi. Kynnet ovat joustavat, luonnolliset ja kestävät. Saat kynsiisi vahvistusta ja haluamasi värisävyn tai koristelun.

Kevyessä vahvistuksessa luonnonkynttä vahvistetaan joustavalla ja erittäin kestävällä geelillä. Vahvistus on ohuempi ja joustavampi kuin rakennegeelillä tehtynä. Tuote soveltuu ominaisuuksiensa ansiosta erityisen hyvin luonnonkynnen vahvistamiseen. Kevyellä vahvistuksella on myös mahdollista tasoittaa luonnonkynsien kosmeettisia epätasaisuuksia. 

Kevyt vahvistus tehdään oman kynnen päälle lisäämättä kynsiin pituutta. Joustavalla geelillä rakennetaan kynnelle muotoa ja luodaan stressipiste. Tuotteella on myös erittäin hyvä kiinnittyvyys luonnonkynteen. Tämän ansiosta vahvistus joustaa ja elää luonnonkynnen mukana antaen kynnelle kuitenkin huomattavaa lisävahvuutta. 

Kevyt vahvistus huolletaan sähköviilalla ja sen suositeltu huoltoväli on 3-4 viikkoa. Vahvistus voidaan liottaa kokonaan pois, jos siitä haluaakin luopua. Palvelu on kestävyydeltään geelilakkauksen ja rakennekynsien välistä. Kevyt vahvistus soveltuu parhaiten sinulle, joka kaipaat geelilakkausta kestävämpää, mutta perinteisiä rakennekynsiä kevyempää ja luonnollisempaa vaihtoehtoa.

Käytä kynsiäsi kuin asustetta – vaihda tyyliä vuodenajan mukaan!


Huomioithan, että palvelun ollessa vasta avattu (1.5. alkaen), kaikki tekijämme eivät vielä tee kevyttä kynnen vahvistusta. Kallion liikkeessämme palvelua ei ole toistaiseksi saatavilla. Mikäli et löydä ajanvarauksesta aikaa, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 044 0411 622.

 

 

 

Hinnasto

Kevyt vahvistus

Kevyt vahvistus Speed Up -huolto

Kevyt vahvistuksen Speed up huolto. Hoito kestää 60min.
Huomioithan, että Speed Up -huollon voit varata vain, jos käyt vakituisesti Blue Lagoonissa kevyessä kynnen vahvistuksessa ja olet saanut kynsiteknikoltasi kehoituksen varata kyseisen ajan. 

62 €

Kevyt vahvistus – Yksivärinen huolto

Yksivärinen sisältää natural kynnet tai valitsemasi yksivärisen lakan. Hoito kestää 75 min. 

67 €

Kevyt vahvistus – ranskalainen tai babyboomer huolto

Ranskalainen tai babyboomer on valkoisella tai värillisellä lakalla tehty ranskalainen lakkaus tai häivytetty ranskalainen eli babyboomer. Hoito kestää 90 min. 

79 €

Kevyt vahvistus – All inclusive huolto

All inclusive sisältää pohjalle natural, yksivärisen lakkauksen, ranskalaisen tai babyboomerin. Mahdollisuus saada myös erilaisia pohjia eri kynsiin. All inclusiveen sisältyy myös kaikki koristeet, jotka ajan puitteissa on mahdollisuus tehdä. Voit tutustua tekijöiden koristelukattaukseen tiimi-sivuillamme. Hoito kestää 90 min.

79 €

Kevyt vahvistus – Yksivärinen

Yksivärinen sisältää natural kynnet tai valitsemasi yksivärisen lakan. Hoito kestää 75 minuuttia. 

80 €

Kevyt vahvistus – ranskalainen tai babyboomer

Ranskalainen tai babyboomer on valkoisella tai värillisellä lakalla tehty ranskalainen lakkaus tai häivytetty ranskalainen eli babyboomer. Hoito kestää 90min. 

95 €

Kevyt vahvistus – All inclusive

All inclusive sisältää pohjalle natural, yksivärisen lakkauksen, ranskalaisen tai babyboomerin. Mahdollisuus saada erilaisia pohjia eri kynsiin. All inclusiveen sisältyy myös kaikki koristeet, jotka ajan puitteissa on mahdollisuus tehdä. Voit tutustua tekijöiden koristelukattaukseen tiimi-sivuillamme. Hoito kestää 90 min. 

105 €