Heini O.

”Olen iloinen ja positiivinen Etelä-Pohjanmaan vahvistus tiimiimme. Olen löytänyt oman alani ja kosmetologina oleminen ei ole minulle pelkästään työ vaan myös mieluinen ajanviete, koska pidän työni vaihtelevuudesta. Vapaa-aikani kuluu enimmäkseen salilla treenatessa ja ystävien kanssa. Haaveenani on matkustella enemmän. Kiireisen arjen keskellä tykkään ottaa välillä myös ihan rennosti.”

Heini tekee kynsiä rajoitetusti, eikä kynsiä voi varata hänelle nettiajanvarauksestamme. Jos haluat tiedustella aikaa kynsiin Heinille niin otathan yhteyttä liikkeeseemme 0440 411 622.

Blue Lagoonin tunnustukset

Heini palkittiin Blue Lagoonin Gaalassa (2018) pitkäaikaisesta työsuhteestaan sekä sitoutumisestaan Blue Lagoon Beautyyn.

Asiakkaiden kokemuksia Heinistä

"Heini on erinomainen; hyvä kuuntelija, erinomainen asiantuntija ja varsinkin hauskaa seuraa. Heinin kanssa 2,5h kuluu siivillä ja hänen asenteensa asiakkaisiin ja ammattiin ei ole mitään muuta kuin kunnioittava, iloinen ja jatkuvasti halukas kehittymään. Suosittelisin Heiniä kelle tahansa - mutta niissä rajoissa, että Heinin kalenterista löytyy kuukausittain aikaa myös minulle :D"
"Korkeaa ammattilaisuutta ja palvelua !! Aina Heinin osalta tällaista ja asiakkaan on mukava tulla hetkeksi rentoutumaan."
"Jälleen kerran oli todella mukava käynti! Ripsistä tuli ihanat ja Heini O oli mukava ja ammattitaitoinen tekijä <3 Ihana kun kyseli kuulumisia ja muuta, vaikka ensimmäistä kertaa kävin hänen huollossaan, tuntui että on oikeasti tervetullut. Huolto itsessään oli rentouttava eikä missään välissä tuntunut epämukavalta/sattunut. Kertaakaan en ole joutunut pettymään! Kiitos :)"