Brow Bar

Brow Bar

Kulmat ovat kauneustrendien keskiössä tällä hetkellä. Kulmakarvat ovat näkyvä osa kasvoja, joten kauniisti laitetut ja kasvojen muotoon sopivat kulmat erottuvat heti edukseen. Varaa aika Blue Lagoonin Brow Bariin, jossa loihdimme upeita kulmien laminointeja, muotoiluja ja värjäyksiä kasvosi sekä toiveesi huomioiden!

Löydä sinulle sopivin kulmapalvelu

  • Kulmien muotoilu

    Suosittelemme kulmien muotoilua, mikäli olet tyytyväinen kulmiesi väriin sekä tuuheuteen ja haluat poistattaa ylimääräisiä hajakarvoja kulmistasi tai haluat saada kulmillesi uuden muodon. Kulmien muotoiluun voimme käyttää pinsettejä, vahaa sekä sokeria. Tekniikka voidaan valita hoidon yhteydessä.

  • Kulmien kestovärjäys & muotoilu

    Suosittelemme kulmien kestovärjäystä, mikäli kaipaisit muutosta kulmiesi väriin. Kestovärjäyksen avulla kulmiin saadaan lisää näyttävyyttä sekä kulmien muoto ja linjat selkeämmin esiin. Monesti varsinkin hennoille, harvemmille ja vaaleille kulmakarvoille kestovärjäys tuo hyvän lisän muotoiluun, jotta kulmat saadaan kauniisti esille. Kestoväri sekoitetaan asiakkaan kulmien ja toiveiden pohjalta, joten kestovärillä voidaan toteuttaa luonnollisia ja hienovaraisia sekä näyttäviä tai todella tummiakin lopputuloksia. Ikäraja kestovärjäyksissä on 16 vuotta.

  • Brow Lift – kulmien laminointi

    Suosittelemme kulmakarvojen laminointia, mikäli toiveissasi on pitkäkestoisempi lopputulos, sinulla on itsepäiset / sojottavat tai alaspäin kasvavat kulmakarvat, kulmissasi on rakoja tai koloja tai mikäli haluaisit mahdollisimman huoliteltua, runsasta tai näyttävää lopputulosta. Laminoinnin avulla voidaan siis toteuttaa hyvinkin erilaisia lopputuloksia. Brow Liftin lopputulokseen vaikuttaa aina kulmakarvojen lähtötilanne sekä toivottu tyyli. Laminointihoito sisältää kulmakarvojen laminoinnin, kestovärjäyksen sekä muotoilun. Ikäraja Brow Liftissä on 16 vuotta.

Brow Bar - Hinnasto

Brow Bar

Kulmat ovat kauneustrendien keskiössä tällä hetkellä. Kulmakarvat ovat näkyvä osa kasvoja, joten kauniisti laitetut ja kasvojen muotoon sopivat kulmat erottuvat heti edukseen. Varaa aika Blue Lagoonin Brow Bar’iin, jossa loihdimme upeita kulmien laminointeja, muotoiluja ja värjäyksiä kasvosi sekä toiveesi huomioiden!

Brow Lift - kulmakarvojen laminointi

Brow Lift on yksi tämän hetken trendikkäimmistä palveluista, jolla kulmiin saadaan luotua upeita ja yksilöllisiä tyylejä. Laminoinnin avulla kulmakarvat voidaan asetella skarpin linjakkaiksi, luoda luonnollisen tuuhea vaikutelma tai tehdä näyttävän tuuheat kulmakarvat. Lopputulokseen vaikuttaa kulmakarvojesi lähtötilanne sekä toivomasi tyyli. Kokeneet Brow Lift -tekijämme luovat upean lookin kulmakarvoillesi!

Ikäraja Brow Lifteissä on 16 vuotta.

Lue lisää Brow Liftistä & katso kuvat

Brow Lift – kulmien laminointi

Brow Lift eli kulmien laminointi on aina trendikäs tapa huolehtia kulmakarvoistaan! Sen avulla ohuista ja runsaimmistakin kulmista saadaan näyttävät ja siistit jopa kuuden viikon ajaksi. Hoitoaika on noin 45 minuuttia. Lue lisää kulmien laminoinnista!

55 €

Brow Lift & ripsien kestovärjäys

Tämä palvelu sisältää Brow Lift -kulmien laminoinnin sekä ripsien kestovärjäyksen. Aikaa hoitoon menee noin 60 minuuttia. Käytämme Inlei -merkkisen brändin tuotteita kulmien laminoinnissa. Hoidon ikäraja on 16 vuotta.

73 €

Lash Lift & Brow Lift -kombo 90 min

Lash & Brow Lift -kombossa teemme samanaikaisesti sekä ripsien kestotaivutuksen ja kulmien laminoinnin. Aikaa hoitoon menee noin 90 minuuttia. Käytämme Inlei -merkkisen brändin tuotteita kestotaivutuksessa ja kulmien laminoinnissa. Hoidon ikäraja on 16 vuotta.

125 €

Kulmien värjäys ja muotoilu

Kulmien muotoilu on yksi nopeimmista ehostuskeinoista, jolla saat kauniit ja siistit linjat kulmakarvoillesi! Erityisesti runsaampiin kulmiin voidaan pelkällä kulmien muotoilulla saada suuriakin muutoksia aikaan, kun taas harvempiin kulmiin muotoilulla saadaan siisti ja huoliteltu lopputulos. Kulmien muotoilussa on tärkeää huomioida asiakkaan kulmakarvojen lähtötilanne ja toiveet parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Kulmien kestovärjäykseen sisältyy kulmien muotoilu. Muotoilu voidaan tehdä pinseteillä, sokerilla tai vahalla. Sokerointi on hellävarainen tapa poistaa karvat juurineen ja erityisen hyvä sekä pinsettejä nopeampi tekniikka silloin, jos karvaa on enemmän poistettavana.

Kestovärjäyksen ikäraja on 16 vuotta.

Lue lisää kulmien kestovärjäyksestä ja muotoilusta & katso kuvat

Kulmien muotoilu 15 min.

Suosittelemme 15 min. hoitoaikaa, mikäli kulmasi kaipaavat kevyttä siistimistä. Muotoilu voidaan tehdä pinseteillä, sokerilla tai vahalla. Mikäli kulmissasi on enemmän siistittävää tai kaipaat kulmiisi uudenlaista muotoilua, suosittelemme varaamaan Kulmien muotoilu 25 min. -palvelun, parhaimman lopputuloksen takaamiseksi.

Lue lisää kulmien muotoilusta.

15 €

Kulmien kestovärjäys & muotoilu

Kestovärjäys on helppo tapa pitää yllä huoliteltua, mutta luonnollista lookia. Kulmien värjäyksellä ja muotoilulla saat ryhdikkyyttä sekä kehykset kasvoille. Kauniisti muotoillut ja värjätyt kulmat tuovat uutta ilmettä ja piristystä kasvoille. Kestovärjäys helpottaa arkea ja nopeuttaa päivittäistä meikkausta. Muotoilu voidaan tehdä pinseteillä, sokerilla tai vahalla.

Hoitoon varataan 30 min. aikaa.

Lue lisää kulmien kestovärjäyksestä ja muotoilusta!

24 €

Kulmien muotoilu 25 min.

Suosittelemme 25 min. kulmien muotoilua, jos kulmakarvoissa on enemmän muotoiltavaa tai toiveissa on muokata kulmakarvojen mallia. Muotoilu voidaan tehdä pinseteillä, sokerilla tai vahalla.

Lue lisää kulmien muotoilusta.

25 €

Ripsien ja kulmien kestovärjäys

Ripsien ja kulmien kestovärjäys sisältää kestovärjäyksen lisäksi kulmien muotoilun pinseteillä, sokerilla tai vahalla. Suosittelemme muotoilua pinseteillä jos kulmissasi ei ole paljon muotoiltavaa. Isompiin muutostöihin ja runsaammille kulmakarvoille suosittelemme sokerointia tai vahausta. Hoitoon varataan aikaa 40 min.

Lue lisää kestovärjäyksestä.

Suosittelemme tulemaan hoitoon ilman ripsiväriä jos mahdollista, jotta hoitoaikaasi ei kulu ripsivärin puhdistukseen. Varsinkin vedenkestävää ripsiväriä olisi hyvä välttää hoitopäivänä. Huomioithan myös, että mahdollinen muutamankin minuutin myöhästyminen on pois omasta hoitoajastasi. Jo 10 minuutin myöhästyminen vaikuttaa merkittävästi palveluiden tekoon, joihin varataan vähemmän aikaa

36 €

Brow Lift -ammattilaiset

Liikkeissämme työskentelee kulmakarvoihin erikoistuneita Brow Lift -ammattilaisia. Suosittelemme tutustumaan ammattilaistemme työnäytteisiin, jotta löydät itsellesi sopivimman tekijän.

BL-laatutakuu

Visonamme on olla kauneudenhoitoalan rohkea vaikuttaja, ja teemme jatkuvasti töitä alan kehittämisen eteen Suomessa. Vuoden 2021 teemanamme oli laatustandardien luominen kaikille palveluillemme, mikä on uutta kauneudenhoitoalalla Suomessa. Lue lisää uniikista laatuprosessistamme!

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on kulmapalveluiden ikäraja?

Kulmien muotoilussa ei ole ikärajaa. Kestovärjäyksissä ja Brow Liftissä ikärajat on 16 vuotta.

Mikä muotoilutekniikka olisi paras kulmakarvoilleni?

Kulmien muotoiluun voimme käyttää pinsettejä, vahaa ja sokeria. Tekniikka valitaan hoidon yhteydessä, ja monesti muotoiluun saatetaan käyttää kahta eri tekniikkaa. Pinsetit sopivat hyvin silloin kun halutaan poistaa muutamia hajakarvoja. Sen sijaan vahaus ja sokerointi ovat hyviä vaihtoehtoja, jos muotoiltavaa on paljon tai kulmat halutaan aivan puhtaiksi myös pienestä vaaleasta karvasta.

Tarttuuko kestoväri karvojen lisäksi myös ihoon?

Monesti kestoväri tarttuu myös kulmakarvojen alla olevaan ihoon. Osa asiakkaista saattaa jopa toivoa, että kestoväriä saadaan tarttumaan myös ihoon, sillä näin voidaan hieman tasata esimerkiksi kulmakarvojen koloja tai luoda tasaisempi vaikutelma harvempiin kulmakarvoihin. Ihoon tarttunut kestoväri peseytyy kuitenkin tyypillisesti muutamassa päivässä ihosta pois.

Kauan Brow Liftin lopputulos säilyy?

Brow Lift kasvaa kulmakarvoista vähitellen ulos, kulmakarvojen uusiutuessa luonnollisesti. Laminointi uusitaan tyypillisesti 8-12 viikon välein, riippuen omien kulmien kasvusyklistä.