Ainolla on ollut ennen ripsipidennys, josta hän oli nyt päättänyt luopua. Ripsipidennysten jälkeen omat ripset saattavat tuntua ja näyttää lyhyiltä, joskus niissä voi olla myös havaittavissa kulumaa. Luonnonripsen elinkaari on 8-12 viikkoa, jonka aikana ripsien kestotaivutus ei loivennu, vaan se kasvaa ulos, kun omat ripset kasvavat ja uusiutuvat. Lash Lift onkin pidennysten ohella loistava palvelu, jolla saadaan näyttävät ripset, jotka avartavat katsetta.

Ainolle tehtiin samalla myös Brow Lift eli kulmien laminointi. Kauniisti laitetut ja kasvojen muotoon sopivat kulmat erottuvat edukseen. Ainon kulmiin laitettiin väreinä vaaleanruskean ja harmaan sekoitus. Ripsiin hänelle läytettiin sinimustaa kestoväri ja ripsimuottina koko M. Aino käyttää ripsien kasvattamiseen kotihoitotuotteena Xlash-ripsiseerumia. 

 

“Luonnollisuus trendaa edelleen kovasti, ja siihen tyyliin meidän Lift-palvelut sopivat hyvin – sekä ripsille että kulmille saadaan ilmettä ja lookki pysyy huoliteltuna 8-12 viikkoa. Lash Liftin kanssa voi huoletta käyttää ripsiväriä, jos silmiin kaipaa intensiivisempää katsetta.

Suosittelemme myös ottamaan käyttöön ripsiseerumin, jonka avulla saa ripsiä kasvamaan paremmin. Kauneushoitoloissamme on myynnissä Xlash-tuotteita, jotka ravitsevat ja auttavat karvan kasvussa.” 

Palvelun hinta: 125 €

Varaa aika

Palvelut, joita Aino käyttää

Takaisin vaikuttajan sivulle