Sandaalikelit lähestyy & myös Aino kävi Ompun toimipisteellä freshaamassa jalat ja varpaat kesäkuntoon. 💎 Ainolle tehtiin pedikyyrivalikoimamme kattavin ja kokonaisvaltaisin pedikyyripalvelu eli pedicure all inclusive, joka sisältää myös varpaankynsien kesto- tai geelilakkauksen.
Ainolle tehtiin Shellac-kestolakkaus kauniissa nudessa sävyssä nimeltään Beau. Beau onkin erityisen suosittu sävyvalinta niin sormien kuin varpaidenkin kynsiin.  

Pedicure all inclusive on kattavin jalkahoitomme, ja suosittelemmekin tätä palvelua silloin, kun jalkapohjasi tai kyntesi kaipaavat enemmän hoitoa tai kun haluat kaiken kattavan ja hemmottelevan jalkahoitoelämyksen! Pedicure all inclusive sisältää myös varpaiden kynsien kesto- tai geelilakkauksen, joten suosittelemme tätä hoitoa myös kaikille, jotka haluavat pitää varpaiden kyntensä aina upeina! Pedicure all inclusive -jalkahoito on suosittu palvelu heti kesäloman alkajaisiksi, ennen lomamatkaa sekä lahjaksi annettavaksi.

Pedicure all inclusive sisältää jalkojen kylvetyksen, kynsien kevyen käsittelyn (viilaus ja kynsinauhat), kovettumien kevyen käsittelyn, 15 minuutin jalkahieronnan, kuorinnan ja naamion jaloille sekä varpaiden yksivärisen Shellac- tai CrystaLac-lakkauksen tekijän osaamisen mukaan.

Lue lisää täällä

Palvelun hinta: 130 €

Mira P.

Manikyristi & kosmetologi | Iso Omena

Varaa aika

Palvelut, joita Aino käyttää

Takaisin vaikuttajan sivulle