Aino kävi jälleen Ompun toimipisteellämme kosmetologi Miran luona freshaamassa jalat ja varpaankynnet kauniiksi all inclusive pedikyyrillä. Tämä pedikyyri on ihanan kokonaisvaltainen hoito- ja hemmotteluhetki jaloille, joka sisältää myös valinnan mukaan kesto- tai geelilakkauksen. Ainolle valikoitui CrystaLac-geelilakkaus kauniissa maitomaisen vaaleassa sävyssä, joka loihdittiin käyttämällä Milky White -pohjageeliä ja Milky White -top geeliä. 

Pedicure all inclusive on kattavin jalkahoitomme, ja suosittelemmekin tätä palvelua silloin, kun jalkapohjasi tai kyntesi kaipaavat enemmän hoitoa tai kun haluat kaiken kattavan ja hemmottelevan jalkahoitoelämyksen! Pedicure all inclusive sisältää myös varpaiden kynsien kesto- tai geelilakkauksen, joten suosittelemme tätä hoitoa myös kaikille, jotka haluavat pitää varpaiden kyntensä aina upeina! Pedicure all inclusive -jalkahoito on suosittu palvelu heti kesäloman alkajaisiksi, ennen lomamatkaa sekä lahjaksi annettavaksi.

Pedicure all inclusive sisältää jalkojen kylvetyksen, kynsien kevyen käsittelyn (viilaus ja kynsinauhat), kovettumien kevyen käsittelyn, 15 minuutin jalkahieronnan, kuorinnan ja naamion jaloille sekä varpaiden yksivärisen Shellac- tai CrystaLac-lakkauksen tekijän osaamisen mukaan.

Lue lisää täällä

Palvelun hinta: 130 €

Mira P.

Manikyristi & kosmetologi | Iso Omena

Varaa aika

Palvelut, joita Aino käyttää

Takaisin vaikuttajan sivulle