Lokakuussa Ainolle tehtiin perusteellinen jalkahoito all inclusive pedikyyri -palvelulla. “All inclusive pedikyyri on samalla kokonaisvaltaisesti jalkoja hoitava, mutta myös ihanan hemmotteleva palvelu. Hoito aloitettiin rentouttavalla jalkakylvyllä, jonka jälkeen tehtiin jalkojen kuorinta. Kuorinnan jälkeen poistettiin jaloista kuivaa ja kuollutta ihosolukkoa, jonka jälkeen laitettiin ihana kosteuttava naamio.  Vinkkinä: naamiot ja voiteet imeytyvät paremmin, kun kuollutta ihosolukkoa on saatu poistettua. Tästä hoito jatkui hieronnalla, joka stimuloi myös jalkojen verenkiertoa ja rentouttaa kokonaisvaltaisesti. Lopuksi tehtiin vielä yksivärinen shellac-kestolakkaus ja laitettiin loppuvoiteet.” Kosmetologi Mira P. kertoo.

Pedicure all inclusive on kattavin jalkahoitomme, ja suosittelemmekin tätä palvelua silloin, kun jalkapohjasi tai kyntesi kaipaavat enemmän hoitoa tai kun haluat kaiken kattavan ja hemmottelevan jalkahoitoelämyksen! Pedicure all inclusive sisältää myös varpaiden kynsien kesto- tai geelilakkauksen, joten suosittelemme tätä hoitoa myös kaikille, jotka haluavat pitää varpaiden kyntensä aina upeina! Pedicure all inclusive -jalkahoito on suosittu palvelu heti kesäloman alkajaisiksi, ennen lomamatkaa sekä lahjaksi annettavaksi.

Pedicure all inclusive sisältää jalkojen kylvetyksen, kynsien kevyen käsittelyn (viilaus ja kynsinauhat), kovettumien kevyen käsittelyn, 15 minuutin jalkahieronnan, kuorinnan ja naamion jaloille sekä varpaiden yksivärisen Shellac- tai CrystaLac-lakkauksen tekijän osaamisen mukaan.

Lue lisää täällä

Palvelun hinta: 130 €

Mira P.

Manikyristi & kosmetologi | Iso Omena

Varaa aika

Palvelut, joita Aino käyttää

Takaisin vaikuttajan sivulle