Aino on kokeillut erilaisia upeita kuparivihahteisia hiuslookkeja syksyn ja alkutalven mittaan ja tyylit ovatkin toiminut inspiraationa jo usealle hiusasiakkaallemme! Nyt Ainon hiuksissa nähdään upea Champagne Blonde kuparisella vivahteella. 🧡
“Sävy sopii Ainon ihonsävyn ja silmien värin kanssa ihan mielettömän upeasti yhteen. Erilaiset kuparivivahteiset hiuslookit ovat ehdottomasti yhtiä omista suosikeistani tällä hetkellä ja onkin ollut super kiva päästä loihtimaan tällaisia tyylejä Ainolle.” Master-tason parturi-kampaaja ja BL Hair palveluvastaava Linnéa V. kertoo.
Ainolle on tehty väripalvelu (L) ja Full Head -pidennyshuolto. Ainolla on käytössä Pastell hair -teippipidennys, joka on loihdittu hänelle custom color -tekniikalla. Tämä tarkoittaa sitä, että pidennyshius on sävytetty ammattilaisemme toimesta juuri Ainolle sopivaksi.

Teippipidennykset ovat suosituin tapa hiusten pidennykseen. Teippipidennykset kiinnitetään kummallekin puolelle hiusosioita, mahdollistaen luonnollisen lopputuloksen sekä huomaamattoman kiinnityskohdan. Pidennykset pystyy käyttämään uudestaan ja huoltoväli on yleensä 6-8 viikkoa, jolloin pidennykset poistetaan, huolletaan uudella teipillä ja nostetaan hiusten tyveen.

Palvelun hinta: 165 €

Linnéa V.

Palveluvastaava & master-tason hiusstylisti | Lippulaiva

Varaa aika

Palvelut, joita Aino käyttää

Takaisin vaikuttajan sivulle