Sara Sieppi laitatti Kampin toimipisteessämme kulmat kuntoon Brow Liftin avulla. Tutustu tarkemmin Saralle tehtyyn kulmien laminointiin ja Get the Look!

Sara kävi elokuun alun kunniaksi laitattamassa kulmat kuntoon brow liftilla eli kulmien laminoinnilla. Saralla ei pitkään aikaan ole ollut brow liftiä, joten toiveena olikin hillitty muotoilu, jossa karvoja ei ole aseteltu liian pystyyn. Värin puolesta kulmiin toivottiin kuitenkin näyttävyyttä. “Teimme muodon viistosti oman kulman mallin mukaan. Väri sai olla tumma, joten laitettiin tummanruskea+harmaa ja muotoiltiin vielä lopuksi pinseteillä.” Saran kulmat tehnyt Julia L. kertoo. 

Kulmien laminoinnissa käsittelemme kulmasi Inlei Brow Bomber –tuotteilla. Hoitoon sisältyy kulmien käsittely taivutus- ja kiinnitysaineella, kestovärjäys sekä kulmien muotoilu vahalla, sokerilla tai pinseteillä. Kulmien laminoinnilla saadaan karvan tekstuuria muutettua siten, että ne pysyvät paremmin paikallaan ja ovat helpommin hallittavissa. Kulmakarvat pysyvät pitkään huoliteltuina.

Lue lisää Brow Liftistä.

Palvelun hinta: 55 €

Julia L.

Pro-tason ripsiteknikko | Kamppi

Varaa aika

Palvelut, joita Sara käyttää

Takaisin vaikuttajan sivulle