Jo pitkään kynsi- ja suihkurusketuspalveluidemme nimeen vannonut Sointu testasi heinäkuussa myös Lift-palvelumme. Sointu kertoo arjen meikkaamisen jäävän kesäisin vähemmälle, ja lift-palvelulla toivottiinkin saatavan myös meikittömään lookkiin luonnollista näyttävyyttä. “Soinnulla oli kauniin pitkät ripset luonnostaan ja hän toivoi kaarevaa lopputulosta, joten tehtiin ripset M1-muotilla + sinimustalla sävyllä, että saataisiin kaarevuutta, mutta myös näyttävyyttä ripsiin. Kulmiin Sointu toivoi volyymia, alkuosasta hieman ylöspäin, mutta loppuosa siipimäisesti kulman muotoa seuraten. Väriksi toivottiin luonnollista, eikä liian tummaa, joten laitettiin sävyksi vaaleanruskea.” Lift-ammattilainen Roosa kertoo.

Ripsien kestotaivutus eroaa perinteisestä ripsipermanentista niin, että se taivuttaa ripset tyvestä alkaen ylöspäin avaten katsetta. Ripsien kestotaivutuksessa käytetään apuna silikonityynyjä tai rullia, joiden päälle ripset asetetaan ja liimataan vesiliukoiselle maitoliimalla. Maitoliima poistetaan vesihuuhteella hoidon lopuksi. Blue Lagoonissa käytössä on useita erilaisia taivutusmuotteja – ja rullia, joiden avulla Lash Lift -ammattilaisemme räätälöi ripsillesi ja toiveillesi sopivan lopputuloksen!

Lue lisää Lash Liftistä.

Kulmien laminoinnissa käsittelemme kulmasi Inlei Brow Bomber –tuotteilla. Hoitoon sisältyy kulmien käsittely taivutus- ja kiinnitysaineella, kestovärjäys sekä kulmien muotoilu vahalla, sokerilla tai pinseteillä. Kulmien laminoinnilla saadaan karvan tekstuuria muutettua siten, että ne pysyvät paremmin paikallaan ja ovat helpommin hallittavissa. Kulmakarvat pysyvät pitkään huoliteltuina.

Lue lisää Brow Liftistä.

Palvelun hinta: 125 €

Roosa A.

Manikyristi & kosmetologi | Iso Omena

Varaa aika

Palvelut, joita Sointu käyttää

Takaisin vaikuttajan sivulle