Rita Jokinen kävi tutustumassa Tampereen toimipisteellämme ripsien ja kulmien kestovärjäykseen. Lue lisää Ritalle tehdystä palvelusta ja Get The Look!

Upea Rita kävi jälleen Tampereen toimipisteella piristämässä kasvojen ilmettä ripsien ja kulmien kestovärjäyksellä. Ritan toiveena kulmiin oli äärimmäisen luonnollinen lopputulos, ja näissä sävynä käytettiin vaaleanruskeaa, johon sekoitettiin aavistus harmaata. Lisäämällä mukaan pieni määrä harmaata sävyä, saatiin varmistettua, ettei kulmista tule liian lämpimät. Ritalla on herkkä iho, ja muotoilussa käytettiin sokeria, joka on aavistuksen vahaa hellävaraisempi vaihtoehto. 
Ripsiin toivottiin taas mahdollisimman syvän tummaa ja intensiivistä sävyä, ja näissä käytettiinkin sinimustaa. Sinimustalla ripsiin saadaan usein näyttävämpi sävy kuin pelkällä mustalla. Moni säikähtää sinisen sävyn näkyvän läpi ripsissä, mutta näin ei kuitenkaan ole. 

Kestovärjäys on helppo tapa pitää yllä huoliteltua, mutta luonnollista lookia. Kestovärillä voidaan värjätä ripset, kulmat tai molemmat samalla kertaa. Kulmien värjäyksellä ja muotoilulla saat ryhdikkyyttä sekä kehykset kasvoille. Kauniisti muotoillut ja värjätyt kulmat tuovat uutta ilmettä ja piristystä kasvoille. Ripsien värjäys taas antaa upeaa syvyyttä katseelle. Kestovärjäys helpottaa arkea ja nopeuttaa päivittäistä meikkausta.

Lue lisää täällä.

Palvelun hinta: 36 €

Minna A.

Franchiseyrittäjä, manikyristi & kosmetologi | Tampere

Varaa aika

Palvelut, joita Rita käyttää

Takaisin vaikuttajan sivulle