Rita Jokinen kävi tutustumassa Tampereen toimipisteellämme ripsien ja kulmien kestovärjäykseen. Lue lisää Ritalle tehdystä palvelusta ja Get The Look!

Upea Rita Jokinen kävi Tampereen toimipisteellämme tutustumassa ripsien ja kulmien kestovärjäys -palveluihin. Ritan toiveena oli äärimmäisen luonnollinen lopputulos, jossa kulmat saisivat jäädä mielummin jopa liian vaaleiksi kuin mennä liian tummiksi. Ritan kulmat myös muotoiltiin sokeroimalla. 💛
Kestovärin intensiivisyyteen voidaan vaikuttaa paitsi käytettävällä sävyllä, myös vaikutusajan pituudella. Palvelulla saadaan ihanasti piristystä ilmeeseen ja helpotusta arjen laittautumisrutiineihin.

Kestovärjäys on helppo tapa pitää yllä huoliteltua, mutta luonnollista lookia. Kestovärillä voidaan värjätä ripset, kulmat tai molemmat samalla kertaa. Kulmien värjäyksellä ja muotoilulla saat ryhdikkyyttä sekä kehykset kasvoille. Kauniisti muotoillut ja värjätyt kulmat tuovat uutta ilmettä ja piristystä kasvoille. Ripsien värjäys taas antaa upeaa syvyyttä katseelle. Kestovärjäys helpottaa arkea ja nopeuttaa päivittäistä meikkausta.

Lue lisää täällä.

Palvelun hinta: 36 €

Minna A.

Franchiseyrittäjä, manikyristi & kosmetologi | Tampere

Varaa aika

Palvelut, joita Rita käyttää

Takaisin vaikuttajan sivulle