Vaikuttaja Riikka Tanhuanpää suosii Medik8-kasvohoitoamme. Kurkkaa tästä, mitkä lisäpalvelut Riikka valitsee kasvohoitohetkeensä ja mikä on hänen top1 kauneusvinkki.

Upea Riikka Tanhuanpää on vieraillut jo muutamaan otteeseen Turun toimipisteellämme 90 minuutin mittaisessa hoitavassa ja hemmottelevassa Medik8-kasvohoidossa. Palvelulla on saatu ihanaa kosteutusta ja kirkastusta Riikan iholle. “Mulla on etenkin talvisin kuivuva iho, Medik8-hoito on tuonut syväkosteutusta ja kirkastusta kasvojen iholle.” Riikka kuvailee. 90 min. kasvohoitoon sisältyy 45 min edestä omavalintaisia lisäpalveluita. “Mun vakkarilisäpalvelut ovat kulmien värjäys sekä kasvohieronta.” Riikka kertoo.

Hoidon yhteydessä ammattilainen antaa myös suosituksia kotihoitoon. “Olen laiskahko ihonhoitaja, mutta kasvohoitojen yhteydessä olen saanut hyviä vinkkejä mun ihonhoitoon.” Riikka summaa.

Riikan kauneusvinkki:
Tykkään poistaa ihokarvat kasvojen iholta, sillä näin ihosta tulee smooth ja myös meikki levittyy hyvin. Tämän lisäksi käytän seerumeita reippaalla kädellä kosteutuksen apuna.

90 min. Medik8-kasvohoito

Suosittelemme 90 minuutin Medik8-kasvohoitoa, kun haluat kokonaisvaltaisen täydellisen kasvohoidon tai kaipaat rentouttavaa hoitohetkeä pitkällä hieronnalla tai ihosi tarvitsee kattavampaa ihonpuhdistusta. Hoito sopii hyvin myös kuivalle, herkälle ja ikääntyvälle iholle.

Hoito sisältää ihoanalyysin, alkupuhdistuksen, kuorinnan sekä 45 minuutin edestä omavalintaisia lisäpalveluita. Lisäpalveluihimme kuuluvat ultraääni- ihonpuhdistus (15 min.), leuan sokerointi (15 min.), ylähuulen sokerointi (15 min.), mekaaninen ihonpuhdistus (30 min.), ripsien kestovärjäys (15 min.), kulmien kestovärjäys (15 min.), ripsien ja kulmien kestovärjäys (30 min.) tai 15 tai 30 min. hieronta. Hoito viimeistellään ihollesi sopivalla naamiolla ja loppuhoitotuotteilla.

Lue lisää täältä.

Palvelun hinta: 80 €

Elina R.

Kosmetologi | Turku

Varaa aika

Palvelut, joita Riikka käyttää

Takaisin vaikuttajan sivulle