Medik8-kasvohoidot

Medik8-kasvohoidot

Medik8-kasvohoidoissa hyödynnetään korkealuokkaisten raaka-aineiden yhdistelmiä, antioksidantteja ja iholle tärkeitä vitamiineja. Medik8 on kansainvälisesti palkittu ihonhoitosarja, jonka laadukkaat tuotteet ovat biokemistien ja farmakologien kehittämiä. Tuotteiden tehokkuus vahvistetaan tieteellisin menetelmin. Kaikki kasvohoitomme alkavat ihoanalyysillä, jolla kartoitetaan ihosi kunto ja tarpeet. Ihoanalyysin avulla ihoterapeutti suunnittelee juuri sinun ihollesi ja tavoitteillesi parhaimman kasvohoidon. Kuulas ja hyvinvoiva iho on paras lahja, jonka voit itsellesi antaa.

Löydä sinulle sopivin Medik8-kasvohoito

 • 30 min. Medik8-kasvohoito

  Suosittelemme 30 minuutin Medik8-kasvohoitoa, kun kaipaat pikaista freesausta ja kuultoa ihollesi, tai ihosi tasapainoa ylläpitävää pikakasvohoitoa. Suosittelemme tätä kasvohoitoa erityisesti normaalille, kuivalle ja herkälle iholle.

  Hoito sisältää ihoanalyysin ja alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion sekä loppuhoitotuotteet.

 • 60 min. Medik8-kasvohoito

  Suosittelemme 60 minuutin Medik8-kasvohoitoa, kun haluat rentouttavan hoitohetken ja sinulla on kuiva, herkkä tai hieman epäpuhdas iho.

  Hoito sisältää ihoanalyysin, alkupuhdistuksen, kuorinnan sekä yhden 15 minuutin omavalintaisen lisäpalvelun, jossa voidaan tehdä lyhyt hieronta, ihonpuhdistus ultraäänellä, leuan tai ylähuulen sokerointi tai ripsien tai kulmien kestovärjäys. Hoito viimeistellään ihollesi sopivalla naamiolla ja loppuhoitotuotteilla.

 • 90 min. Medik8-kasvohoito

  Suosittelemme 90 minuutin Medik8-kasvohoitoa, kun haluat kokonaisvaltaisen täydellisen kasvohoidon tai kaipaat rentouttavaa hoitohetkeä pitkällä hieronnalla tai ihosi tarvitsee kattavampaa ihonpuhdistusta. Hoito sopii hyvin myös kuivalle, herkälle ja ikääntyvälle iholle.

  Hoito sisältää ihoanalyysin, alkupuhdistuksen, kuorinnan sekä 45 minuutin edestä omavalintaisia lisäpalveluita. Lisäpalveluihimme kuuluvat ultraääni- ihonpuhdistus (15 min.), leuan sokerointi (15 min.), ylähuulen sokerointi (15 min.), mekaaninen ihonpuhdistus (30 min.), ripsien kestovärjäys (15 min.), kulmien kestovärjäys (15 min.), ripsien ja kulmien kestovärjäys (30 min.) tai 15 tai 30 min. hieronta. Hoito viimeistellään ihollesi sopivalla naamiolla ja loppuhoitotuotteilla.

 • Medik8-kasvohoitojen lisäpalvelut

  60 minuutin ja 90 minuutin kasvohoitomme sisältävät lisäpalveluja, joista ei veloiteta extraa. 60 minuutin Medik8-kasvohoito sisältää yhden 15 minuutin lisäpalvelun ja 90 minuutin Medik8-kasvohoito sisältää kolme 15 minuutin lisäpalvelua (yht. 45 min.) tai yhden 30 minuutin lisäpalvelun ja yhden 15 minuutin lisäpalvelun (yht. 45 min.). Sinun ei tarvitse ennakkoon tietää, minkä tai mitkä lisäpalvelut haluat hoitoosi yhdistää, vaan lisäpalvelut voidaan valita hoidon yhteydessä.

  Lisämaksusta voit myös yhdistää kaikkiin Medik8-kasvohoitoihimme lisää lisäpalveluita. Varaathan tällöin kuitenkin erikseen ajan extralisäpalveluun, jotta hoidossa ehditään tekemään kaikki haluamasi lisäpalvelut.

Medik8-kasvohoidolla saavutetaan tehokkaita tuloksia

Hoidon suunnittelee kanssasi ihosi kunnon ja toiveidesi mukaan ihonhoidon ammattilaisemme. Hoito aloitetaan aina ihoanalyysilla ja alkukartoituksella. Medik8-kasvohoidoissa yhdistyvät ammattituotteiden tulokset sekä klassisen kasvohoidon hemmottelu. Kaikki Medik8-kasvohoidot sisältävät rentouttavan päähieronnan naamion aikana. Laajasta ja monipuolisesta valikoimasta räätälöidään jokaiselle asiakkaalle yksilöllinen kasvohoito. Näin saadaan parannettua ihosi kuntoa, ja tehtyä ihosta kuulas ja hehkuva.

Medik8-kosmetologilta saat apua ja ohjeita seuraaviin iho-ongelmiin:

 • Iän tuomat muutokset
 • Pigmenttimuutokset
 • Epäpuhtaudet
 • Kuiva iho
 • Herkistynyt iho
 • Samea ja eloton iho
Aknen hoito

Puhdistavat kasvohoidot sekä kemialliset kuorinnat voivat tehostaa ja nopeuttaa hoitoprosessia. Ihoa puhdistavilla kasvohoidoilla saadaan tehokkaasti syväpuhdistettua lievää, ei-tulehduksellisesta akneihoa. Myös lämpö, höyrytys ja hieronta sopii ja voi hyödyttää ei-tulehduksellista aknea. Vaikeassa, tulehtuneessa akneihossa ihoa ei tule stimuloida tai puristella, koska se voi vain pahentaa tilannetta tai aiheuttaa erilaisia komplikaatioita, kuten bakteerien leviämistä, hyperpigmentaatioita tai ihon arpeutumista. Erilaiset kemialliset kuorinnat, jotka saavat aikaan solujen uusiutumista ja kuorivat kuollutta ihosolukkoa, hyödyttävät molempia aknen muotoja. Aknen hoitoon kehitetään myös jatkuvasti uusia hoitotuotteita ja laitehoitoja.

Ikääntyvän ihon hoito

Hoitolahoidoilla, erityisesti sarjahoidoilla, voidaan tehokkaasti hoitaa ikääntymisen merkkejä. Paras yhdistelmä on tehokkaat hoitolahoidot, laadukkaat kotihoitotuotteet ja ihon säännöllinen hoitorutiini. Ihon ikääntymismuutoksiin löytyy nykyään laaja kirjo eri asteisia hoitolahoitoja. Happohoidoilla voidaan saada hyviä tuloksia erityisesti ihon värimuutoksiin. Ihon mikroneulaus aktivoi ihon kollageenin tuotantoa ja tasoittaa ihon koostumusta. Tehokas Dermapen-mikroneulaus on turvallinen ja suosittu ikääntyvän ihon hoitomenetelmä.

Kuivan ihon hoito

Hoitolassa kuivaa ihoa voidaan tehokkaasti hoitaa kosteuttavilla kasvohoidoilla. Usein ammattikäytössä olevat tuotteet saattavat olla tehokkaampia, ja niiden avulla saadaan palautettua ihon kosteuspitoisuus nopeammin. Hoitolassa tehtävillä tehokkailla kuorinnoilla ja happohoidoilla saadaan ihon kuiva ja hilseilevä pintakerros kuorittua pois, jolloin iho vastaanottaa kosteuttavat raaka-aineet paremmin. Kosmetologi voi myös käyttää erilaisia apuvälineitä, kuten ultraääntä, HydraFacialia tai mikroneulausta saadakseen kosteuttavat aineet imeytymään paremmin ihoon, jolloin saadaan tehokkaampi kosteutusteho.

Medik8-kasvohoitojen lisäpalvelut

Ultraääni-ihonpuhdistus 15 min.

Suosittelemme ultraäänipuhdistusta kun kaipaat hellävaraista ja kevyttä puhdistusta, ihon kirkastusta ja ihon hyvinvointia ylläpitävää puhdistusta. Emme suosittele ultraäänipuhdistusta, mikäli ihossasi on isompia näppyjä tai enemmän puhdistettavaa.

Hieronta 15 min.

Kasvohoitoon yhdistettävä lisähieronta voidaan tehdä yhdelle alueelle. Hieronta voidaan tehdä käsille, jaloille, päänahalle tai kasvoille.

Leuan tai ylähuulen sokerointi 15 min.

Sokeroinnin avulla voidaan poistaa ei-toivottuja ihokarvoja. Säännöllinen sokerointi monesti myös heikentää karvankasvua. 60 ja 90 minuutin Medik8-kasvohoitoon voidaan yhdistää pienen ihoalueen sokerointi, kuten leuan tai ylähuulen sokerointi.

Ripsien tai kulmien kestovärjäys 15 min.

Tämä 15 minuutin lisäpalvelu sisältää ripsien tai kulmien kestovärjäyksen.

Mekaaninen ihonpuhdistus 30 min.

Mekaanisessa puhdistuksessa käytetään ihonpuhdistukseen tarkoitettua instrumenttia. Suosittelemme mekaanista ihonpuhdistusta erityisesti silloin, jos ihossa on enemmän puhdistettavaa, tai ihossa on isompia näppyjä, mustapäitä tai miliumeja eli valkoisia luufinnejä. Mekaanista ihonpuhdistusta ei kuitenkaan suositella tehtävän laajentuneiden verisuonien (couperosa) päältä. Usein nämä kohdat voidaan kiertää, mutta mikäli iho on hyvin couperoottinen lähes kauttaaltaan, ei mekaaninen ihonpuhdistus ole paras vaihtoehto.

Hieronta 30 min.

Kasvohoitoon yhdistettävä lisähieronta voidaan tehdä käsille, jaloille, päänahalle tai kasvoille.

Ripsien ja kulmien kestovärjäys + kulmien muotoilu 30 min.

Tämä 30 minuutin lisäpalvelu sisältää sekä ripsien että kulmien kestovärjäyksen sekä kulmien muotoilun pinseteillä, sokerilla tai vahalla.

Ultraääni-ihonpuhdistus vs. mekaaninen ihonpuhdistus

Mikä on ultraäänipuhdistus?

Ultraäänipuhdistus perustuu ultraäänen muodostamaan värinään, jonka avulla ihosta saadaan nostettua talia. Lisäksi ultraäänellä on kevyesti ihoa kuoriva vaikutus.

Sattuuko ultraäänipuhdistus?

Ultraäänipuhdistus on mekaanista ihonpuhdistusta hellävaraisempi ja miellyttävämpi, eikä satu tai tunnu iholla ikävältä. Mikäli ihoa joudutaan työstämään enemmän ultraäänen avulla, saattaa ihossa tuntua pientä nipistystä.

Minkälaiselle iholle ultraääni-ihonpuhdistus sopii?

Ultraäänipuhdistusta voidaan tehdä melkeinpä kaikenlaisille ihoille. Ultraääni-ihonpuhdistus on erityisen hyvä, kun ihossa on esimerkiksi avonaisia mustapäitä sekä pieniä näppyjä. Ultraääntä voidaan käyttää myös talin täyttämien ihohuokosten hoitoon. Ultraäänellä ei voida hoitaa tulehtuneita finnejä tai aknesuutta.

Kauan ultraääni-ihonpuhdistuksen hoitotulokset kestävät?

Ultraäänellä saadaan kevyesti freesattua ihoa ja tehtyä pinnallisempaa puhdistusta. Normaalilla iholla tai iholla jossa on hyvin pieniä epäpuhtauksia, saavutetaan yleensä hyviä ja pitkäkestoisempia tuloksia. Jos iho on kovin rasvoittuva ja taipuvainen talineritykseen, tarvitaan iholle tyypillisesti jatkuvaa ja säännöllistä, esimerkiksi kerran kuussa tehtävää, hoitoa.

Mikä on mekaaninen ihonpuhdistus?

Mekaaninen ihonpuhdistus yhdistetään aina osaksi jotakin kasvohoitoa. Mekaanista ihonpuhdistusta ei siis tyypillisesti tehdä yksinään. Useimmiten mekaaninen ihonpuhdistus tehdään osana klassista kasvohoitoa, jossa iho ensin puhdistetaan puhdistusaineella, kuoritaan ja mahdollisesti hierotaan ja lämmitetään, eli valmistellaan mekaaniseen ihonpuhdistukseen ja tämän jälkeen tehdään itse puhdistus.

Mekaanisessa puhdistuksessa käytetään ihonpuhdistukseen tarkoitettua instrumenttia. Joissakin tapauksissa puhdistusraudan lisäksi saatetaan käyttää steriiliä ohutta neulaa, jolla voidaan poistaa esimerkiksi miliumeja. Mekaanisessa puhdistuksessa instrumentin avulla ihosta “kaivetaan” tai työnnetään epäpuhtauksia kuten talia ja mustapäitä ulos.

Sattuuko mekaaninen ihonpuhdistus?

Mekaaninen ihonpuhdistus tuntuu tyypillisesti hieman epämiellyttävältä, mutta siedettävältä. Monesti esimerkiksi nenän ja huulten rajojen alueet ovat herkimpiä. Tuntemukset ovat aina yksilöllisiä, ja siihen miltä hoito tuntuu vaikuttaa mm. puhdistettava iho, minkälaisia epäpuhtauksia ihossa on, miten iho on valmisteltu puhdistusta varten sekä itse puhdistustekniikka.

Minkälaiselle iholle mekaaninen ihonpuhdistus sopii?

Mekaanista ihonpuhdistusta voidaan tehdä lähes kaikenlaisille ihoille. Suosittelemme mekaanista ihonpuhdistusta erityisesti silloin, jos ihossa on enemmän puhdistettavaa, tai ihossa on isompia näppyjä, mustapäitä tai miliumeja eli valkoisia luufinnejä. Mekaanista ihonpuhdistusta ei kuitenkaan suositella tehtävän laajentuneiden verisuonien (couperosa) päältä. Usein nämä kohdat voidaan kiertää, mutta mikäli iho on hyvin couperoottinen lähes kauttaaltaan, ei mekaaninen ihonpuhdistus ole paras vaihtoehto.

Kauan mekaanisen ihonpuhdistuksen hoitotulokset kestävät?

Mekaanisella ihonpuhdistuksella saadaan hyvin poistettua erilaisia näppyjä ja mustapäitä, eikä kerran poistettu mustapää tai näppy vaadi ylläpito- tai jatkohoitoa. Mikäli ihossa on hyvin laajentuneet ihohuokoset, voimakas talineritys, hormonaalista epätasapainoa yms. mikä aiheuttaa epäpuhtauksia, tulisi kasvohoidon yhteydessä perehtyä monipuolisesti epäpuhtauksia aiheuttaviin syihin, jotta niitä voidaan hoitaa parhaalla mahdollisella tavalla. Jos iho siis syystä tai toisesta on taipuvainen epäpuhtauksien muodostumiseen, tarvitsee ihoa puhdistaa hoitolassa säännöllisesti. Kosmetologin avulla voidaan löytää keinoja epäpuhtauksien ennaltaehkäisyyn sekä ihon kuntoa tasapainottavaan kotihoitoon.

Medik8-ihonhoitotuotteet

Medik8 on yksi ihonhoitotuotteiden edelläkävijä. Ammattilaisten käyttöön ja myyntiin tarkoitetut ihonhoitotuotteet valmistetaan pienerissä Medik8-laboratoriossa Englannissa. Tuotteet valmistetaan ilmattomassa tilassa tuoreuden takaamiseksi. Elliot Isaacsin (farmakologisti ja perustaja) tavoitteena on valmistaa tutkitusti tuloksellisia ihonhoitotuotteita, joiden valmistaminen jättää mahdollisimman pienen hiilijalanjäljen.

Tuotteiden ”tuoreus” mahdollistaa stabiilit ja viimeiseen pisaraan asti tehokkaat hoitotuotteet ihollesi. Tulokselliset Medik8-ihonhoitotuotteet sopivat erityisesti ikääntyvälle iholle, aknen hoitoon, punoittavalle iholle, hyperpigmentaation (maksaläiskien) hoitoon sekä kuivalle iholle.

Iho on suuri elävä osa kehoasi, joka suojaa sinua ympäristön haitoilta ja äärilämpötiloilta. Iho parantaa haavat, hiertymät, ruhjeet ja poistaa myrkkyjä kehostasi. Iho uusiutuu jatkuvasti. Terve iho suojaa kehoa pitämällä haitalliset aineet ulkona ja hyvät sisällä. Kasvot ovat paljaat ja alttiina ilmaston vaihteluille, ympäristön ärsytyksille ja ultraviolettisäteilylle. Muistathan pitää huolta ihostasi!

Kasvohoito Helsinki, Espoo, Turku & Tampere

Teemme Medik8-kasvohoitoja kauneushoitoloissamme Helsingissä, Espoossa, Turussa ja Tampereella. Kaikki kosmetologimme käyvät läpi uniikit laatuprosessimme, joiden avulla takaamme asiakkaillemme yhtenäiset ja korkealaatuiset palvelukokemukset. Suosittelemme tutustumaan ihonhoidon ammattilaisiimme sekä heidän työnäytteisiinsä tiimi-sivultamme, jotta löydät juuri sinulle sopivimman ihoterapeutin.

Hinnasto

Kasvohoidot

Blue Lagoon Beautysta löydät kasvohoitoja kaikkiin ihon tarpeisiin sekä kaikille ihotyypeille. Laajasta valikoimastamme löytyvät Beauty Barin pikakasvohoidot, klassiset Medik8-kasvohoidot sekä Medik8-happohoidot, HydraFacial-kasvohoidot sekä ihoa uudistavat Dermapen-mikroneulaukset.

Medik8-kasvohoidot

Hoidot suunnitellaan kanssasi ihosi kunnon ja toiveesi mukaan. Hoito aloitetaan aina ihoanalyysilla ja alkukartoituksella.
Medik8 kasvohoidoissa yhdistyvät ammattituotteiden tulokset sekä klassisen kasvohoidon hemmottelu. Kaikki Medik8 kasvohoidot sisältävät rentouttavan päähieronnan naamion aikana.
Laajasta ja monipuolisesta valikoimasta räätälöidään jokaiselle yksilöllinen kasvohoito. Näin saadaan parannettua ihosi kuntoa, ja tehtyä ihosta kuulas ja hehkuva.

Lisähoito – Ultraääni-ihonpuhdistus 15 min

Hoidon voi yhdistää ainoastaan kasvohoidon yhteyteen.

15 €

Lisähoito – Hieronta 15 min

Hoidon voi yhdistää ainoastaan kasvohoidon yhteyteen. 15 min. hieronta voidaan tehdä yhdelle alueelle (kasvot, kädet, jalat tai päänahka).

15 €

Lisähoito – Käsien hieronta 15 min

Hoidon voi yhdistää ainoastaan kasvohoidon yhteyteen.

15 €

Lisähoito – Päänahan hieronta 15 min

Hoidon voi yhdistää ainoastaan kasvohoidon yhteyteen.

15 €

Lisähoito – Akupistehieronta 15 min

Hoidon voi yhdistää ainoastaan kasvohoidon yhteyteen.

15 €

Lisähoito – Leuan tai ylähuulen sokerointi 15 min

Hoidon voi yhdistää ainoastaan kasvohoidon yhteyteen tähän hintaan.

Lue lisää sokeroinnista

15 €

Lisähoito – Kulmien tai ripsien kestovärjäys 15min

Sisältää kulmien tai ripsien kestovärjäyksen. Hoidon voi yhdistää ainoastaan kasvohoidon yhteyteen tähän hintaan.

Lue lisää kestovärjäyksestä

15 €

Lisähoito – Mekaaninen ihonpuhdistus 30 min

Hoidon voi yhdistää ainoastaan kasvohoidon yhteyteen. Mekaaniseen ihonpuhdistukseen varataan  30 minuuttia.

30 €

Lisähoito – Hieronta 30 min

Hoidon voi yhdistää ainoastaan kasvohoidon yhteyteen. 30 min. hieronta voidaan tehdä kasvojen, jalkojen, käsien tai päänahan alueelle.

30 €

Lisähoito – Kestovärit 30 min

Sisältää sekä kulmien että ripsien kestovärjäyksen. Hoidon voi yhdistää ainoastaan kasvohoidon yhteyteen tähän hintaan.

Lue lisää kestovärjäyksestä

30 €

Medik8 30min kasvohoito

30min Medik8 -kasvohoito sisältää:

 • Konsultaatio ja ihoanalyysi
 • Alkupuhdistus
 • Kuorinta ja naamio
 • Voiteet hoidon lopuksi kasvoille
65 €

Medik8 60min kasvohoito

60min Medik8 -kasvohoito sisältää:
 • Konsultaatio ja ihoanalyysi
 • Alkupuhdistus
 • Kuorinta
 • Yksi omavalintainen 15min lisähoito
 • Naamio
 • Voiteet hoidon lopuksi kasvoille

Lue lisää Medik8-kasvohoidoista.

80 €

Medik8 90min kasvohoito

90min Medik8 -kasvohoito sisältää:
 • Konsultaatio ja ihoanalyysi
 • Alkupuhdistus
 • Kuorinta
 • 2-3 omavalintaista lisähoitoa (30min & 15min tai 15min/15min/15min)
 • Naamio
 • Voiteet hoidon lopuksi kasvoille

Lue lisää Medik8-kasvohoidoista.

110 €

Valmistautuminen kasvohoitoon, esteet Medik8-kasvohoidoille sekä kasvohoidon kotihoito-ohjeet

Suosittelemme, että tutustut varaamaasi palveluun jo ennen hoitoon tuloa. Olemme keränneet yleiset suositukset kasvohoitoon valmistautumisesta sekä mahdollisista esteistä Medik8-kasvohoidoille. Samalta sivulta löydät myös ohjeet ihon kotihoidosta kasvohoidon jälkeen. Tutustu ohjeisiin huolella ja ota meihin yhteyttä, mikäli sinua askarruttaa jokin asia. Ammattitaitoiset kosmetologimme auttavat sinua kaikissa ongelmatilanteissa.

Kosmetologit & ihonhoitoon erikoistuneet kosmetologit

Liikkeissämme työskentelee klassisia Medik8-kasvohoitoja tekeviä kosmetologeja sekä vaativampaan ihonhoitoon erikoistuneita kosmetologeja, joiden palveluvalikoimaan kuuluu klassisten kasvohoitojen lisäksi myös ihon erikoishoitoja. Suosittelemme tutustumaan ihonhoidon ammattilaisiimme ja heidän työnäytekuviinsa, jotta löydä juuri sinulle sopivimman kosmetologin!

Medik8-kasvohoito Beata Leppilammelle ja Patisse A Lodylle

Myös osa vaikuttajistamme suosii Medik8-kasvohoitoa osana tyyliään! Tutustu mm. Beatalle ja Patisselle tekemiimme kasvohoitoihin ja Get the Look!

Monipuoliset kasvohoidot BL-laatutakuulla

Kasvohoitovalikoimamme sisältää klassiset Medik8-kasvohoidot, Medik8-happohoidot, HydraFacial-hoidot, Dermapen-mikroneulaukset sekä Beauty Barin pikakasvohoidot. Monipuolisen kasvohoitovalikoimamme avulla voimme tuloksellisesti hoitaa erilaisia vaativampiakin iho-ongelmia. Tutustu lisää kaikkiin kasvohoitoihimme!