Talven jälkeen iho on usein sameahko ja kaipaakin kirkastusta ja puhdistusta. Myös Sointu kävi freshaamassa ihoaan kevään starttiin Iso Omenan toimipisteellämme suositulla Medik8-kasvohoidolla. Tunnin mittaisessa kasvohoidossa Soinnun iholle saatiin annettua kattava hoitohetki, jonka jälkeen iho on kuulaampi ja vastaanottavaisempi myös kotihoitotuotteille, kun sen pinnalta on saatu kuorittua tehokkaasti kuollutta ja kuivaa ihosolukkoa. Sointu valitsi kasvohoitoon kuuluvaksi lisäpalveluksi ultraäänipuhdistuksen, jolla saatiin puhdistettua tukkeutunutta ihoa tehokkaasti, mutta hellävaraisesti.

Suosittelemme 60 minuutin Medik8-kasvohoitoa, kun haluat rentouttavan hoitohetken ja sinulla on kuiva, herkkä tai hieman epäpuhdas iho.

Hoito sisältää ihoanalyysin, alkupuhdistuksen, kuorinnan sekä yhden 15 minuutin omavalintaisen lisäpalvelun, jossa voidaan tehdä lyhyt hieronta, ihonpuhdistus ultraäänellä, leuan tai ylähuulen sokerointi tai ripsien tai kulmien kestovärjäys. Hoito viimeistellään ihollesi sopivalla naamiolla ja loppuhoitotuotteilla.

Lue lisää täällä.

Palvelun hinta: 80 €

Cindy L.

Kosmetologi | Iso Omena

Varaa aika

Palvelut, joita Sointu käyttää

Takaisin vaikuttajan sivulle