Trendikäs Milky nails -look yhdistettynä läpikuultavaan “super natural” -trendiin, näyttää niin hyvältä Ainon kynsissä. Super natural -trendissä kynnet jätetään tarkoituksella läpikuultaviksi niin, että oma luonnonkynsi saa näkyä läpi. Lopputulos on nimensäkin mukaisesti äärimmäisen luonnollinen. Ainon kynsiin look on toteutettu maitomaisen valkoisessa sävyssä.

Blue Lagoonin liikkeissämme olemme hinnoitelleet rakennekynsipalvelumme kynsiteknikon osaamistason mukaan! Tarjoamme Pro- ja Junior-tason rakennekynsiä, jotta voit valita tarpeillesi ja budjetillesi parhaiten sopivan ratkaisun.

Blue Lagoonissa käytämme ainoastaan jatkeen rakentamiseen muotteja, eli koko kynsi on vain acrygel-, akryyli- tai geelimassaa. Emme käytä kynsiliimaa tai tippejä. Muotit tekevät luonnollisemman ilmeen sekä ovat vahvemmat, sillä liimasidosta ei tehdä oman kynnen ja rakennekynnen välille, joka saattaisi haurastua käytössä.
Rakennekynsien suositeltu huoltoväli on 3-4 viikkoa oman kynnen kasvusta riippuen. Huollossa vanhaa massaa viilataan ja kasvu täytetään tyveen. Joka huollossa on mahdollisuus vaihtaa kynsien tyyliä.

Rakennekynnet eivät vahingoita omaa kynttä oikein laitettuna ja huollettuna. On siis ehdottoman tärkeää, että tekijä on ammattilainen viilan tai sähköviilan käytössä. Emme suosittele, että asiakkaat viilaisivat kynsiä (muuten kuin lyhennystä) tai käyttäisivät liimaa, jos jokin vahinko sattuu ja materiaalia irtoaa kynnen pinnasta.

Lue lisää täällä

Palvelun hinta: €

Tiia K.

Pro-tason kynsiteknikko | Punavuori

Varaa aika

Palvelut, joita Aino käyttää

Takaisin vaikuttajan sivulle