Marraskuussa Patisse tuli Kampin toimipisteellemme testaamaan ainutlaatuista DMK-entsyymiterapiaa. DMK-entsyymiterapia on ihoa kuntouttava kasvohoito, joka palauttaa ihon sisäisen tasapainon jäljittelemällä ihon omaa kemiaa. DMK:n poikkeukselliset hoitoaineet mahdollistavat kivuttomat ja tulokselliset hoidot vaikeidenkin ja pitkäaikaistenkin iho-ongelmien hoitoon.

Patissen iholle kaivattiin kirkastusta ja kosteutusta.
“Iho oli kuiva, samea ja sen tekstuuri hieman epätasainen. Ensimmäisen hoidon päämääränä oli poistaa iholta runsaasti kuollutta ihosolukkoa, kuitenkaan ärsyttämättä sitä ja aktivoida ihon omia toimintoja entsyyminaamion avulla. DMK 1# entsyyminaamion voi aktivoida eri hoitotuotteilla. Tässä hoidossa käytettiin enemmän iholta kuollutta ihosolukkoa poistavaa Desquamate tuotetta. Tämän ansiosta iho on kirkkaampi ja hoito toimi samalla erinomaisena valmistautumisena ihoa kuivattaviin pakkasiin.” Kosmetologi Oona H. kertoo. Kuvat puhuvatkin puolestaan ja Patissen iholle saatiin jo yhdellä hoitokerralla upeita tuloksia aikaan. “Hoito oli ihana!” Patisse huikkaa.

DMK-kasvohoidon neljä eri vaihetta

Remove (poisto)

Kuollut ihosolukko saa ihon näyttämään kuivalta, uurteiselta, tukkeutuneelta ja epätasaisen väriseltä. DMK-hoidossa liiallinen kuollut ihosolukko poistetaan muuttamalla se heikoksi hapoksi, joka huuhdellaan ihon pinnalta pois.

Rebuild (jälleenrakennus)

DMK:n öljyt, seerumit ja suihkeet sisältävät ainesosia, jotka jälleenrakentavat ihoa ja palauttavat ihon sisäiset toiminnot optimaaliselle tasolle.

Protect (suojaus)

DMK-hoidossa käytettävät antioksidantit suojaavat auringon, vapaiden radikaalien, glykaation ja muiden ympäristötekijöiden vaikutuksilta ehkäisten ennenaikaiselta vanhenemista.

Maintain (ylläpito)

DMK-hoidon ylläpitäminen kotihoitotuotteilla on ensisijaisen tärkeää, jotta ammattihoidolla saavutetut tulokset säilyvät pitkään.

Lue lisää täällä

Palvelun hinta: 120 €

Varaa aika

Palvelut, joita Patisse käyttää

Takaisin vaikuttajan sivulle