Sara Sieppi laitatti Kampin toimipisteessämme kulmat kuntoon Brow Liftin avulla. Tutustu tarkemmin Saralle tehtyyn kulmien laminointiin ja Get the Look!

Kulmien laminoinnilla eli Brow Liftilla saadaan upeasti näyttävyyttä Saran ilmeeseen. Sara toivookin kulmilta liftattua lookkia, joka on kuitenkin hillitty ja luonnollinen. Sävyn puolesta Saralla on myös selkeä visio. Hän pitää lookista, jossa kulman alkupää on vaaleampi ja loppuosa tummempi. Tämä look saadaankin toteutettua kestovärillä siten, että väriä pidetään kulman alkuosassa vähän vähemmän aikaa. Saran kulmissa käytetään hänen hiustensa sävyyn täydellisesti matchaavaa tummanruskeaa.

Kulmien laminoinnissa käsittelemme kulmasi Inlei Brow Bomber –tuotteilla. Hoitoon sisältyy kulmien käsittely taivutus- ja kiinnitysaineella, kestovärjäys sekä kulmien muotoilu vahalla, sokerilla tai pinseteillä. Kulmien laminoinnilla saadaan karvan tekstuuria muutettua siten, että ne pysyvät paremmin paikallaan ja ovat helpommin hallittavissa. Kulmakarvat pysyvät pitkään huoliteltuina.

Lue lisää Brow Liftistä.

Palvelun hinta: 55 €

Liliia H.

Kosmetologi | Kamppi

Varaa aika

Palvelut, joita Sara käyttää

Takaisin vaikuttajan sivulle