Sabina Särkkä kävi huollattamassa rakennekyntensä Iso Omenan toimipisteessämme. Tällä kertaa Sabinan kynsiin tehtiin myös trendikkäät liekkimaalaukset. Tutustu tarkemmin Sabinan kynsihuoltoon ja Get the Look!

Viime kynsihuollossa “liekkimäistä” kuviota kynsiinsä valinnut Sabina ihastui kynsityyliin, ja valitsikin tällä kertaa kynsihuollossa tismalleen saman koristelutyylin, mutta valkoisen värin sijaan beigenä. Sävyinä lookissa toimi valkoinen ja CrystaLacin sävy gl119.

Rakennekynsillä saa lisää pituutta ja vahvuutta omiin kynsiin. Rakennekynnet rakennetaan oman kynnen päälle acrygeelillä, geelillä (hard gel) tai akryylilla (neste+jauhe) kynsiteknikkomme toimesta. Kynsiä meillä tekevät pro- ja junior-tason teknikot, joiden palvelut hinnoitellaan osaamistason mukaan. Voit siis valita sinun budjetillesi sopivimman palvelun. Rakennekynnet onkin helppo tapa saada kauniit, huolitellut ja kestävät kynnet. Tiesithän, että rakennekynnet voivat myös olla lyhyet, ja jos pureskelet kynsiäsi, rakennekynnet ovat täydellinen ratkaisu sinulle!

Lue lisää täällä

Palvelun hinta: €

Emilia P.

Pro-tason kynsiteknikko | Iso Omena

Varaa aika

Palvelut, joita Sabina käyttää

Takaisin vaikuttajan sivulle