Vaikuttaja Aino Rossille tehtiin Iso Omenan toimipisteessämme uudet ripsipidennykset sekä kulmakarvojen laminointi. Tutustu tästä tarkemmin Ainolle tehtyihin hoitoihin ja Get the Look!

Upealle Aino Rossille loihdittiin syksyn starttiin ripset ja kulmat kuntoon Ompussa. Ripsiin tehtiin ripsarimainen look volyymikuiduilla. Sisä- ja ulkonurkkiin käytettiin C-kaaren kuituja 7-8mm pituuksissa, keskelle taas D-kaarta ja pituuksia 9-11mm. Kulmiin tehtiin laminointi eli Brow Lift vaaleanruskealla värillä. Lopputulos on ihanan sharp.

Ripsienpidennyksissä omiin ripsiin liimataan ripsikuituja, jolloin saadaan näyttävä lopputulos ilman ripsiväriä. Kuidut kiinnitetään ripsienpidennyksille tarkoitetulla erikoisliimalla.  Ripsienpidennyksillä asiakkaan ripsistä saadaan luonnollisen tai näyttävän tuuheat – asiakkaan toiveesta ja ripsilaadusta riippuen. Käytämme mustia ripsikuituja Blue Lagoonissa ripsipidennyksissä. Normaalisti ihmisillä on noin 50-150 ripseä per silmä, joten lopputuloksissa voi olla paljon eroja riippuen asiakkaasta

Tutustu lisää ripsipidennyksiimme ja katso kuvat!

Brow Lift eli kulmakarvojen laminointi, jolla kulmakarvat laminoidaan kauniisti paikoilleen.  Brow Liftin avulla kulmiin saadaan uskomattomia ja upeita muutoksia aikaiseksi, ja hoito toimii kevyempänä ja luonnollisempana vaihtoehtona esimerkiksi kulmien pigmentoinnille.  Brow Lift kestää kauniina monta viikkoa. Kulmien laminointiin käytämme InLein tuotteita, ja ikäraja Brow Liftissä on 16 vuotta.

Tutustu lisää Brow Liftiin!

Palvelun hinta: 149 €

Renaz K.

Pro-tason ripsiteknikko | Iso Omena

Varaa aika

Palvelut, joita Aino käyttää

Takaisin vaikuttajan sivulle