Rita Jokinen käy Tampereen toimipisteellämme Medik8-happohoidossa sarjahoitona. Palvelun avulla Ritan iholle on saatu aikaan upea lasi-iho -efekti. Lue lisää, miten!

Rita on alkanut käymään säännöllisesti Tampereen toimipisteellämme kosmetologi Minnan luona kasvohoidossa, ja kuten kuvasta näkyy, iholle on saatu aikaan mieletön glass skin eli lasi-iho -efekti. Ritalle tehdään Medik8-happohoitoa sarjana. Sarjahoito aloitettiin Sensitive-hapolla, sillä Ritan iho on herkkä. Nyt hoidossa on siirrytty Universal-happoon, joka sisältää Ritan kuivalle ja herkälle ihollr hyödyllisiä ainesosia, kuten maitohappoa ja glykolihappoa.

“Ritalla on hyvin kuiva iho, joka kaipaa extrakosteutusta. Happohoidon avulla ihoa saadaan kuorittua siten, että myös kosteuttavat hoitotuotteet imeytyvät kotihoidossa tehokkaammin.” Minna A. kertoo.

Ammattilaisen tekemät hoidot ja oikeaoppinen kotihoito kulkevatkin käsikädessä. Kotihoitotuotteet eivät kuitenkaan välttämättä pääse tehoamaan yhtä hyvin, jos ihossa on paljon pintakuivuutta. “Myös kuivaa ihoa tulee kuoria säännöllisesti. Usein törmää harhaluuloon, että kuivan ihon kuorimista pitää varoa. Kyse on kuitenkin ennemmin siitä, millaisia kuorintatapoja käyttää”. Minna jatkaa.

Kasvojen kemiallinen kuorintahoito sopii erilaisiin hoitotarpeisiin ja iho-ongelmiin. Kemiallinen kuorinta perustuu ihon kuorintaan kemiallisilla aineilla ilman rakeellisten kuorintojen aiheuttamaa mekaanista stimulointia.

Kun ihon soluja aktivoidaan kemiallisella happohoidolla, alkaa iho tuottamaan enemmän iholle tärkeitä kollageenia ja elastiinia. Kemialliset kuorinnat kirkastavat ihon väriä tehokkaasti, puhdistavat ihon epäpuhtauksia, sekä uudistavat ihon pintaa, tehden siitä sileämmän ja tasaisemman.

Palvelun hinta: 85 €

Minna A.

Franchiseyrittäjä, manikyristi & kosmetologi | Tampere

Varaa aika

Palvelut, joita Rita käyttää

Takaisin vaikuttajan sivulle