CrystaLac-geelilakkaus

Sinulle, joka kaipaat pitkäkestoisempaa lakkausta kynsillesi.

CrystaLac-geelilakkaus tarjoaa sinulle kauniit ja huolitellut kynnet viikoiksi. Geelilakkauksessa luonnonkynnen kiilto poistetaan varovasti kynneltä pehmeää bufferia käyttäen. Tämän ansiosta CrystaLac-geelilakkaus kiinnittyy luonnonkynteen erittäin vahvasti ollen silti hellävarainen kynnelle. Geelilakkaus soveltuu normaaleille ja heikommille sekä ohuemmille kynsille. Aktiiviseen elämäntyyliin geelilakkaus toimii täydellisesti sen kestävyyden takia. Suositeltava huoltoväli on noin 3-4 viikkoa. 

Ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii luonnonkynsiesi hyvinvoinnista, emme koskaan “karhenna” tai ohenna kynttä vaan poistamme ainoastaan kynnen pinnalla olevan kiillon. Geelilakkaus huolletaan liuottamalla tai poistamalla kiiltogeeli ja värilakka sähköviilaa käyttäen. CrystaLac-geelilakkauksen suositeltu huoltoväli on 3-4 viikkoa. Huoltoväli on kuitenkin aina yksilöllinen.

Tuote on myös helppo ja vaivaton poistaa, jos päätät luopua geelilakkauksesta. Geelilakkaus poistetaan aina liuottamalla.

Kestolakkauksen (Shellac) ja geelilakkauksen (CrystaLac) erot:

Shellac-kestolakkaus on valikoimastamme kaikista kevyin vaihtoehto. Kestolakkaus muistuttaa ulkonäöltään hyvin paljon perinteistä ilmakovetteista kynsien lakkausta, mutta kovetus tehdään UV-valossa. Näin saadaan aikaiseksi perinteistä ilmakovetteista lakkausta pidempikestoinen kynsien lakkaus.

Kestolakkaus soveltuu parhaiten normaaleille kynsille, jotka eivät erityisesti kulu tai rasitu arjessa.

CrystaLac-geelilakkaus on keveydeltään kestolakkauksen ja luonnonkynnen vahvistuksen välissä. Geelilakkaus antaa jo hieman tukea ja kestävyyttä kynnelle. Sillä pystytään myös korjaamaan kynnen pieniä epätasaisuuksia. Lakkaus on silti erittäin kevyt ja luonnollisen näköinen.

Geelilakkaus soveltuu normaaleille ja heikommille sekä ohuemmille kynsille. Se soveltuu myös erinomaisesti aktiivisempaan elämäntyyliin.