BL Collection

Blue Lagoonin oma tyylikokoelma trendikkääseen lookiin!

BL Collection

Blue Lagoonin oma tyylikokoelma trendikkääseen lookiin!

Kolmen kuukauden välein päivittyvän kokoelmamme avulla pidät tyylisi trendikkäänä sesongista toiseen! BL Collection pitää sisällään erilaisia kynsityylejä, jotka ovat myynnissä kolmen kuukauden ajan, jonka jälkeen lanseeraamme uuden sesonkiin sopivan tyylikokoelman.

BL Collection

  • BL Collection tuo ajankohtaisimmat trendit helposti saatavillesi, ja enää sinun ei tarvitse itse etsiä inspiraatiota kynsiisi!

  • Ammattilaisemme suunnittelevat neljä eri tyylikokonaisuutta jokaiseen vuodenaikaan. Yksi tyylikokoelma on myynnissä aina kolmen kuukauden ajan. BL  Collection päivittyy tammi-, huhti-, heinä- ja lokakuussa.

  • BL Collection -kynsityylit on hyödynnettävissä seuraaviin kynsipalveluihimme: CrystaLac-geelilakkaus, kynnen kevyt vahvistus sekä rakennekynnet.

  • Express Yourself -kokoelma pitää sisällään neljä erilaista trendityyliä kynsille. Väreillä leikittelevä kokoelmamme sisältää rohkeita kynsimaalauksia ja lakkasävyjä, trendikkäitä muotoja sekä ihanaa kevääseen sopivaa fiilistä! Katso kaikki ajankohtaiset kynsitrendit ja Express Yourself!

Express Yourself -kokoelma myynnissä 1.4.-30.6.22

Swirls-kynnet: Koukeroiset Swirls-maalaukset ovat super trendikkäät ja hauskat! Keväistä fiilistä tähän kynsityyliin tuo raikas väripaletti. Swirls-maalaukset sopivat erilaisille kynsimuodoille ja -pituuksille. Tämä kynsityyli piristää varmasti mieltä yhtä paljon kuin taivaalta loistavat auringonsäteet!

Pastellikynnet: Pastellin sävyt ovat kestosuosikki kevätkynsissä, ja täydellinen look myös pääsiäiseen! Tämä simppeli setti toimii kaikenlaisille kynsille. Kynsien ihastuttava väripaletti sulostuttaa tylsempääkin tyyliä!

Kukkakynnet: Sopisiko tämä look osaksi vaikkapa juhannustyyliäsi? Nämä herkät ja suloiset kukkakynnet toimivat ihanasti kevään ja kesän asukokonaisuuksissa! Yhdistä nämä kynnet esimerkiksi denimiin, pitsiin sekä maanläheisiin sävyihin. Hienovaraiset kukkamaalaukset tuovat myös kivaa kontrastia ja yllätyksellisyyttä  tummanpuhuvaan tai räväkkään katumuotiin yhdistettynä.  PS. tällä kynsityylillä täydelliset somekuvat on taattu!

Boho-kynnet: Tämä pinkin ja oranssin boheemi yhdistelmä antaa rohkean statementin kynsillesi! Pyöristetyt muodot ovat nyt todella in, ja erilaisia koukeroita, pilkkuja ja palloja nähdään myös vaatteissa ja asusteissa. Mitä pidemmät kyntesi ovat, sitä näyttävämpi väripinta kynsillesi saadaan luotua tällä tyylillä.

Kaikki Express Yourself -kynsityylit hyödynnettävissä:

  • CrystaLac-geelilakkauksessa
  • Kynnen kevyt vahvistus -palvelussa
  • Rakennekynsissä

*Swirls- ja boho-kynsien lakkasävyt saapuvat hieman viiveellä Punavuoren ja Kolmikulman toimipisteisiimme. Tiedotamme, kun nämä tyylit ovat saatavilla myös näissä toimipisteissä.

Hinnasto

BL Collection -palvelut

*Tulossa myyntiin 1.7.22*

1.7.22 lanseeraamamme Summer Vibes -kynsikokoelmalla pidät kyntesi trendikkäinä koko kesän! Miltäpä kuulostaisi Cool Mint tai Matchy Mani-Pedi? Tutustu kaikkiin Summer Vibes -kokoelmamme kynsityyleihin ja kesän 2022 kynsitrendeihin ja Get the Look!

Summer Vibes myynnissä 1.7.-30.9.2022. Uusi Collection lanseerataan aina tammi-, huhti-, heinä- ja lokakuussa. Jokainen Collection on myynnissä aina kolmen kuukauden ajan.

Lisäpalveluna IBX-tehohoito

IBX-tehohoito voidaan tehdä kaikkien kynsipalveluidemme pohjalle. IBX-tehohoito sopii silloin, kun haluat vahvistaa, korjata tai kasvattaa luonnonkynsiäsi ilman rakenteita. Hoidolla on saatu hyviä tuloksia myös pitkäaikaisten kynsitraumojen hoidossa. Mikäli sinulla on akrylaattiallergia, emme suosittele IBX-tehohoitoa.

Lue lisää kynsipalveluistamme.

15 €

BL Collection CrystaLac-lakkaus

Hinta uudelle BL Collection CrystaLac-lakkaukselle sekä huolloille. Hoidon kesto noin 90 minuuttia.

65 €

BL Collection Kevyt vahvistus

Hinta uusille BL Collection -tyylillä tehdyille kevyt vahvistus -kynsille sekä huolloille. Hoidon kesto noin 90 minuuttia.

79 €

Tutustu tarkemmin Express Yourself -kokoelmaan

Express Yourself lanseerattiin 1.4., ja on myynnissä kesäkuun 2022 loppuun asti. Kuinka tämä BL Collection syntyi, mitkä olivat inspiraation lähteet kokoelman suunnittelussa? Tutustu Express Yourself -kokoelmaamme ja Get the Look!

Erilaiset kynsimuodot

Ovaali, terävä manteli vai ballerina? Tunnetko kaikki kynsimuodot, ja tiedätkö, minkälaisille kynsille ja sormille mikäkin muoto sopii? Tutustu erilaisiin kynsimuotoihimme artikkelistamme!