BL Collection

Blue Lagoonin uusi oma tyylikokoelma kaikenlaisille kynsille!

BL Collection

Blue Lagoonin uusi oma tyylikokoelma kaikenlaisille kynsille!

Uutuutena lanseeraamme oman BL Collection -tyylikokoelman. Ensimmäinen kokoelmamme kantaa nimeä BL Celebration Collection. Kolmen kuukauden välein päivittyvän kokoelmamme avulla pidät kyntesi aina trendikkäinä sesongista toiseen! BL Collection pitää sisällään aina kerrallaan neljä erilaista suunnittelemaamme kynsityyliä, jotka ovat myynnissä kolmen kuukauden ajan, jonka jälkeen lanseeraamme uuden sesonkiin sopivan tyylikokoelman.

BL Collection

  • BL Collection tuo ajankohtaisimmat kynsitrendit helposti saatavillesi, ja enää sinun ei tarvitse itse etsiä inspiraatiota kynsiisi!

  • Kynsiammattilaisemme suunnittelevat neljä eri tyylikokonaisuutta jokaiseen vuodenaikaan. Yksi tyylikokoelma on myynnissä aina kolmen kuukauden ajan. BL  Collection päivittyy tammi-, huhti-, heinä- ja lokakuussa.

  • BL Collection -tyylit on hyödynnettävissä kaikkiin kynsipalveluihimme: Shellac-kestolakkaus, CrystaLac-geelilakkaus, kynnen kevyt vahvistus sekä rakennekynnet.

  • Ensimmäinen kokoelmamme BL Celebration Collection on suunniteltu synttärikuukautemme mukaisesti juhlateemaan sopivaksi! Celebration Collection juhlistaa pikkujouluihin, jouluun ja uuteen vuoteen sopivia kynsitrendejä, yhdistellen hohtavia metalleja, kiiltoja ja glittereitä!

Uusi BL Celebration Collection myynnissä 1.10.-31.12.21

Vinokärki & hopea chrome-pinta: Chrome-pinta on tyylikäs ja sopivan juhlava. Neutraalit sävyt tekevät siitä myös arkeen sopivan. Metallinhohto yhdistettynä mattapintaan saa aikaan ihanan kontrastin.

Musta & Glitter: Glitter on juhlakauden klassikko ja tulevana talvena trendikäs valinta – glitter-kärki on myös aina varma valinta kynsityyliin. Musta pohja luo glitterin kanssa ihanan kontrastin.

Piste nuden päällä: minimalismi on tällä hetkellä iso trendi maailmalla ja näissä kynsissä yksinkertaisuus on kaunista. Nude lakkasävy on klassikko ja tyylikäs ympäri vuoden. Pienet paljetit pukevat tyylin juhla-asuun. Paljetit ovatkin tulevan talvikauden isoimmista trendeistä. Nyt saa loistaa!

Aino Rossi edition: abstraktit maalaukset ovat olleet vuoden 2021 suurin kynsitrendi. Klassisen valkoisen ja nuden väripaletin yhdistelmä tuo mieleen talven ihmemaan moderniin tyyliin! Muoti- ja kauneusvaikuttaja Aino Rossin Blue Lagoonille suunnittelema kynsityyli yhdistelee neutraalia värimaailmaa sekä trendikkäitä pyörremaalauksia. Valkoisissa maalauksissa on hyödynnetty Aurora-pigmenttiä, jonka kimmellys hohtaa eri sävyissä. Aino Rossi edition varattavissa vain osalle tekijöistämme, joten mikäli haluat kynsiisi kyseisen tyylin, valitsethan ajanvarauksesta suoraan BL Collection Aino Rossi edition -palvelun.

 

 

Kaikki BL Celebration Collection -kynsityylit hyödynnettävissä:

  • Shellac-kestolakkauksessa
  • CrystaLac-geelilakkauksessa
  • Kynnen kevyt vahvistus -palvelussa
  • Rakennekynsissä

Tutustu tarkemmin BL Celebration -kokoelmaan

BL Celebration Collection lanseerattiin 1.10., ja juhlakokoelma on myynnissä vuoden 2021 loppuun asti. Kuinka Celebration-kokoelma syntyi, mitkä olivat inspiraation lähteet kokoelman suunnittelussa? Tutustu Celebration kokoelmaamme ja Get the Look!

Erilaiset kynsimuodot

Ovaali, terävä manteli vai ballerina? Tunnetko kaikki kynsimuodot, ja tiedätkö, minkälaisille kynsille ja sormille mikäkin muoto sopii? Tutustu erilaisiin kynsimuotoihimme artikkelistamme!