BL Collection

Blue Lagoonin oma tyylikokoelma trendikkääseen lookiin!

BL Collection

Blue Lagoonin oma tyylikokoelma trendikkääseen lookiin!

Kolmen kuukauden välein päivittyvän kokoelmamme avulla pidät tyylisi trendikkäänä sesongista toiseen! BL Collection pitää sisällään erilaisia kynsityylejä, jotka ovat myynnissä kolmen kuukauden ajan, jonka jälkeen lanseeraamme uuden sesonkiin sopivan tyylikokoelman.

BL Collection

  • BL Collection tuo ajankohtaisimmat trendit helposti saatavillesi, ja enää sinun ei tarvitse itse etsiä inspiraatiota kynsiisi!

  • Ammattilaisemme suunnittelevat neljä eri tyylikokonaisuutta jokaiseen vuodenaikaan. Yksi tyylikokoelma on myynnissä aina kolmen kuukauden ajan. BL  Collection päivittyy tammi-, huhti-, heinä- ja lokakuussa.

  • BL Collection -kynsityylit on hyödynnettävissä seuraaviin kynsipalveluihimme: CrystaLac-geelilakkaus, kynnen kevyt vahvistus sekä rakennekynnet.

  • BL Glam Collection pitää sisällään neljä erilaista trendityyliä kynsille. Koristeilla ja kimalteilla tyylittelevä kokoelmamme sisältää ihania kynsityylejä loppuvuoden juhlasesonkiin!

BL Glam Collection myynnissä 1.10.-31.12.22

Lilac Love

Laventelin sävyt ovat olleet pitkään trendikkäitä. Loppuvuotta kohti laventeli vaihtuu astetta tummempiin ja näyttävämpiin violetin sävyihin. Lilac Love -kynsityyliin on hyödynnetty Pantonen vuoden 2022 trendisävyä Very Peri, josta CrystaLac on tehnyt oman geelilakkasävyn. Kaverikseen tämä trendisävy on saanut flake deluxe -koristeita. Tämä tyyli onkin täydellinen asustamaan esimerkiksi pikkujoulutyyliä!

Baby Pearls

Helmet ovat taas in! Helmiä nähdään tällä hetkellä paljon vaatteissa, asusteissa ja koruissa. Trendikkäät helmikynnet on täydellinen ratkaisu nude-kynsiin hullaantuneille, sillä tämän tyylin avulla pelkistetyt “nakukynnet” saadaan päivitettyä astetta juhlallisempaan tyyliin. Nämä korumaiset helmikynnet luovat coolia kontrastia rohkeaan katumuotiin, jonka lisäksi helmikynnet toimivat upeasti osana myös fiininpää ja klassisempaa juhlatyyliä!

Black Chrome

Hailey Bieber nostatti chrome-kynsien suosion jälleen pilviin omalla “Glazed Donut” -kynsityylillään. Chromella “kiillotetut” kynnet ovatkin olleet läpi kesän super trendikkäitä varsinkin vaaleammissa sävyissä. Upeasti kiiltävä ja hohtava chrome toimii täydellisesti myös loppuvuoden kynsilookeissa! Mustat chrome-kynnet antavat itsevarman ja rock-henkisen fiiliksen kynsillesi. Mustat chrome-kynnet ovat yksinkertaisen tyylikäs vaihtoehto myös esimerkiksi halloweeniin.

Luxorious Glitter

Juhlapukeutumisessa nähdään paljon todella säihkyviä timanttikoristeluja ja koruja, sekä perinteisiä glittereitä ja paljetteja. Myös kiiltävät ja liukkaat materiaalit, kuten satiini, ovat super trendikkäitä, ja toimivat tämän kynsityylin inspiraationa. Kiiltävään nude-pohjaan yhdistetyt säihkyvät glitterit antavat kynsille suorastaan tyrmäävän lookin!

BL Glam Collection -kynsityylit hyödynnettävissä:

Hinnasto

BL Collection -palvelut

1.10.22 lanseeraamamme BL Glam Collection -kynsikokoelmalla pidät kyntesi trendikkäinä läpi loppuvuoden juhlasesongin! Miltäpä kuulostaisi mustat chrome-kynnet tai Luxorious Glitter -tyyli? Tutustu kaikkiin BL Glam Collectionin kynsityyleihin ja syksyn ja talven 2022 kynsitrendeihin ja Get the Look!

Glam Collection myynnissä 1.10.-31.12.2022. Uusi Collection lanseerataan aina tammi-, huhti-, heinä- ja lokakuussa. Jokainen Collection on myynnissä aina kolmen kuukauden ajan.

Lisäpalveluna IBX-tehohoito

IBX-tehohoito voidaan tehdä kaikkien kynsipalveluidemme pohjalle. IBX-tehohoito sopii silloin, kun haluat vahvistaa, korjata tai kasvattaa luonnonkynsiäsi ilman rakenteita. Hoidolla on saatu hyviä tuloksia myös pitkäaikaisten kynsitraumojen hoidossa. Mikäli sinulla on akrylaattiallergia, emme suosittele IBX-tehohoitoa.

Lue lisää kynsipalveluistamme.

15 €

BL Collection CrystaLac-lakkaus

Hinta uudelle BL Collection CrystaLac-lakkaukselle sekä huolloille. Hoidon kesto noin 90 minuuttia.

70 €

BL Collection Kevyt vahvistus

Hinta uusille BL Collection -tyylillä tehdyille kevyt vahvistus -kynsille sekä huolloille. Hoidon kesto noin 90 minuuttia.

79 €

Tutustu tarkemmin BL Glam Collectioniin

BL Glam Collection lanseerattiin 1.10., ja on myynnissä joulukuun 2022 loppuun asti. Kuinka tämä BL Collection syntyi, mitkä olivat inspiraation lähteet kokoelman suunnittelussa? Tutustu uusimpaan kokoelmaamme sekä syksyn ja talven 2022 kynsitrendeihin ja Get the Look!

Erilaiset kynsimuodot

Ovaali, terävä manteli vai ballerina? Tunnetko kaikki kynsimuodot, ja tiedätkö, minkälaisille kynsille ja sormille mikäkin muoto sopii? Tutustu erilaisiin kynsimuotoihimme artikkelistamme!