Inlei Brow Lift –kulmien laminointi

Kestävää tuuheutta kulmillesi!

Kulmakarvojen laminointi (Brow Lift) on palvelu, jolla saat kulmistasi näyttävät, tuuheamman näköiset sekä kauniisti muotoillut.

Kulmien laminoinnissa käsittelemme kulmasi Inlei Brow Bomber –tuotteilla. Hoitoon sisältyy kulmien käsittely taivutus- ja kiinnitysaineella, kestovärjäys sekä kulmien muotoilu vahalla, sokerilla tai pinseteillä. Kulmien laminoinnilla saadaan karvan tekstuuria muutettua siten, että ne pysyvät paremmin paikallaan ja ovat helpommin hallittavissa. Kulmakarvat pysyvät pitkään huoliteltuina.

Kulmien laminoinnin käyttäytyminen on hyvin yksilöllistä. Kestävyyteen vaikuttavat mm. oma karvankasvusykli ja kestovärin kestävyys iholla. Laminointi ei kulu vain pois, vaan se kasvaa sitä mukaan ulos, kun omat kulmakarvat vaihtuvat. Muutamien viikkojen jälkeen osa karvoista on jo vaihtunut, ja osa on vielä käsiteltyä karvaa. Kulmakarvat asetellaan hoidon yhteydessä mahdollisimman luonnolliseen asentoon, jotta kasvuvaihe ei olisi silmiinpistävä. Kestovärin kesto on yksilöllistä – noin 1-4 viikkoa.

 

Huomioitavaa ennen kulmien laminointia

Kulmien hoitaminen kotona keratiiniseerumilla on erittäin tärkeää. Aina kun karvoja käsitellään, kotona tulisi olla  hoitotuotteita, jotka kosteuttavat, hoitavat ja ylläpitävät karvan kuntoa. Keratiiniseerumin voit ostaa liikkeistämme palvelun yhteydessä. Sitä voi käyttää kulmille ja ripsille. 

Kulmien laminointi tekee karvoista huokoisemmat, joten kestoväri tarttuu niihin normaalia vahvemmin. Kulmasi saattavat olla aavistuksen tummemmat 1-2 päivää palvelusta siihen saakka, kunnes peset kulmat ensimmäisen kerran käsittelyn jälkeen. Tämän saa tehdä 24 tunnin kuluttua. Kestoväriä pidetään vähintään vähimmäisaika, jotta väri pysyisi kulmissa mahdollisimman pitkään. Meiltä löytyy monia erilaisia sävyvaihtoehtoja, jotka räätälöidään juuri sinun toiveiden mukaan.

Suosittelemme ottamaan palvelun minimissään neljä päivää ennen tärkeää menoa, jotta väri kulmissasi on hieman vaalentunut ensikäsittelystä.

Osa kasvoille laitettavista itseruskettavista aineista reagoi kulmien värjäysaineen kanssa, joten itseruskettavan käyttöä tulee välttää vähintään kaksi päivää ennen värjäystä ja kaksi päivää värjäyksen jälkeen.

 

Öljyjen käyttö

Öljyjen säännöllinen käyttö kulmissa tekee kulmaan ns. öljykalvon, jolloin laminointiin vaikuttavat aineet eivät pääse vaikuttamaan yhtä tehokkaasti, ja lopputulos voi jäädä valjuksi. Kulmakarvat reagoivat öljymäisten tuotteiden käyttöön yksilöllisesti. Tietyillä öljyillä ei ole merkittäviä seurauksia, kun taas toisilla pienetkin öljymäärät kulmissa voivat vaikuttaa lopputulokseen voimakkaastikin. Tuoreimman suosituksen mukaan öljypitoisten tuotteiden käyttö kulmissa tulisi lopettaa jo 4-8 viikkoa ennen laminoinnin tekemistä. Öljyä ei myöskään suositella käytettävän huoltovälin aikana.

Kulmiin, joissa karvan määrä on vähäinen, ei välttämättä saada toivottua tuuheampaa lopputulosta. Mikäli sinua mietityttää palvelun varaaminen, voit lähettää kuvan kulmistasi konsultaatiota varten info@bluelagoon.fi.

Laminointi uusitaan tyypillisesti 8-12 viikon välein, riippuen omien kulmien kasvusyklistä.

Kotihoito-ohjeet kulmien laminoinnin jälkeen

Kulmia ei saa pestä eikä meikata ensimmäiseen 24 tuntiin, sillä se heikentää laminoinnin vaikutusta sekä saattaa kuivattaa karvaa. Mikäli syöt lisäravinteita, jotka vaikuttavat karvan kasvuun, laminointi voi kestää lyhyemmän aikaa, sillä kulmakarvojen kasvun myötä laminointi vähitellen katoaa kulmista. Brow lift ei ”palaudu” 8 viikon aikana, vaan ns. kasvaa ulos, kun kulmasi kasvavat ja uusiutuvat. Kulmakarvojen elinkaari on 8-12 viikkoa.

Keratiinimaskaran käyttö on erittäin suositeltavaa ja tärkeää laminoinnin jälkeen, jotta kulmien kosteustasapaino sekä yleiskunto pysyy siistinä koko kasvuajan. Keratiinimaskara on öljytön ja sitä käytetään aamuin ja illoin. Voit käyttää sitä myös ripsille ripsivärin alle. Keratiinimaskaran voit ostaa liikkeistämme palvelun yhteydessä.

Voit käyttää huoletta kulmameikkiä ja poistaa meikkejä, vaikka sinulle olisi tehty kulmien laminointi. Emme suosittele vedenkestävän meikin käyttöä kulmissa laminoinnin aikana. Meikin poistoon suosittelemme öljyttömiä meikinpoistotuotteita.

Mikäli koet, että kulmien malli on mielestäsi liian voimakkaasti ylöspäin tehty tai ne eivät tunnu asettuvan paikoilleen, voimme tehdä niille korjauskäsittelyn seuraavan 7 päivän aikana alkuperäisen palvelun teosta. Otathan tällöin pikimmiten yhteyttä liikkeeseen. Kaikki Inlei Brow Lift –tekijät Blue Lagoonin liikkeessä ovat palveluun koulutettuja kosmetologeja tai parturikampaajia.

Esteet kulmien laminoinnille – kontraindikaatiot:

Allergiat
Allergiset reaktiot ovat äärimmäisen harvinaisia. On kuitenkin mahdollista, että kulmakarvojen iho saattaa reagoida laminointi aineisiin punoituksella tai kutinalla. Kosmetiikka-allergisille asiakkaille tulee suorittaa allergiatesti ennen palvelun tekoa. Huom. Virallisen allergiatestin suorittaa vain lääkäri.

Raskaus ja imetys
Kehon hormoonitasapaino muuttuu raskaana ollessa sekä imettäessä ja se vaikuttaa myös karvoitukseen. Jos olet raskaana tai imetät, suosittelemme ottamaan palvelun vasta kun hormoonitoiminta on tasapainottunut, jotta haluttu lopputulos saadaan. On mahdollisuus, ettei kulmat asetu toivotulla tavalla hormoonien takia.

Alopecia
Alopeciaa sairastavalle asiakkaalle ei voida tehdä kulmien laminointi hoitoa.

Sytostaatti- tai sädehoito
Sytostaatti- tai sädehoitopotilaille ei suositella hoitojen aikana laminoinnin tekoa.

Trichotillomania
Trichotillomania eli pakonomaisesta ripsien, hiusten tai kulmakarvojen nyppimisestä kärsivä ihminen. Ei voida tehdä laminointia.

Ikäraja
Ikäraja kulmien laminointiin on 16 vuotta.

Silmätulehdukset
Jos sinulla on silmätulehdus, emme suosittele palvelun ottamista, kun tulehdus on aktiivinen.