Ilta- / juhlameikki

Luksusta juhliin

Juhlameikki Blue Lagoonissa

Juhlameikkiin varataan hoitolassamme aikaa 120 minuuttia, joten ammattilaisillamme on riittävästi aikaa paneutua luomaan juuri sinulle täydellisintä juhlalookkia! Juhlameikki on myös loistava tilaisuus oppia lisää omista kasvoista ja ihosta ja niiden ehostuksesta. Juhlameikissä voimme käyttää lisänä myös meikin yhteydessä kiinnitettäviä irtoripsitupsuja tai nauhallisia irtoripsiä. Liikkeessämme on myynnissä laaja valikoima Sweedin irtoripsiä, joista voi halutessaan ammattilaisemme opastuksella ostaa itselleen sopivimmat irtoripset. Sweedin irtoripset kiinnittyvät laadukkaalla puuvillanauhalla ja kestävät jopa 10 käyttökertaa, joten voit käyttää ripsiäsi vielä monissa seuraavissa juhlissa! Juhlameikin yhteydessä meikkaajamme voi opastaa sinua irtoripsien kiinnityksessä myös kotona.

Juhlameikkiin valmistautuminen

Jos olet kokemattomampi meikkaaja tai haluat varmistua, että meikkisi pysyy kauniina koko juhlapäivän ajan ja tunnet itsesi parhaimmaksi versioksi itsestäsi, niin silloin suosittelemme sinua kääntymään ammattilaisen puoleen, joka loihtii toiveidesi pohjalta sinulle kestävän ja kauniin juhlameikin vanhojen tansseihin, valmistujaisiin, tärkeään tilaisuuteen, merkkipäivään tai muihin juhlallisuuksiin!

Jos sinulla on kuva juhla-asustasi, suosittelemme sinua ottamaan sen mukaasi sekä kertomaan hiustyylistäsi, jotta meikkaaja osaa ottaa nämä huomioon meikkiä suunnitellessa. Voit myös näyttää kuvia sinua miellyttävistä meikeistä, sillä se auttaa meikkaajaa hahmottamaan mieltymyksiäsi entistä tarkemmin.

Miten päivämeikki ja juhla- / iltameikki eroavat toisistaan?

Päivämeikin tekoon varataan liikkeissämme vähemmän aikaa kuin iltameikin tekoon, ja tyypillisesti päivämeikki on kevyempi kuin juhliin sopiva iltameikki. Päivämeikki ei sisällä irtoripsien laittoa ja käytettävät värit ovat tyypillisesti päivämeikissä vaaleampia ja luonnollisempia kuin juhlameikissä. Päivämeikin tarkoituksena on suunnitella ja opastaa sinua päivittäisessä meikissäsi ja luoda elämäntyyliisi sopiva meikki, joka sinun on mahdollista myös toteuttaa päivittäin. Päivämeikki on siis hyvä vaihtoehto kun haluat saada vinkkejä ja opastusta sinulle sopivassa päivittäisessä ehostuksessa. Kauneushoitolassa tehtävä päivämeikki sopii myös erityistilaisuuksiin, jos olet kokemattomampi meikkaaja ja suosit luonnollista ja kevyttä meikkiä. Moni asiakas tulee päivämeikkiin myös esimerkiksi ennen tärkeää työmenoa tai valokuvausta.

Iltameikin tekoon käytetään enemmän aikaa kuin päivämeikin tekoon, ja monesti hyvin pysyvällä, kestävällä ja huolellisella pohjameikillä on tärkeä rooli juhlameikissä. Juhlameikissä erityisesti pohjaan ja silmiin käytetään tyypillisesti useampia tuotteita kuin päivämeikissä. Juhlameikin pohjustuksessa meikkivoiteen ja puuterin lisäksi on monesti paikallaan käyttää myös peite- ja korostusvärejä, erilaisia puutereita korostukseen, varjostukseen, neutralointiin ja kiillon taltuttamiseen sekä poskipunaa. Juhlameikissä myös silmämeikki rakennetaan usein useampaa tuotetta käyttäen. Juhlameikin silmämeikissä voidaan käyttää useita luomivärejä, erilaisia rajauksia sekä irtoripsiä.