Rakennekynnet

Kun haluat pidennystä ja näyttävyyttä kynsiisi tai kyntesi tarvitsevat kestävyyttä ja vahvuutta.

Rakennekynsillä saa lisää pituutta ja vahvuutta omiin kynsiin. Rakennekynnet rakennetaan oman kynnen päälle acrygeelillä, geelillä (hard gel) tai akryylilla (neste+jauhe) kynsiteknikkomme toimesta. Kynsiä meillä tekevät pro- ja junior-tason teknikot, joiden palvelut hinnoitellaan osaamistason mukaan. Voit siis valita sinun budjetillesi sopivimman palvelun. Rakennekynnet onkin helppo tapa saada kauniit, huolitellut ja kestävät kynnet. Tiesithän, että rakennekynnet voivat myös olla lyhyet, ja jos pureskelet kynsiäsi, rakennekynnet ovat täydellinen ratkaisu sinulle!

Rakennekynnet Blue Lagoonissa

Blue Lagoonin liikkeissämme olemme hinnoitelleet rakennekynsipalvelumme kynsiteknikon osaamistason mukaan! Tarjoamme Pro- ja Junior-tason rakennekynsiä, jotta voit valita tarpeillesi ja budjetillesi parhaiten sopivan ratkaisun.

Blue Lagoonissa käytämme ainoastaan jatkeen rakentamiseen muotteja, eli koko kynsi on vain acrygel-, akryyli- tai geelimassaa. Emme käytä kynsiliimaa tai tippejä. Muotit tekevät luonnollisemman ilmeen sekä ovat vahvemmat, sillä liimasidosta ei tehdä oman kynnen ja rakennekynnen välille, joka saattaisi haurastua käytössä.
Rakennekynsien suositeltu huoltoväli on 3-4 viikkoa oman kynnen kasvusta riippuen. Huollossa vanhaa massaa viilataan ja kasvu täytetään tyveen. Joka huollossa on mahdollisuus vaihtaa kynsien tyyliä.

Rakennekynnet eivät vahingoita omaa kynttä oikein laitettuna ja huollettuna. On siis ehdottoman tärkeää, että tekijä on ammattilainen viilan tai sähköviilan käytössä. Emme suosittele, että asiakkaat viilaisivat kynsiä (muuten kuin lyhennystä) tai käyttäisivät liimaa, jos jokin vahinko sattuu ja materiaalia irtoaa kynnen pinnasta.

Rakennekynsistä ei tarvitse pitää taukoa, jos kynnet ovat hyvin tehdyt. Urbaanin legendan mukaan kynnet eivät hengitä rakennekynsien alla, mutta todellisuudessa oikein hoidettuna kynsiä voi pitää useita vuosia putkeen. Nuorten asiakkaiden yhä kasvaville ja kehittyville kynsille emme suosittele rakennekynsiä, minkä vuoksi ikärajamme rakennekynsille on 16 vuotta.

❤︎ Tutustu rakennekynsien kotihoito-ohjeisiin ja palveluun valmistautumiseen.

Acrygel vs. geeli vs. akryyli

Acrygel on uusin innovaatio rakennekynsissä. Acrygel on pitkään kehitelty materiaali ja kyseessä  on geelin ja akryylin fuusio, jossa yhdistyvät geelin ja akryylin hyvät ominaisuudet. Acrygel mahdollistaa ohuet, sirot, hyvin luonnollisen näköiset kynnet – pitkinäkin. Se on n. 20% kevyempi kuin akryyli ja 16% kevyempi kuin perinteinen kova geeli. Materiaali kovettuu LED-lampussa. Tuote on vähäpölyinen.

Akryyli on akryylinesteestä sekä akryylijauheesta tehtävä massa, joka on ilmakovetteinen ja kovempaa materiaalia kuin geeli. Akryyli sopii hyvin asiakkaille joilla on vahvempi oma kynsi (ehkä jopa katketessaan katkeaa syvältä vapaan kärjen rajasta), akryylimassa on hyvä myös stilettomallisiin kynsiin sekä kynsien pureskelijoille.

Geeli on geelimäistä ja täysin hajutonta, joustavampaa materiaalia kuin akryyli. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että geeli olisi ”parempi”. Materiaaleja valitessa tulee ottaa huomioon asiakkaan oman kynnen laatu. Suosittelemme geelejä hauraalle, liuskottuvalle kynnelle, joka itsessään on jo joustava.

On tärkeää, että ammattilainen valitsee juuri sinulle sopivan materiaalin. Harvemmin on kynsiä, joihin ei sopisi jokin materiaaleista, mutta jos niin käy, käytettävää materiaalia voi helposti vaihtaa kynsihuollon yhteydessä.

Rakennekynsien muodot

Usein puhutaan kynsilakan väristä tai kynsien koristeista, mutta unohdetaan, että kynsien muoto vaikuttaa paljon siihen, miltä kädet ja sormet näyttävät. Kynsimuotoja on loputon valikoima eikä yhtä ainoaa oikeaa olekaan olemassa. Kynsien tyyliä muuttamalla saa ihan uudenlaista ilmettä itselleen. Monista malleista jokainen löytää varmasti oman suosikkinsa. Kynsien muotoa valitessa kannattaa kiinnittää huomio omien käsien ja sormien malliin. Kynsiteknikkomme osaavat paikan päällä arvioida tarpeillesi ja kynsillesi sopivimman muodon. Esittelemme tässä muutamat suosituimmat ja klassisimmat kynsimallit.

❤︎ LUE LISÄÄ

Hinnasto

Rakennekynnet Pro-taso

Pro-tason kynsiteknikko taitaa hyvin perustekniikan sekä erilaisia kynsityylejä. Tekniikan jouhevuus, ajankäyttö, tuotetietous sekä haastavien kynsien teko ovat kehittynyttä Pro-tason kynsiteknikolla. Koristelutyylien osalta Pro-tason kynsiteknikoissa voi olla eroja. Mikäli toiveissasi on tietty koristelutyyli, suosittelemme sinua tutustumaan kynsiteknikkoihimme ja heidän työnäytteisiinsä. Tarvittaessa voit myös laittaa kyselyä sähköpostitse info@bluelagoon.fi.

Rakennekynsistä voidaan tehdä hyvin luonnolliset tai erittäin näyttävät sekä mitä vain siltä väliltä. Materiaalina Pro-tason kynsiteknikkomme voivat käyttää acrygel (= entinen Polygel), geeliä tai akryylia. Materiaalin valinta tehdään asiakkaan toiveen sekä kynnen mukaan. Jos pureskelet kynsiä, tämä on täydellinen ratkaisu sinulle, sillä rakennekynnet peittävät kynnessä olevat “vauriot” tai “ongelmat”, etkä ole enää yhtä taipuvainen pureskelemaan kynsiäsi.

Ikäraja rakennekynsissä on 16 vuotta.

Lue lisää rakennekynsistä

Lisäpalveluna IBX-tehohoito

IBX-tehohoito voidaan tehdä kaikkien kynsipalveluidemme pohjalle. IBX-tehohoito sopii silloin, kun haluat vahvistaa, korjata tai kasvattaa luonnonkynsiäsi ilman rakenteita. Hoidolla on saatu hyviä tuloksia myös pitkäaikaisten kynsitraumojen hoidossa. Mikäli sinulla on akrylaattiallergia, emme suosittele IBX-tehohoitoa.

Lue lisää kynsipalveluistamme.

15 €

Rakennekynsien poisto + IBX-tehohoito

Acrygel-, akryyli- tai geelikynsien poisto. Hoito sisältää kynsiä vahvistavan IBX-tehohoidon.

40 €

Rakennekynsien poisto + Shellac-geelilakkaus

Rakennekynsien poisto (geeli-, akryyli- tai acrygel-kynnet) + Shellac-kestolakkaus.

65 €

Rakennekynsien poisto + CrystaLac-geelilakkaus

Rakennekynsien poisto (geeli-, akryyli- tai acrygel-kynnet) + CrystaLac -geelilakkaus.

65 €

Rakennekynnet, huolto, Pro-taso, 75 min

Rakennekynsien huolto geeli, akryyli tai acrygel massalla. 75min huollon aikana ehdimme huoltamaan lyhyet rakennekynnet sekä tekemään natural, yksivärisen, ranskalaisen tai babyboomer koristelun. Pienet koristeet kuuluvat palvelun hintaan. Voit katsoa kynsi ammattilaisten koriste osaamisen Tiimi-sivuilta.

Huollon yhteydessä voidaan korjata max 4 katkennutta / vaurioitunutta kynttä. Mikäli useampi kynsi vaatii korjausta, tulee tällöin varata aika uusiin rakennekynsiin.

67 €

Rakennekynnet, huolto, Pro-taso, 90 min

Rakennekynsien huolto geeli, akryyli tai acrygel massalla. 90min huollossa ehdimme tekemään lyhyet tai keskipitkät rakennekynnet natural, yksivärinen, ranskalainen, babyboomer tai koristeilla. Koristeet kuuluvat palvelun hintaan. Voit katsoa kynsi ammattilaisen koriste osaamisen tekijän tiedoista Tiimi-sivuilta.

Huollon yhteydessä voidaan korjata max 4 katkennutta / vaurioitunutta kynttä. Mikäli useampi kynsi vaatii korjausta, tulee tällöin varata aika uusiin rakennekynsiin.

79 €

Rakennekynnet, huolto, Pro-taso, 105 min

Rakennekynsien huolto geeli, akryyli tai acrygel massalla. 105min huollossa ehdimme tekemään keskipitkät tai pitkät kynnet sekä natural, yksivärinen, ranskalainen, babyboomer tai koristeet. Koristeet kuuluvat palvelun hintaan. Voit katsoa kynsi ammattilaisten koriste osaamisen tekijän tiedoista kynsiteknikkojen tiimi -sivuilta!

Huollon yhteydessä voidaan korjata max 4 katkennutta / vaurioitunutta kynttä. Mikäli useampi kynsi vaatii korjausta, tulee tällöin varata aika uusiin rakennekynsiin.

83 €

Rakennekynnet, huolto, Pro-taso 120 min

Rakennekynsien huolto pro-tason kynsiteknikolla, joko geeli, akryyli tai acrygel -massalla. 120 min huollossa ehdimme tekemään keskipitkät tai pitkät kynnet sekä koristeet. Koristeet kuuluvat hintaan. Voit katsoa kynsiteknikon koristeosaamisen Tiimi-sivuilta.

Huollon yhteydessä voidaan korjata max 4 katkennutta / vaurioitunutta kynttä. Mikäli useampi kynsi vaatii korjausta, tulee tällöin varata aika uusiin rakennekynsiin.

87 €

Uudet rakennekynnet, Pro-taso, 90 min

Uudet rakennekynnet geeli, akryyli tai acrygel massalla. 90min ajalla ehdimme tekemään uudet rakennekynnet pituudessä lyhyt tai keskipitkä sekä natural, yksivärinen, ranskalainen, babyboomer tai pienillä koristeilla. Koristeet kuuluvat palvelun hintaan. Voit katsoa kynsi ammattilaisten koriste osaamisen tekijän tiedoista Tiimi-sivuilta.

 

105 €

Uudet rakennekynnet, Pro-taso, 120 min

Uudet rakennekynnet geeli, akryyli tai acrygel massalla. 120min ajalla ehdimme tekemään uudet rakennekynnet pituudessa keskipitkä tai pitkä sekä yksinkertaisilla tai koristeilla. Koristeet kuuluvat palvelun hintaan. Voit katsoa kynsi ammattilaisten koriste osaamisen kynsi tekijän tiedoista Tiimi-sivuilta.

129 €

Kynsiteknikkojemme osaamistasot

Pro-tason rakennekynnet

Pro-tason kynsiteknikko taitaa hyvin perustekniikan sekä erilaisia kynsityylejä. Tekniikan jouhevuus, ajankäyttö, tuotetietous sekä haastavien kynsien teko ovat kehittynyttä Pro-tason kynsiteknikolla. Kynsien tekeminen on käsityötä, kuten myös koristeiden tekeminen kynsiin. Mikäli pureskelet kynsiä, sinulla on todella lyhyet kynnet tai toivot erikoisia ja näyttäviä kynsiä, suosittelemme sinua varaamaan ajan Pro-tason kynsiteknikolle. Jokaisella kynsiammattilaisellamme on yksilöllinen tyyli ja omanlainen osaamisensa kynsien koristelussa.

Tutustu Pro-tason kynsiteknikoihimme ja heidän työnäytteisiinsä.

Junior-tason rakennekynnet

Junior-tason kynsiteknikko taitaa perustekniikan. Tarvittaessa tekijä saa apuja liikkeessä Pro-tason tekijältä. Viimeistely on siistiä ja tuotetietous perustasoa. Ajankäyttö on kehittyneempää kuin Trainee-tason kynsiteknikolla. Koristelutaitojen osalta Junior-tason kynsiteknikoissa voi olla eroja. Materiaalina rakennekynsissä käytämme acrygeliä, geeliä tai akryylia, mutta huomioithan, että kaikki Junior-tason kynsiteknikot eivät välttämättä hallitse kaikkia eri massoja.

Tutustu Junior-tason kynsiteknikoihimme.

This error message is only visible to WordPress admins
HTTP Error. Unable to connect to the Instagram API. Feed will not update.