Rakennekynnet

Kun haluat pidennystä tai näyttävyyttä kynsiisi!

Kynsistä voidaan tehdä hyvin luonnolliset tai erittäin näyttävät sekä mitä vain siltä väliltä. Materiaalina käytämme akryyligeeliä, geeliä (hard gel) tai akryylia (neste+jauhe), tämä valinta tehdään asiakkaan toiveen mukaan sekä oman kynnen tyypin mukaan. Rakennekynnet voidaan tehdä hyvinkin lyhyenä tai stilettopituudessa, sekä mitä vain siltä väliltä. Jos pureskelet kynsiä, tämä on täydellinen ratkaisu sinulle, sillä rakennekynnet peittävät kynnessä olevat “vauriot” tai “ongelmat”, etkä ole enää yhtä taipuvainen pureskelemaan kynsiäsi.

Rakennekynnet Blue Lagoonissa

Blue Lagoonin liikkeissämme olemme hinnoitelleet rakennekynsipalvelumme kynsiteknikon osaamistason mukaan! Tarjoamme Pro-, Junior- ja Trainee-tason rakennekynsiä, jotta voit valita tarpeillesi ja budjetillesi parhaiten sopivan ratkaisun.

Blue Lagoonissa käytämme ainoastaan jatkeen rakentamiseen muotteja, eli koko kynsi on vain akryyligeeli-, akryyli- tai geelimassaa. Emme käytä kynsiliimaa tai tippejä. Muotit tekevät luonnollisemman ilmeen sekä ovat vahvemmat, sillä liimasidosta ei tehdä oman kynnen ja rakennekynnen välille, joka saattaisi haurastua käytössä.

Huoltoväli on akryyligeelillä (= entinen Polygel) tehtynä on 3-7 viikkoa ja akryylillä ja geelillä tehtynä 3-5 viikkoa, oman kynnen kasvusta riippuen. Akryyligeeli mahdollistaa pidemmät huoltovälit, sillä ohut massa ei jätä yhtä selvää rajaa rakennekynnen ja luonnollisen kynnen välille. Huollossa vanhaa massaa viilataan ja kasvu täytetään tyveen. Joka huollossa on mahdollisuus vaihtaa kynsien tyyliä. Mahdollisuus saada natural look (akryyligeelimassalla, kirkkaalla geelillä tai akryylilla tehtynä näyttää ihan lakatuilta omilta kynsiltä), hieman vaaleanpunertavalla tai nuden sävyisillä massoilla tehdyt, peittävillä massoilla tehdyt, ranskalaiset, värilliset tai koristeelliset kynnet.

Rakennekynnet eivät vahingoita omaa kynttä oikein laitettuna ja huollettuna. On siis ehdottoman tärkeää, että tekijä on ammattilainen viilan tai sähköviilan käytössä. Emme suosittele, että asiakkaat viilaisivat kynsiä (muuten kuin lyhennystä) tai käyttäisivät liimaa, jos jokin vahinko sattuu ja materiaalia irtoaa kynnen pinnasta.

Rakennekynsistä ei tarvitse pitää taukoa jos kynnet on hyvin tehdyt. Urbaanin legendan mukaan kynnet eivät hengitä rakennekynsien alla, mutta todellisuudessa oikein hoidettuna kynsiä voi pitää useita vuosia putkeen.

Nuorten asiakkaiden yhä kasvaville ja kehittyville kynsille emme suosittele rakennekynsiä, minkä vuoksi ikärajamme rakennekynsille on 16 vuotta.

Akryyligeeli vs. geeli vs. akryyli

Akryyligeeli on uusin innovaatio rakennekynsissä. Akryyligeeli on pitkään kehitelty materiaali ja kyseessä  on geelin ja akryylin fuusio, jossa yhdistyvät geelin ja akryylin hyvät ominaisuudet. Akryyligeeli mahdollistaa ohuet, sirot, hyvin luonnollisen näköiset kynnet – pitkinäkin. Se on n. 20% kevyempi kuin akryyli ja 16% kevyempi kuin perinteinen kova geeli. Materiaali kovettuu LED-lampussa. Tuote on vähäpölyinen.

Akryyli on akryylinesteestä sekä akryylijauheesta tehtävä massa, joka on ilmakovetteinen ja kovempaa materiaalia kuin geeli. Akryyli sopii hyvin asiakkaille joilla on vahvempi oma kynsi (ehkä jopa katketessaan katkeaa syvältä vapaan kärjen rajasta), akryylimassa on hyvä myös stilettomallisiin kynsiin sekä kynsien pureskelijoille.

Geeli on geelimäistä ja täysin hajutonta, joustavampaa materiaalia kuin akryyli. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että geeli olisi ”parempi”. Materiaaleja valitessa tulee ottaa huomioon asiakkaan oman kynnen laatu. Suosittelemme geelejä hauraalle, liuskottuvalle kynnelle, joka itsessään on jo joustava.

On tärkeää, että ammattilainen valitsee juuri sinulle sopivan materiaalin. Harvemmin on kynsiä, joihin ei sopisi jokin materiaaleista, mutta jos niin käy, käytettävää materiaalia voi helposti vaihtaa kynsihuollon yhteydessä.

Kynsiteknikkojen osaamistasot

Pro-tason rakennekynnet

Pro-tason kynsiteknikko taitaa hyvin perustekniikan sekä erilaisia kynsityylejä. Tekniikan jouhevuus, ajankäyttö, tuotetietous sekä haastavien kynsien teko ovat kehittynyttä Pro-tason kynsiteknikolla. Koristelutyylien osalta Pro-tason kynsiteknikoissa voi olla eroja. Mikäli toiveissasi on tietty koristelutyyli, suosittelemme sinua tutustumaan Pro-tason kynsiteknikkoihimme ja heidän työnäytteisiinsä. Tarvittaessa voit myös laittaa kyselyä sähköpostitse info@bluelagoon.fi.

Jos pureskelet kynsiä, sinulla on todella lyhyet kynnet tai toivot erikoisia / näyttäviä kynsiä, suosittelemme sinua varaamaan ajan Pro-tason kynsiteknikolle.

Työnäytteitä Pro-tason rakennekynsistä

 

Junior-tason rakennekynnet

Junior-tason kynsiteknikko taitaa perustekniikan. Tarvittaessa tekijä saa apuja liikkeessä Pro-tason tekijältä. Viimeistely on siistiä ja tuotetietous perustasoa. Ajankäyttö on kehittyneempää kuin Trainee-tason kynsiteknikolla. Koristelutaitojen osalta Junior-tason kynsiteknikoissa voi olla eroja. Materiaalina rakennekynsissä käytämme akryyligeeliä, geeliä tai akryylia, mutta huomioithan, että kaikki Junior-tason kynsiteknikot eivät välttämättä hallitse kaikkia eri massoja.

Tutustu Junior-tason kynsiteknikoihin.

Työnäytteitä Junior-tason rakennekynsistä

 

Trainee-tason rakennekynnet

Trainee-tason kynsiteknikko on alalla toimiva opiskelija, joka harjoittelee tekniikkaa. Työskentely on vielä hitaampaa ja ajankäytössä on kehitettävää. Trainee-tason kynsiteknikko taitaa perustekniikan, ja saa liikkeessä tarvittaessa apuja kouluttajalta. Kaikki Trainee-tason tekijät eivät välttämättä hallitse kaikkia eri materiaaleja (akryyligeeli, geeli, akryyli) ja koristelutaidoissa voi olla eroja.

Tutustu Trainee-tason kynsiteknikoihin.

Työnäytteitä Trainee-tason rakennekynsistä