Rakennekynnet

Kun haluat pidennystä tai näyttävyyttä kynsiisi!

Kynsistä voidaan tehdä hyvin luonnolliset tai erittäin näyttävät sekä mitä vain siltä väliltä. Materiaalina käytämme acrygeliä, geeliä (hard gel) tai akryylia (neste+jauhe), tämä valinta tehdään asiakkaan toiveen mukaan sekä oman kynnen tyypin mukaan. Rakennekynnet voidaan tehdä hyvinkin lyhyenä tai erittäin pitkinä, sekä mitä vain siltä väliltä! Jos pureskelet kynsiä, tämä on täydellinen ratkaisu sinulle, sillä rakennekynnet peittävät kynnessä olevat “vauriot” tai “ongelmat”, etkä ole enää yhtä taipuvainen pureskelemaan kynsiäsi.

Uudistamme kynsihinnastoamme 1.1.2020 alkaen. Alempaa löydät uudet PRO- ja JUNIOR-tasojen hinnat sekä yksityiskohtaiset kuvaukset palveluista.

Rakennekynnet Blue Lagoonissa

Blue Lagoonin liikkeissämme olemme hinnoitelleet rakennekynsipalvelumme kynsiteknikon osaamistason mukaan! Tarjoamme Pro- ja Junior-tason rakennekynsiä, jotta voit valita tarpeillesi ja budjetillesi parhaiten sopivan ratkaisun.

Blue Lagoonissa käytämme ainoastaan jatkeen rakentamiseen muotteja, eli koko kynsi on vain acrygel-, akryyli- tai geelimassaa. Emme käytä kynsiliimaa tai tippejä. Muotit tekevät luonnollisemman ilmeen sekä ovat vahvemmat, sillä liimasidosta ei tehdä oman kynnen ja rakennekynnen välille, joka saattaisi haurastua käytössä.

Huoltoväli on acrygelillä, tehtynä on 3-7 viikkoa ja akryylillä ja geelillä tehtynä 3-5 viikkoa, oman kynnen kasvusta riippuen. Acrygeeli mahdollistaa pidemmät huoltovälit, sillä ohut massa ei jätä yhtä selvää rajaa rakennekynnen ja luonnollisen kynnen välille. Huollossa vanhaa massaa viilataan ja kasvu täytetään tyveen. Joka huollossa on mahdollisuus vaihtaa kynsien tyyliä. Mahdollisuus saada natural look (acrygel-massalla, kirkkaalla geelillä tai akryylilla tehtynä näyttää ihan lakatuilta omilta kynsiltä), hieman vaaleanpunertavalla tai nuden sävyisillä massoilla tehdyt, peittävillä massoilla tehdyt, ranskalaiset, värilliset tai koristeelliset kynnet.

Rakennekynnet eivät vahingoita omaa kynttä oikein laitettuna ja huollettuna. On siis ehdottoman tärkeää, että tekijä on ammattilainen viilan tai sähköviilan käytössä. Emme suosittele, että asiakkaat viilaisivat kynsiä (muuten kuin lyhennystä) tai käyttäisivät liimaa, jos jokin vahinko sattuu ja materiaalia irtoaa kynnen pinnasta.

Rakennekynsistä ei tarvitse pitää taukoa jos kynnet on hyvin tehdyt. Urbaanin legendan mukaan kynnet eivät hengitä rakennekynsien alla, mutta todellisuudessa oikein hoidettuna kynsiä voi pitää useita vuosia putkeen.

Nuorten asiakkaiden yhä kasvaville ja kehittyville kynsille emme suosittele rakennekynsiä, minkä vuoksi ikärajamme rakennekynsille on 16 vuotta.

Acrygel vs. geeli vs. akryyli

Acrygel on uusin innovaatio rakennekynsissä. Acrygel on pitkään kehitelty materiaali ja kyseessä  on geelin ja akryylin fuusio, jossa yhdistyvät geelin ja akryylin hyvät ominaisuudet. Acrygel mahdollistaa ohuet, sirot, hyvin luonnollisen näköiset kynnet – pitkinäkin. Se on n. 20% kevyempi kuin akryyli ja 16% kevyempi kuin perinteinen kova geeli. Materiaali kovettuu LED-lampussa. Tuote on vähäpölyinen.

Akryyli on akryylinesteestä sekä akryylijauheesta tehtävä massa, joka on ilmakovetteinen ja kovempaa materiaalia kuin geeli. Akryyli sopii hyvin asiakkaille joilla on vahvempi oma kynsi (ehkä jopa katketessaan katkeaa syvältä vapaan kärjen rajasta), akryylimassa on hyvä myös stilettomallisiin kynsiin sekä kynsien pureskelijoille.

Geeli on geelimäistä ja täysin hajutonta, joustavampaa materiaalia kuin akryyli. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että geeli olisi ”parempi”. Materiaaleja valitessa tulee ottaa huomioon asiakkaan oman kynnen laatu. Suosittelemme geelejä hauraalle, liuskottuvalle kynnelle, joka itsessään on jo joustava.

On tärkeää, että ammattilainen valitsee juuri sinulle sopivan materiaalin. Harvemmin on kynsiä, joihin ei sopisi jokin materiaaleista, mutta jos niin käy, käytettävää materiaalia voi helposti vaihtaa kynsihuollon yhteydessä.

Rakennekynsien muodot

Ovaalin malliset rakennekynnet

Ovaali: Ovaali muoto tarkoittaa pyöreää kynnen kärjen muotoa. Ovaali rakennekynsi sopii hyvin malliksi lyhyempiin rakennekynsiin, sillä ovaali kynsimuoto antaa siromman efektin, kuin esimerkiksi suora / neliö kynsimalli. Ovaali on kaikista luonnollisin kynnen muoto.

Ballerina-rakennekynnet

Ballerina: Kärkeä kohti kapeneva suora kynsimalli, joka on ihanteellinen hieman pidemmissä rakennekynsissä. Muodon viilauksen takia malli ei sovi lyhyeen rakennekynteen. Ballerinakynnet ovat hyvin suosittu malli erityisesti nuorten asiakkaiden keskuudessa. Mm. Kylie Jenner on tuonut tämän mallin suosioon lähivuosina.

Mantelin malliset rakennekynnet

 

manteli-kynnet-blue-lagoon

Manteli: Mantelin muoto on ylöspäin kapeneva ja kärjestä pyöreä. Mantelin muotoiset rakennekynnet ovat todella suosittuja ballerinakynsien lisäksi. Mantelin muoto on useimmissa luonnonkynsissä ihanteellinen muoto. Mantelin muotoiset rakennekynnet sopivat sekä lyhyempiin että pidempiin rakennekynsiin.

Neliön malliset rakennekynnet

Neliö: Nimensä mukaisesti suora malli, joka on ihanteellinen pitkän kynsipedin omaaville asiakkaille. Neliön malliset rakennekynnet sopivat lyhyempiin sekä pitkiin rakennekynsiin. Tyypillisesti kaunein ja siroin lopputulos saadaan kun asiakkaan kynsipeti on hieman kapeampi. Kynsiteknikko osaa paikan päällä arvioida tarpeillesi ja kynsillesi sopivimman muodon.

Terävät & pitkät rakennekynnet

Terävä manteli: Terävä manteli on kuin manteli, mutta usein pituus on huomattavasti pidempi. Pidemmissä rakennekynsimalleissa vaaditaan jo vähän pituutta luonnollisen kynnen kynsipetiin, jotta luonnon kynsi jaksaa kannatella rakennekynttä, ja pystytään takaamaan mahdollisimman hyvä pysyvyys kynsille.

Stiletto: Stiletto on termi todella pitkästä kynnen mallista, joka on täysin terävä muodoltansa. Reilusti kärkeä kohti kapeneva terävä malli on niin sanottu ”extreme-kynsi”, joka vaatii pidemmän kynsipedin, jotta rakenne saisi tukea asiakkaan omasta kynnestä. Stilettokynsiä tehdään usein esimerkiksi koristelukilpailuissa, jotta saadaan mahdollisimman paljon pinta-alaa koristeille. Stilettokynnet ovat terminä yleistyneet puhekieleen ja usea asiakas mieltää pitkät rakennekynnet stilettokynsiksi, vaikka todellisuudessa stilettokynsiä ei tehdä salonkityössä lainkaan, vaan hoitolassa tehtävät pitkät rakennekynnet ovat muodoltaan mantelia tai ballerinaa, joita voidaan tehdä myös hyvin pitkinä.

Ammattilaisemme mielellään neuvovat parhaimman kynsimallin kynsillesi.

Rakennekynsien pituudet

 

Kynsiteknikkojen osaamistasot

Pro-tason rakennekynnet

 

 • Uudet rakennekynnet 90min 105€

Uudet rakennekynnet geeli, akryyli tai acrygel massalla. 

90min ajassa ehdimme tekemään uudet rakennekynnet pituudessa lyhyt tai keskipitkä sekä natural, yksivärinen, ranskalainen, babyboomer tai pienillä koristeilla.

Koristeet kuuluvat palvelun hintaan. Voit katsoa kynsi ammattilaisen koriste osaamisen tekijän tiedoista.

 • Uudet rakennekynnet 120min 129€

Uudet rakennekynnet geeli, akryyli tai acrygel massalla. 

120min ajassa ehdimme tekemään uudet rakennekynnet pituudessa keskipitkä tai pitkä sekä koristeet.

Koristeet kuuluvat palvelun hintaan. Voit katsoa kynsi ammattilaisen koriste osaamisen tekijän tiedoista.

 • Huolto 75min 67€

Rakennekynsien huolto geeli, akryyli tai acrygel massalla.

75min huollon aikana ehdimme huoltamaan lyhyet rakennekynnet sekä tekemään natural, yksivärinen, ranskalainen tai babyboomer koristelun.

Koristeet kuuluvat palvelun hintaan. Voit katsoa kynsi ammattilaisen koriste osaamisen tekijän tiedoista.

 • Huolto 90min 79€

Rakennekynsien huolto geeli, akryyli tai acrygel massalla.

90min huollon aikana ehdimme huoltamaan lyhyet tai keskipitkät rakennekynnet sekä tekemään natural, yksivärinen, ranskalainen, babyboomer tai pienet koristelut.

Koristeet kuuluvat palvelun hintaan. Voit katsoa kynsi ammattilaisen koriste osaamisen tekijän tiedoista.

 • Huolto 105min 83€

Rakennekynsien huolto geeli, akryyli tai acrygel massalla.

105min huollon aikana ehdimme huoltamaan keskipitkät tai pitkät rakennekynnet sekä tekemään natural, yksivärinen, ranskalainen tai babyboomer koristelun.

Koristeet kuuluvat palvelun hintaan. Voit katsoa kynsi ammattilaisen koriste osaamisen tekijän tiedoista.

 • Huolto 120min 87€

Rakennekynsien huolto geeli, akryyli tai acrygel massalla.

120min huollon aikana ehdimme huoltamaan keskipitkät tai pitkät rakennekynnet sekä tekemään koristeet.

Koristeet kuuluvat hintaan. Voit katsoa kynsi ammattilaisen koriste osaamisen tekijän tiedoista.

Suositus asiakkaille, jotka tulevat toisesta liikkeestä Blue Lagooniin ensimmäistä kertaa.

 • Oman kynnen suojaus 80€

Pro-tason kynsiteknikko taitaa hyvin perustekniikan sekä erilaisia kynsityylejä. Tekniikan jouhevuus, ajankäyttö, tuotetietous sekä haastavien kynsien teko ovat kehittynyttä Pro-tason kynsiteknikolla. Kynsien tekeminen on käsityötä, kuten myös koristeiden tekeminen kynsiin. Jokaisella rakennekynsi ammattilaisellamme on yksilöllinen osaaminen kynsien koristeissa. Löydät kynsi tekijöiden koriste osaamisen tiimi sivuiltamme valitsemalla halutun tekijän. Koristelutyylien osalta Pro-tason kynsiteknikoissa voi olla eroja. Mikäli toiveissasi on tietty koristelutyyli, suosittelemme sinua tutustumaan Pro-tason kynsiteknikkoihimme ja heidän työnäytteisiinsä. Tarvittaessa voit myös laittaa kyselyä sähköpostitse info@bluelagoon.fi.

Jos pureskelet kynsiä, sinulla on todella lyhyet kynnet tai toivot erikoisia / näyttäviä kynsiä, suosittelemme sinua varaamaan ajan Pro-tason kynsiteknikolle.

Työnäytteitä Pro-tason rakennekynsistä

 

Junior-tason rakennekynnet

 

 • Uudet rakennekynnet 120 min 75€

Sisältää:  Uudet kynnet lyhyet, keskipitkät ja pitkät kaikilla massoilla. Natural/yksivärinen/ranskalainen + pienet koristeet (timantit, glitter, chrome, folio) kuuluvat hintaan. 

 • Huolto 105 min 60€

Sisältää: Huolto lyhyisiin ja keskipitkiin kynsiin kaikilla massoilla. Natural/yksivärinen/ranskalainen + pienet koristeet (timantit, glitter, chrome, folio) kuuluvat hintaan.

 • Huolto 120 min 65€

Sisältää: Huollon pitkiin kynsiin kaikilla massoilla. Natural/yksivärinen/ranskalainen + pienet koristeet (timantit, glitter, folio, chrome) kuuluvat hintaan.

 • Oman kynnen suojaus 60€

Junior-tason kynsiteknikko taitaa perustekniikan. Tarvittaessa tekijä saa apuja liikkeessä Pro-tason tekijältä. Viimeistely on siistiä ja tuotetietous perustasoa. Ajankäyttö on kehittyneempää kuin Trainee-tason kynsiteknikolla. Koristelutaitojen osalta Junior-tason kynsiteknikoissa voi olla eroja. Materiaalina rakennekynsissä käytämme acrygeliä, geeliä tai akryylia, mutta huomioithan, että kaikki Junior-tason kynsiteknikot eivät välttämättä hallitse kaikkia eri massoja.

Tutustu Junior-tason kynsiteknikoihin.

Työnäytteitä Junior-tason rakennekynsistä