Ripsien ja kulmien kestovärjäys

Piristystä ilmeeseen helposti kestoväreillä!

Kestovärjäys ripsiin ja kulmiin

Kestovärjäys on helppo tapa pitää yllä huoliteltua, mutta luonnollista lookia. Kestovärillä voidaan värjätä ripset, kulmat tai molemmat samalla kertaa. Kulmien värjäyksellä ja muotoilulla saat ryhdikkyyttä sekä kehykset kasvoille. Kauniisti muotoillut ja värjätyt kulmat tuovat uutta ilmettä ja piristystä kasvoille. Ripsien värjäys taas antaa upeaa syvyyttä katseelle. Kestovärjäys helpottaa arkea ja nopeuttaa päivittäistä meikkausta.

Värivaihtoehtoina värjäykseen on vaaleanruskea, ruskea, harmaa, musta ja sinimusta. Värejä voidaan myös sekoittaa keskenään, jotta saadaan juuri sinulle täydellisen sopiva sävy. Kulmia värjätessä kestoväri saattaa tarttua myös aluksi hieman ihoon, jolloin väri näyttää tummemmalta muutaman päivän. Kun muutaman kerran puhdistat tai kuorit kasvojesi ihoa, väri alkaa irrota ihosta jolloin lopputulos vaalenee aavistuksen.

Kerrothan tekijälle kaikki toiveesi värin ja muodon suhteen. Yleensä sopiva sävy valitaan hiusten ja ihonvärisi mukaan. Väri kestää karvassa yleensä 3-4 viikkoa, jonka jälkeen se olisi hyvä uusia mikäli haluat ylläpitää lopputulosta. Väri haalistuu pikkuhiljaa pois. Ennen kulmien kestovärjäystä olisikin hyvä kuoria iho kotona kulmien alueelta, näin lopputulos on mahdollisimman tasainen ja väri ei tartu tummempana kuivempiin kohtiin ihossa. Ripsien kestovärjäyksessä värjätään yleensä ala- ja yläripset, mutta myös pelkästään yläripset voidaan värjätä, jos et halua värjäystä alaripsillesi. Suosittelemme tulemaan hoitoon ilman ripsiväriä jos mahdollista, jotta hoitoaikaasi ei kulu ripsivärin puhdistukseen. Varsinkin vedenkestävää ripsiväriä olisi hyvä välttää ennen hoitoon tuloa.

Kulmien kestovärjäykseen sisältyy kulmien muotoilu. Voit valita muotoilutekniikan pinseteillä, vahalla tai sokeroinnilla. Sokerointi ja vahaus on hellävarainen tapa poistaa karvat juurineen ja erityisen hyvä sekä pinsettejä nopeampi tekniikka silloin, jos karvaa on enemmän poistettavana.

Ikäraja

Ikäraja ripsien ja kulmien kestovärjäykseen on 16 vuotta.

Allergiat

Allergiset reaktiot ovat äärimmäisen harvinaisia. On kuitenkin mahdollista, että silmäluomien iho saattaa reagoida kestovärien aineisiin punotuksella tai kutinalla. Kosmetiikka-allergisille asiakkaille tulee suorittaa allergiatesti ennen palvelun tekoa.

Huom. Virallisen allergiatestin suorittaa vain lääkäri.

Kestovärjäys Blue Lagoonissa

Suosittelemme kestovärejä arkesi helpottamiseksi sekä ennen juhlia tai lomamatkaa!

  • Kulmien kestovärjäys sisältäen kulmien muotoilun 22 €
  • Kulmien muotoilu 14 €
  • Ripsien kestovärjäys 18 €
  • Ripsien ja kulmien kestovärjäys & kulmien muotoilu 34 €
  • Yumi Lashes -kestotaivutus ja -värjäys ripsille 80 €
  •  Yumi Lashes -kestotaivutus ja -värjäys ripsille sekä kulmille 102 €