CrystaLac-geelilakkaus

CrystaLac-geelilakkaus

CrystaLac-geelilakkaus tarjoaa sinulle kauniit ja huolitellut kynnet viikoiksi! Geelilakkaus soveltuu normaaleille ja heikommille sekä ohuemmille kynsille. Aktiiviseen elämäntyyliin geelilakkaus toimii täydellisesti sen kestävyyden takia. Geelilakkausten ikäraja on 16 vuotta. Suositeltava huoltoväli on noin 3-4 viikkoa. Manikyristimme tekevät paljon erilaisia geelilakkauksia, ja meiltä saat juuri tyyliisi sopivat kynnet! Myönnämme myös geelilakkauksillemme takuun.

Löydä sinulle sopivin geelilakkaus

 • Lyhyesti geelilakkauksesta

  Geelilakkaukset ovat nousseet suosituksi palveluksi, joilla kynnet saadaan pidettyä kauniina vaivattomasti. Geelilakkauksessa kynsien pinta käsitellään ensin kevyesti viilalla, jonka ansiosta CrystaLac-geelilakkaus kiinnittyy luonnonkynteen erittäin vahvasti ollen silti hellävarainen kynnelle. Ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii luonnonkynsiesi hyvinvoinnista, emme koskaan “karhenna” tai ohenna kynttä vaan poistamme ainoastaan kynnen pinnalla olevan kiillon. Lisäksi hoidon aikana kynnet muotoillaan ja kynsinauhat hoidetaan. Geelilakat ovat led-kovetteisia lakkoja, joilla luonnonkynsiin saadaan kauniin tasainen ja geelimäinen pinta, joka säilyy useita viikkoja. Tyypillinen geelilakkauksen huoltoväli on 3-4 viikkoa, hieman kynsien kasvusta ja kynsiin kohdistuvasta rasituksesta riippuen.

  Yksivärinen geelilakkaus

  Yksiväriset geelilakkaukset ovat klassinen ja varma valinta! Yksivärinen lakkaus toimii helposti myös erilaisten asukokonaisuuksien ja tyylien kanssa. Suosituimpia sävyjä yksivärisissä geelilakkauksissa ovat nuden ja punaisen sävyt. Kevät- ja kesäsesonkeina kynsissä suositaan monesti pastellin sävyjä sekä rohkeita ja kirkkaita värejä. Syksyisin ja talvisin kynsissä nähdään muita sesonkeja enemmän tummempia sävyjä. Liikkeistämme löytyy laaja valikoima erilaisia sävyjä, joista voit valita juuri omaan tyyliisi sopivimman sävyn! Geelilakkauksen sävyä voidaan myös vaihtaa jokaisen kynsihuollon yhteydessä.

 • Ranskalainen tai liukuvärjätty babyboomer-geelilakkaus

  Ranskalainen lakkaus on huipputyylikäs valinta kynsiin ja ajaton klassikko! Tyypillisesti ranskalaisessa lakkauksessa kärki tehdään valkoisella lakalla, mutta myös värikkäät variaatiot ovat mahdollisia. Ranskalaisen lakkauksen moderni versio on liukuvärjätty babyboomer-lakkaus. Babyboomer on noussut kynsissä hyvin suosituksi tyyliksi, ja tyypillisesti babyboomerissa hyödynnetään valkoisen ja nuden sävyjä, mutta myös babyboomeria voidaan tehdä värillisenä versiona. Ranskalainen ja babyboomer-geelilakkaus ovat suosittuja tyylejä varsinkin häitä ja muita juhlia varten.

  All inclusive MINI -geelilakkaus

  All inclusive MINI -lakkaukset sisältävät yksinkertaiset kynsikoristeet, kuten foliot, glitterit, chromet sekä yksittäiset timantit. Maalaukset eivät kuulu all inclusive MINI -lakkauksiin.

  Koristeellinen All inclusive -geelilakkaus

  All inclusive -geelilakkauksemme sisältää koristeellisen lakkauksen. Pohjalla voi olla yksivärinen lakkaus, ranskalainen tai babyboomer, glitteriä tai muuta koristeellista. All inclusive -lakkauksen yhteydessä voidaan tehdä myös erilaisia uniikkeja, abstrakteja, simppeleitä tai näyttäviäkin kynsimaalauksia. Kynsitekijämme tarjoavat eri tasoisia koristeluita, joten suosittelemme tutustumaan manikyristiemme koristelutaitoihin sekä työnäytekuviin ennen hoitoajan varaamista.

Tietoa geelilakkauksesta

Kestolakkauksen (Shellac) ja geelilakkauksen (CrystaLac) erot:

Shellac-kestolakkaus on valikoimastamme kaikista kevyin vaihtoehto. Kestolakkaus muistuttaa ulkonäöltään hyvin paljon perinteistä ilmakovetteista kynsien lakkausta, mutta kovetus tehdään UV-valossa. Näin saadaan aikaiseksi perinteistä ilmakovetteista lakkausta pidempikestoinen kynsien lakkaus. CrystaLac-geelilakkaus on keveydeltään kestolakkauksen ja luonnonkynnen vahvistuksen välissä. Geelilakkaus antaa jo hieman tukea ja kestävyyttä kynnelle. Sillä pystytään myös korjaamaan kynnen pieniä epätasaisuuksia. Lakkaus on silti erittäin kevyt ja luonnollisen näköinen.

Kestolakkaus soveltuu parhaiten normaaleille kynsille, jotka eivät erityisesti kulu tai rasitu arjessa. Geelilakkaus soveltuu normaaleille ja heikommille sekä ohuemmille kynsille. Se soveltuu myös erinomaisesti aktiivisempaan elämäntyyliin.

Geelilakkasävyt & kynsikoristeet

Liikkeistämme löytyy laaja valikoima CrystaLacin lakkoja. Sävyvalikoimaan kuuluvat ns. perusvalikoima, liikkeiden omat sävyt sekä sesonkivärit. Huomioithan, että kaikkia esimerkiksi somekuvissa näkyviä lakkasävyjä ei välttämättä aina ole saatavilla kaikista toimipisteistä, sillä liikekohtaisissa sävyvalikoimissa voi olla eroja. CrystaLac-palveluvalikoimamme sisältää myös koristeellisen all inclusive -geelilakkauksen, joka sisältää toivomasi koristeet. Pyydämme sinua kuitenkin ystävällisesti huomioimaan, että manikyristimme ovat yksilöitä omine vahvuuksineen, ja koristeluosaamisessa voi olla eroja. Jos sinulla on toiveissa tietty koristelutyyli tai vaativampi toteutus, suosittelemme sinua tutustumaan tiimi -sivultamme manikyristejemme työnäytteisiin, jotta löydät juuri sinulle sopivimman lakkausammattilaisen.

Kynsipalvelusta toiseen siirtyminen

Huomioithan, että jos olet ottanut geelilakkauksen toisessa paikassa, tulee sinun ensin varata Blue Lagoonista aika “muualla tehdyn geelilakkauksen poistoon”. Emme valitettavasti huolla toisen paikan tekemiä geelilakkauksia.

CrystaLac-geelilakkauksesta vaihtaminen Shellac-kestolakkaukseen

Mikäli sinulla on Blue Lagoon Beautyssa tehty geelilakkaus, jonka haluat vaihtaa kestolakkaukseen, voit varata suoraan ajan Shellac-huoltoomme valitsemasi tyylin (yksivärinen, ranskalainen / babyboomer / koristeellinen all inclusive) mukaan.

CrystaLac-geelilakkauksen vaihtaminen kynnen kevyt vahvistus palveluun

Mikäli sinulla on Blue Lagoon Beautyssa tehty CrystaLac-geelilakkaus, jonka haluat vaihtaa kevyt vahvistukseen, voit varata suoraan ajan kevyt vahvistus huoltoomme valitsemasi tyylin (yksivärinen, ranskalainen / babyboomer / koristeellinen all inclusive) mukaan.

Muualla tehdyn geelilakkauksen vaihtaminen kynnen kevyt vahvistus palveluun

Mikäli sinulla on muualla kuin Blue Lagoon Beautyssa tehty geelilakkaus, jonka haluat vaihtaa kevyt vahvistukseen, tulee sinun ensin varata “Muualla tehdyn geelilakan poisto (uusien lakkauksien yhteydessä) 15 €” ja sen jälkeen aika uuteen kynnen kevyt vahvistus -palveluun.

CrystaLac-geelilakkauksen vaihtaminen rakennekynsiin

Jos haluat vaihtaa geelilakkauksesi rakennekynsiin, voit varata ajan suoraan uusiin rakennekynsiin. Hoidon yhteydessä veloitetaan + 15 € palvelun vaihdosta.

Kynnet lohkeilee & halkeilee

Kynsien kuivuminen esimerkiksi sään tai vaikkapa hormonaalisten syiden vuoksi, voi saada kynnet kuivumaan ja lohkeilemaan. Myös käsien jatkuva pesu ja desinfiointi voivat kuivattaa käsiä ja kynsiä, minkä vuoksi käsiä olisi hyvä rasvata. Kuivien kynsien paras kaveri on kynsinauhaöljy, jota tulisi muistaa käyttää säännöllisesti. Geelilakkauksella hieman lohkeileville ja halkeileville kynsille voidaan saada kevyttä suojaa ja tukea. Joskus geelilakkaus voi tuoda tarvittavan pienen suojan kynsille, jonka avulla myös luonnonkynnet pääsevät vahvistumaan ja kasvamaan. Jos kynnet halkeilevat tai lohkeilevat voimakkaasti, tai jos ongelma on kestänyt kynsissä jo pitkää, on tällöin todennäköisesti geelilakkausta parempi vaihtoehto kynnen kevyt vahvistus. Kynsiammattilainen neuvoo sinua mielellään kynsillesi sopivimmasta ratkaisusta!

Geelilakkauksen poisto

Geelilakkaus on tyypillisesti vaivattominta poistaa sähköviilaa käyttäen. Jotkin geelilakat voidaan myös poistaa liuottamalla, mikä tekee poistosta hieman hitaampaa. Mikäli haluat eroon geelilakkauksestasi, olisi se hyvä poistaa oikeaoppisesti viilaamalla tai liuottamalla. Tyypillisesti geelilakkauksen poisto tehdään liuottamalla ja geelilakkaushuolloissa käytetään viilaa. Geelilakkausta ei tulisi koskaan repiä pois. Mikäli sinulla on muualla tehty geelilakkaus, tulee sinun ensin varata aika geelilakkauksen poistoon ja tämän jälkeen voit varata ajan uuteen geelilakkaukseen Blue Lagoonissa. Emme valitettavasti huolla muualla tehtyjä geelilakkauksia.

Geelilakkaus Helsinki, Espoo, Turku & Tampere

Teemme geelilakkauksia kauneushoitoloissamme Helsingissä, Espoossa, Turussa ja Tampereella. Kaikki manikyristimme käyvät läpi uniikit laatuprosessimme, joiden avulla takaamme asiakkaillemme yhtenäiset ja korkealaatuiset palvelukokemukset. Suosittelemme tutustumaan ammattilaisiimme sekä heidän työnäytteisiinsä tiimi-sivultamme, jotta löydät juuri sinulle sopivimman lakkausammattilaisen.

Hinnasto

CrystaLac-geelilakkaus

CrystaLac-geelilakkaus tarjoaa sinulle kauniit ja huolitellut kynnet viikoiksi! Geelilakkaus soveltuu normaaleille ja heikommille sekä ohuemmille kynsille. Aktiiviseen elämäntyyliin geelilakkaus toimii täydellisesti sen kestävyyden takia. Suositeltava huoltoväli on noin 3-4 viikkoa. Manikyristimme tekevät paljon erilaisia geelilakkauksia, ja meiltä saat juuri tyyliisi sopivat kynnet! Myönnämme myös geelilakkauksillemme takuun.

Ikäraja geelilakkauksessa on 16 vuotta.

Lue lisää geelilakkauksesta & katso kuvat!

Lisäpalveluna IBX-tehohoito

IBX-tehohoito voidaan tehdä kaikkien kynsipalveluidemme pohjalle. IBX-tehohoito sopii silloin, kun haluat vahvistaa, korjata tai kasvattaa luonnonkynsiäsi ilman rakenteita. Hoidolla on saatu hyviä tuloksia myös pitkäaikaisten kynsitraumojen hoidossa. Mikäli sinulla on akrylaattiallergia, emme suosittele IBX-tehohoitoa.

Lue lisää kynsipalveluistamme.

15 €

Muualla tehdyn geelilakan poisto (uusien lakkauksien yhteydessä)

Mikäli geelilakkauksesi on tehty jossakin muualla kuin Blue Lagoon Beautyn liikkeessä, poistamme lakkauksen sähköviilaa käyttäen, sillä emme voi olla varmoja käytetyistä materiaaleista, ja voiko lakkausta poistaa liuottamalla. Sähköviilalla poistaminen on hiukan nopeampaa, kuin liuottamalla poistaminen.

Huom. tämä palvelu on varattavissa vain uusien lakkausten yhteyteen.

15 €

Geeli- tai Shellac™ -lakkauksen poisto

Geeli- ja Shellac-lakkaus on helppo ja vaivaton poistaa, jos päätät luopua lakkauksesta. Lakkaus poistetaan joko sähköviilaa käyttäen tai liuottamalla, riippuen käytetystä materiaalista. Lakkauksen poisto sisältää myös Business-manikyyrin. Hoidon kesto on noin 50 minuuttia.

 

50 €

CrystaLac yksivärinen geelilakkaus huolto

Palvelu sisältää yksivärisen lakkauksen. Hoidon yhteydessä hoidamme kynsinauhat ja siistimme kynnet. Geelilakkaus huolletaan liuottamalla tai poistamalla kiiltogeeli ja värilakka sähköviilaa käyttäen.

Huomioithan, että jos olet ottanut geelilakkauksen toisessa paikassa, tulee sinun varata Blue Lagoonista ensin aika geelilakkauksen poistoon ja sitten uuteen CrystaLac-geelilakkaukseen. Emme valitettavasti huolla toisen paikan tekemiä geelilakkauksia.

55 €

CrystaLac yksivärinen geelilakkaus

Palvelu sisältää yksivärisen lakkauksen. Hoidon yhteydessä hoidamme kynsinauhat ja siistimme kynnet.

60 €

CrystaLac ranskalainen tai babyboomer geelilakkaus huolto

Palvelu sisältää ranskalaisen tai babyboomer lakkauksen valkoisena, mustana tai värillisenä.

Huomioithan, että jos olet ottanut geelilakkauksen toisessa paikassa, tulee sinun varata Blue Lagoonista ensin aika geelilakkauksen poistoon ja sitten uuteen CrystaLac-geelilakkaukseen. Emme valitettavasti huolla toisen paikan tekemiä geelilakkauksia.

 

65 €

CrystaLac all inclusive MINI huolto

Uudet all inclusive MINI -lakkaukset sisältävät yksinkertaiset kynsikoristeet, kuten foliot, glitterit, chromet sekä yksittäiset timantit. Maalaukset eivät kuulu all inclusive MINI -lakkauksiin. Kynsitekijämme tarjoavat eri tasoisia koristeluita. Voit tutustua jokaisen tekijän osaamistasoon tiimi-sivuillamme.

65 €

CrystaLac ranskalainen tai babyboomer geelilakkaus

Uusi ranskalainen tai babyboomer-geelilakkaus.

70 €

CrystaLac all inclusive MINI uudet

Uudet all inclusive MINI -lakkaukset sisältävät yksinkertaiset kynsikoristeet, kuten foliot, glitterit, chromet sekä yksittäiset timantit. Maalaukset eivät kuulu all inclusive MINI -lakkauksiin. Kynsitekijämme tarjoavat eri tasoisia koristeluita. Voit tutustua jokaisen tekijän osaamistasoon tiimi-sivuillamme.

70 €

CrystaLac all inclusive geelilakkaus huolto

Palvelu sisältää koristeellisen lakkauksen. Pohjalla voi olla yksivärinen lakkaus, ranskalainen tai babyboomer, glitteriä tai muuta koristeellista. All iclusive -lakkauksen yhteydessä voidaan esimerkiksi tehdä erilaisia uniikkeja, abstrakteja tai simppeleitä maalauksia sekä isompia timanttiasetelmia. Kynsitekijämme tarjoavat eri tasoisia koristeluita. Voit tutustua jokaisen tekijän osaamistasoon tiimi-sivuillamme.

Huomioithan, että jos olet ottanut geelilakkauksen toisessa paikassa, tulee sinun varata Blue Lagoonista ensin aika: “Muualla tehdyn geelilakan poisto” ja sitten uuteen CrystaLac-geelilakkaukseen. Emme valitettavasti huolla toisen paikan tekemiä geelilakkauksia.

75 €

CrystaLac all inclusive geelilakkaus

Palvelu sisältää koristeellisen lakkauksen. Pohjalla voi olla yksivärinen lakkaus, ranskalainen tai babyboomer, glitteriä tai muuta koristeellista. All iclusive -lakkauksen yhteydessä voidaan esimerkiksi tehdä erilaisia uniikkeja, abstrakteja tai simppeleitä maalauksia sekä isompia timanttiasetelmia. Kynsitekijämme tarjoavat eri tasoisia koristeluita. Voit tutustua jokaisen tekijän osaamistasoon tiimi-sivuillamme. 

 

80 €

CrystaLac all inclusive Master huolto max 135 min.

All Inclusive Master -geelilakkaus sisältää näyttävät sekä haastavat koristelut. Tätä palvelua tuottavat ammattilaisemme ovat erikoistuneet  näyttäviin koristeluihin, kuten taiteellisempiin maalauksiin ja heillä on laaja osaaminen erilaisista koristelutekniikoista. Master-palvelussa voidaan toteuttaa esimerkiksi jokaiseen kynteen erilainen, juuri sinulle suunniteltu design.

Huomioithan, että jos olet ottanut geelilakkauksen toisessa paikassa, tulee sinun varata Blue Lagoonista ensin aika: “Muualla tehdyn geelilakan poisto” ja sitten uuteen CrystaLac-geelilakkaukseen. Emme valitettavasti huolla toisen paikan tekemiä geelilakkauksia.

85 €

CrystaLac all inclusive Master uudet max 120 min.

All inclusive Master -geelilakkaus sisältää näyttävät sekä haastavat koristelut. Tätä palvelua tuottavat ammattilaisemme ovat erikoistuneet  näyttäviin koristeluihin, kuten taiteellisempiin maalauksiin ja heillä on laaja osaaminen erilaisista koristelutekniikoista. Master-palvelussa voidaan toteuttaa esimerkiksi jokaiseen kynteen erilainen, juuri sinulle suunniteltu design.

90 €

Geelilakkauksen kotihoito-ohjeet, hoitotakuut sekä valmistautuminen geelilakkaukseen

Suosittelemme, että tutustut varaamaasi palveluun jo ennen hoitoon tuloa. Olemme keränneet yleiset suositukset geelilakkauksen kotihoidosta sekä geelilakkaukseen valmistautumisesta. Täältä löydät tiedot myös geelilakkaustemme takuuajoista. Tutustu ohjeisiin huolella ja ota meihin yhteyttä, mikäli sinua askarruttaa jokin asia. Ammattitaitoiset manikyristimme auttavat sinua kaikissa ongelmatilanteissa.

Manikyristimme

Liikkeissämme työskentelee luonnonkynsien palveluihin erikoistuneita manikyristejä. Suosittelemme tutustumaan kynsiammattilaisiimme ja heidän työnäytekuviinsa, jotta löydä juuri sinulle sopivimman tekijän!

Aina trendikkäät kynnet BL Collectionin avulla

Kolmen kuukauden välein päivittyvän BL Collectionimme avulla pidät tyylisi trendikkäänä sesongista toiseen! BL Collection pitää sisällään erilaisia kynsityylejä, jotka ovat myynnissä kolmen kuukauden ajan, jonka jälkeen lanseeraamme uuden sesonkiin sopivan tyylikokoelman. Tutustu lisää tämän hetkisiin kynsitrendeihin!

Geelilakkaus Chachi Hildénille & Kerttu Rissaselle

Myös osa vaikuttajistamme suosii geelilakkauksiamme osana tyyliään! Tutustu mm. Chachille ja Kertulle tekemiimme geelilakkauksiin ja Get the Look!

Usein kysytyt kysymykset

Kestolakkaus muistuttaa ulkonäöltään hyvin paljon perinteistä ilmakovetteista kynsien lakkausta, mutta kovetus tehdään UV-valossa. Näin saadaan aikaiseksi perinteistä lakkausta pidempikestoinen kynsien lakkaus. Geelilakkaus antaa jo hieman tukea ja kestävyyttä kynnelle. Sillä pystytään myös korjaamaan kynnen pieniä epätasaisuuksia. Lakkaus on silti erittäin kevyt ja luonnollisen näköinen.

Kestolakkaus soveltuu parhaiten normaaleille kynsille, jotka eivät erityisesti kulu tai rasitu arjessa. Geelilakkaus soveltuu normaaleille ja heikommille sekä ohuemmille kynsille. Se soveltuu myös erinomaisesti aktiivisempaan elämäntyyliin.

Geelilakkaus on tavallista kynsilakkaa kestävämpi lakkaus, jossa kynsien pinta käsitellään ensin kevyesti viilalla, jonka ansiosta geelilakkaus kiinnittyy luonnonkynteen erittäin vahvasti ollen silti hellävarainen kynnelle. Geelilakat ovat UV-kovetteisia lakkoja, joilla luonnonkynsiin saadaan kauniin tasainen ja geelimäinen pinta.

Geelilakkauksella tarkoitetaan kestävää UV-kovetteista lakkausta. Kynsien geelauksella tarkoitetaan tyypillisesti geelilakkausta paksumpaa vahvistusta geelin avulla. Geelirakennekynnet ovat puolestaan rakennekynnet, joissa kynsiin tehdään vahvistuksen lisäksi lisäpituutta geelimassan avulla.

Tyypillinen geelilakkauksen huoltoväli on 3-4 viikkoa, hieman kynsien kasvusta ja kynsiin kohdistuvasta rasituksesta riippuen.

Geelilakkaus on tyypillisesti vaivattominta poistaa sähköviilaa käyttäen. Jotkin geelilakat voidaan myös poistaa liuottamalla, mikä tekee poistosta hieman hitaampaa. Mikäli haluat eroon geelilakkauksestasi, olisi se hyvä poistaa oikeaoppisesti viilaamalla tai liuottamalla. Tyypillisesti geelilakkauksen poisto tehdään liuottamalla ja geelilakkaushuolloissa käytetään viilaa. Geelilakkausta ei tulisi koskaan repiä pois.

Jotta geelilakkaus pysyy mahdollisimman hyvin, tulisi geelilakkauksen kotihoidossa huomioida seuraavat asiat:

 • Älä käytä kynsiäsi työkaluina. Tämä ehkäisee kynsien kulumista, pysyvyysongelmia ja kynsien rikkoutumista.
 • Älä naputtele, vääntele, nypi, pure, revi tai muuten rasita kynsiäsi tai sitä ympäröivää ihoa.
 • Paina nappeja yms. varovasti ja käytä apuna esim. rystystä tai muuta apuvälinettä kuten kynää.
 • Käytä suojakäsineitä aina siivotessa, ollessasi tekemisissä vahvojen kemikaalien kuten siivouskemikaalien kanssa, tiskatessa, puutarhatöissä jne.
 • Ole varovainen nostellessa laatikoita, kaivaessa tavaroita esim. laukusta, avatessasi auton ovia, käyttäessäsi vetoketjuja/turvavöitä/lastenistuimia jne. Tämä ehkäisee mahdollisia pysyvyysongelmia ja kynsien rikkoutumista.

Geelilakkauksen ikäraja on 16 vuotta.

Lyhyisiin kynsiin geelilakkaus voidaan tehdä yksivärisenä tai koristeellisena all inclusive -lakkauksena. Klassinen ranskalainen lakkaus tai liukuvärjätty babyboomer saattavat olla mahdottomia toteuttaa, mikäli kynsipeti on hyvin pieni, mutta kynsien kasvettua myös nämä tyylit ovat mahdollisia.