Beauty Bar

Beauty Bar

Ota ensiaskel kohti parempaa ihoa! Beauty Barimme tarjoaa helppoja ja nopeita ratkaisuja erilaisiin hoitotarpeisiin. Beauty Barin valikoimasta löydät laajan valikoiman noin 30 minuutin pituisia ihonhoitoja aina ihon tehokosteutuksesta erilaisiin laitehoitoihin. Beauty Bar -palvelumme ovat sinulle, joka haluat tutustua ja kokeilla vaivattomasti erilaisia ihonhoitopalveluita, ja tehdä ihosi hoitolahoidosta vaivatonta.

Beauty Bar - Hinnasto

Beauty Bar

Ota ensiaskel kohti parempaa ihoa! Beauty Barimme tarjoaa helppoja ja nopeita ratkaisuja erilaisiin hoitotarpeisiin. Beauty Barin valikoimasta löydät laajan valikoiman noin 30 minuutin pituisia ihonhoitoja aina ihon tehokosteutuksesta erilaisiin laitehoitoihin. Beauty Bar -palvelumme ovat sinulle, joka haluat tutustua ja kokeilla vaivattomasti erilaisia ihonhoitopalveluita, ja tehdä ihosi hoitolahoidosta vaivatonta.

Beauty Bar -palveluvalikoimassa voi olla liikekohtaista vaihtelua. 

Lue lisää Beauty Bar -pikakasvohoidoistamme

Shop with us

Suosittelemme ostosajan varaamista, kun haluat yhdessä ammattilaisemme kanssa keskustella ihonhoidosta sekä myynnissä olevista tuotteistamme. Veloituksettoman ostoshetken aikana saat rauhassa valikoida ihollesi sopivat kotihoitotuotteet kosmetologimme avustuksella.

Huomioithan, että kaikki tekijämme ovat yrittäjiä, joten vaikka ostosaika on veloitukseton, pyydämme sinua tarvittaessa peruuttaman ostosajan viimeistään 24 h ennen ajanvarauksen alkua.

Palvelun kesto 15 minuuttia.

0 €

Face Slim

Tämä tehokas laitteellinen lymfahoito terävöittää kasvojesi piirteet hetkessä! Kevyt, miellyttävä ja kivuton lymfahoito tehostaa kasvojen nestekiertoa ja poistaa ylimääräistä turvotusta. Suosittelemme hoitoa ennen spesiaalia tilaisuutta tai säännöllisesti otettavana ylläpitohoitona, mikäli kasvosi ovat taipuvaiset turvotukselle ja ylimääräisen nesteen kertymiselle.

Face Slim -lymfahoito sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, laitteellisen lymfahoidon kasvoille sekä loppuhoitotuotteet.

Hoidon kesto 20 minuuttia.

25 €

Soothe & boost

Moninaisista hyödyistään tunnetut led-valoterapiat ja -hoidot ovat nousseet yhdeksi kansainväliseksi ihonhoitotrendiksi! Turvallinen ja bakteereita tappava Led-valohoito rauhoittaa tulehtunutta ja punoittavaa ihoa, samalla kun valohoito stimuloi ihoa kiinteyttävää kollageenia. Suosittelemme Soothe & boost -valohoitoa punoittavalle ja ärtyneelle iholle, epäpuhtauksiin kuten punoittaviin näppyihin ja rosaceaan sekä ihon ikääntymismuutoksiin. Myös kuivuudesta kärsivät asiakkaat voivat saada apua ihon toimintaa elvyttävästä led-hoidosta.

Soothe & boost -hoito sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, kasvojen ihoa rauhoittavan ja kiinteyttävän led-valohoidon sekä loppuhoitotuotteet.

Hoidon kesto 20 minuuttia.

25 €

Pop it mini fix

Toiveenne on kuultu, ja olemme lisänneet kasvohoitovalikoimaamme nyt myös miiliumien poiston. Hoito sisältää myös ihokonsultaation, jossa ihonhoidon ammattilainen varmistaa, että poistettava näppy on varmasti valkoinen luufinni eli miiliumi. Miiliumit saatetaan helposti sekoittaa ihonvärisiin / vaaleisiin rasvaluomiin ja -syyliin, joita emme poista. Kosmetologi ei saa poistaa miiliumeja silmän ympäriltä. Mikäli sinulla on silmän ympärillä olevia miiliumeja, suosittelemme sinua kääntymään lääkärin puoleen.

Alkupuhdistuksen jälkeen ihoasi lämmitetään ja pehmitetään hieman kasvokompresseilla. Tämän jälkeen yksittäiset miiliumit poistetaan miiliumneulan ja komedoraudan avulla. Lopuksi käsitellyt alueet desinfioidaan ja koko kasvoille levitetään hoitavat loppuvoiteet. Huomioithan, että kyseessä ei ole kasvohoitokokonaisuus. Hoidossa voidaan poistaa 1-3 miiliumia kasvoilta. Mikäli sinulla on enemmän poistettavia miiliumeja, suosittelemme sinua varaamaan ajan 60 tai 90 minuutin Medik8-kasvohoitoon.

Hoidon kesto 20 minuuttia.

25 €

Wow my eyes

Pikakirkastusta väsyneeseen ja sameaan silmänympärysihoon! Katseemme kiinnittyy luontaisesti silmiin, ja hyvin hoidettu silmänympärysiho voi saada koko yleisilmeen pirteämmäksi. Silmänympäryshoitomme raikastaa katsetta, silottaa kevyesti helposti rasitukselle joutuvaa silmänympärysihoa sekä antaa hyvin kosteutetun ja hoidetun tunteen. Suosittelemme hoitoa kertaluontoisesti, kun kaipaat nopeaa kirkastusta katseesi tai silmänympäryksesi kaipaa pientä tehohoitoa. Hoito sopii hyvin myös säännöllisesti kerran kuukaudessa tehtävänä ihon hyvinvointia ylläpitävänä hoitona.

Hoito sisältää silmänympärysihon alkupuhdistuksen, silmänympärysihoa kirkastavan kuorinnan miedolla ja hellävaraisella hapolla, rentouttavan päänahan paineluhieronnan, kosteuttavan ja hoitavan silmänympärysnaamion sekä loppuhoitotuotteet.

Hoidon kesto 30 minuuttia.

45 €

Tint me up

Pikaista piristystä ilmeeseen kestovärien sekä kirkastavan savinaamion avulla! Suosittelemme hoitoa kun haluat välitöntä ja näkyvää muutosta kasvoillesi edullisesti ja nopeasti. Palvelu sopii hyvin myös ennen lomamatkaa, Lift-palveluiden välissä tai jatkuvana pienenä piristyksenä!

Hoito sisältää ripsien ja kulmien kestovärjäyksen sekä kulmien muotoilun. Lisäksi hoitoon on yhdistetty rentouttava päänahan paineluhieronta yhdessä kirkastavan ja rauhoittavan savinaamion kanssa. Kestovärjäyksien ja naamion avulla saat kasvoillesi kokonaisvaltaisen freesauksen yhdellä kertaa!

Hoidon kesto 45 minuuttia.

54 €

Quick fix

Tällä raikkautta tuovalla kasvohoidolla boostaat vaivattomasti ihosi hyvinvointia, samalla kun ihonhoidon ammattilaisemme antaa sinulle vinkit ihollesi sopivaan kotihoitoon. Suosittelemme Quick fix -hoitoa erityisesti silloin, kun kaipaat ihollesi extrakosteutusta ja kuulautta. Hoito sopii hyvin myös silloin, kun haluat päivittää ihosi kotihoitorutiineja.

Quick fix -hoito sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, entsymaattisen kuorinnan, päänahan paineluhieronnan, naamion ja loppuhoitotuotteet. Palvelun voi ottaa kertaluontoisesti tai tehdä ihoa ylläpitävänä palveluna kerran kuukaudessa.

Suosittelemme parran ajoa ennen hoitoa, mutta tämä ei ole pakollista. Pystymme hoitamaan osittain myös parran alla olevaa ihoa.

Hoidon kesto 30 minuuttia.

55 €

The glow up facial

The glow up facial on saanut syntynsä jenkeissä suosioon nousseesta Red Carpet -kasvohoidosta, jossa hyödynnetään mietoa happoa ihon kuorimiseen ja kirkastamiseen ennen tärkeää menoa. Kevyt happokuorinta ei vaadi palautumisaikaa, ja voit ottaa hoidon jopa samana päivänä ennen juhlia tai tärkeää menoa! Suosittelemme The glow up facial -hoitoa, kun kaipaat ihollesi välitöntä kirkastusta ja sileyttä. Hoito silottaa kevyesti ihon pintaa, tehden siitä kauniin kuulaan myös meikkausta varten. Suosittelemme hoitoa myös kevyenä kuukausittaisena ihon kirkastushoitona!

The glow up facial sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, ihoa kirkastavan miedon happohoidon sekä ihon neutralisoinnin, rentouttavan päänahan paineluhieronnan, rauhoittavan naamion sekä loppuhoitotuotteet.

Hoidon kesto 35 minuuttia.

65 €

Sugar me

Kasvojen sokerointi on hellävarainen keino päästä eroon kasvojen alueen pienestä ihokarvasta. Ihokarvojen poiston lisäksi sokerointi myös kuorii ihoa, poistaen ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa. Myös pienet mustapäät saattavat tarttua sokeriin. Kasvojen sokerointi onkin kuin pieni pikakasvohoito! Kasvojen sokerointiin yhdistämme savinaamion, joka viimeistelee hoidon ja rauhoittaa ihoa. Suosittelemme tätä hoitoa, kun haluat eroon kasvojen pienestä “nukasta” sekä haluat ihosi olevan mahdollisimman sileä. Sokerointi auttaa myös meikkiä levittymään paremmin. Palvelun voi ottaa kertaluontoisesti tai tehdä jatkuvana palveluna. Saat tekijältäsi suosittelun sinulle sopivimpaan hoitoväliin.

Suga me -hoito sisältää kasvojen alueen sokeroinnin sekä rentouttavan päänahan paineluhieronnan yhdessä ihoa hoitavan ja rauhoittavan savinaamion kanssa.

Hoidon kesto 75 minuuttia.

65 €