BL Hair Hiusten muotoilu - Hinnasto

Meiltä löytyy laaja ammattiosaaminen kauneudenhoitoalalta. Tutustu allaoleviin palveluihimme ja varaa aikasi!

BL Hair Hiusten muotoilu

Täydennä käyntisi ihanalla viimeistelyllä tai anna ammattilaisemme loihtia tyyliisi sopiva juhlakampaus!

Lisäpalvelu – Blue Lagoon Signature Curls 30 min.

Blue Lagoon Signature Curls -lisäpalvelu sisältää hiusten viimeistelyn Blue Lagoon Signature Curls -muotoilulla.

30 €

Lisäpalvelu – Pikakampaus 45 min.

Pikakampaus -lisäpalvelu sisältää hiusten suoristuksen tai nopean kampauksen, kuten esimerkiksi trendikkään sliipatun ponnarin!

65 €

Koekampaus 1 h

Palvelun aikana pääset konsultoimaan kampaajaasi hääkampauksesi toiveista. Pääsette yhdessä suunnittelemaan kampauksen, ja tämän jälkeen kampaaja toteuttaa koekampauksen. Mikäli kampaus vaatii muutoksia, pystytään koekampauksessa vielä huomioimaan nämä, jotta kampaus on toivotunlainen hääpäivänäsi. Koekampauksen yhteydessä voidaan arvioida myös esimerkiksi valkin ja pidennysten tarvetta ja samalla saat kampaajalta arvion kokonaisuuden hinnasta, mikäli hääkampaus vaatii lisäpalveluja tai -tarvikkeita.

Varaa aina koekampausaika samalle kampaajalle, joka toteuttaa myös hääkampauksen hääpäivänä. Koekampauksen sekä hääkampauksen voi maksaa erikseen tai koekampauksen yhteydessä etukäteen.

65 €

Juhlakampaus 1 h

Juhlakampaus häitä, vanhojen tansseja tai vaikkapa gaalailtaa varten! Ennen ajan varaamista, suosittelemme olemaan meihin yhteydessä ja varaamaan  konsultaatioajan ennen varsinaista juhlapäivää, jotta pystymme yhdessä suunnittelemaan toivomasi kampauksen tärkeälle päivällesi.

Juhlakampaus ei sisällä hiusten pesua, jotta mahdollinen juhlameikki ei mene pilalle. Tulethan siis juhlakampaukseen vain puhtailla hiuksilla.

80 €

Hääkampaus 1,5 h

Varaa aina koekampaus ennen tätä palvelua. Palvelun aikana koekampauksessa suunniteltu kampaus loihditaan sinulle tärkeää päivääsi varten. Olethan yhteydessä kampaajaasi, mikäli toiveissasi on, että kampaus toteutetaan häätilassa.

Mikäli toivot, että hiuksesi pestään ennen kampausta, muistathan mainita asiasta kampaajalle, jotta hän pystyy varaamaan lisäajan pesulle. Tällöin kampaus on tärkeää toteuttaa ennen häämeikkiä, jotta meikki ei mene pilalle pesun yhteydessä.

Koekampauksen sekä hääkampauksen voi maksaa erikseen tai koekampauksen yhteydessä etukäteen.

115 €