BL Hair Tehohoidot - Hinnasto

Meiltä löytyy laaja ammattiosaaminen kauneudenhoitoalalta. Tutustu allaoleviin palveluihimme ja varaa aikasi!

BL Hair Tehohoidot

K18-tehohoito korjaa hiusten rikkisiltoja muuntautumalla osaksi hiusten luonnollista rakennusainetta, kun taas B3-tehohoidon vaikuttavana ainesosana on hydrogenoisoidun risiiniöljyn sekä sebasiinihapon polymeeri, jotka uudelleenkiinnittävät sidokset.

K18 ei peseydy pois hiuksista kun taas lämpöaktivoituva B3-tehohoito kestää maksimissaan noin  12 pesua. Suosittelemme B3-tehohoitoa erityisesti silloin jos  hiuksesi ovat paksummat ja kaipaavat lisää kiiltoa, kun taas K18- tehohoito sopii paremmin käsiteltyyn tai hentoon hiukseen sekä korjaamaan vaurioita.

Suosittelemme hiusten tehohoitoa lisäpalveluna erityisesti hiusten vaalennuksen ja värjäyksen yhteydessä, sekä vaurioituneille hiuksille. Sinun ei tarvitse itse valita, kumman tehohoidon haluat, vaan sopiva palvelu voidaan  katsoa hoidon alussa yhdessä parturi-kampaajamme kanssa.

K18 / B3 -tehohoito lisäpalveluna S

Tehohoito S on tarkoitettu lyhyille, olkapäiden yläpuolelle ylettyville, hiuksille. Palveluun kuuluu metallin poisto, hiustenpesu syväpuhdistavalla shampoolla sekä B3 Demi Permanent hoitava hiusmaski tai K18-tehohoito.

 

 

28 €

K18 / B3 -tehohoito lisäpalveluna M

Tehohoito M on tarkoitettu keskipitkillä hiuksille, jotka ylettyvät maksimissaan olkapäille. Palveluun kuuluu metallin poisto, hiustenpesu syväpuhdistavalla shampoolla sekä B3 Demi Permanent hoitava hiusmaski tai K18-tehohoito.

 

 

32 €

K18 / B3 -tehohoito lisäpalveluna L

Tehohoito L on tarkoitettu pitkille hiuksille, jotka ylettyvät yli olkapäiden. Palveluun kuuluu metallin poisto, hiustenpesu syväpuhdistavalla shampoolla sekä B3 Demi Permanent hoitava hiusmaski tai K18-tehohoito.

 

 

38 €

K18 / B3 -tehohoito lisäpalveluna XL

Tehohoito XL on tarkoitettu ekstra pitkille ja/tai paksuille hiuksille, jotka ylettyvät lapaluiden alapuolelle. Palveluun kuuluu metallin poisto, hiustenpesu syväpuhdistavalla shampoolla sekä B3 Demi Permanent hoitava hiusmaski tai K18-tehohoito.

 

 

43 €