Polyacryl Gel -rakennekynnet vaihe vaiheelta

Viikonlopun aikana pääsimme jo työstämään monelle innokkaalle asiakkaalle uusia Polyacryl Gel -rakennekynsiä. Nyt myös nettiajanvarauksemme Polyacryl Gel -kynsiin on avoinna. Jos tämä uusi rakennekynsitekniikka on sinulle vielä yksi iso kysymysmerkki, niin kurkkaa videolta kuinka uudet Polyacryl Gel -rakennekynnet tehdään vaihe vaiheelta.

Luithan myös jo tämän kattavan postauksen Polyacryl Gel -kynsistä!

Blue Lagoonin Polyacryl Gel -hinnastoomme pääset tästä.

Tulossa myös Q & A -postausta Polyacryl Gel -kynsistä, joten kysymyksiä aiheeseen liittyen voit laittaa tulemaan tämän blogin sekä meidän Facebookin ja Instagramin kautta!

Kirjoittanut: Milla S. / Blue Lagoon

2 kommenttia
 1. Milla
  Milla says:

  Hei! Olisin kiinnostunut kuulemaan kuinka hyvin asiakkaillanne on pysynyt polyacryl gel rakenteet?

  Vastaa
  • Milla S. / Blue Lagoon Beauty
   Milla S. / Blue Lagoon Beauty says:

   Moikka Milla!

   Tekijöillämme ja asiakkailla on ollut todella hyviä kokemuksia Polygel-kynsistä! Vaikka materiaali on ohutta, niin myös pitkäksi tehdyt rakenteet ovat kestäneet asiakkailla hyvin, ja monelle menetelmä on korvannut täysin vanhat tekniikat! Myös itselläni on omista kokemuksistani vain hyvää sanottavaa tästä tekniikasta. Onko sinulla ennen ollut rakennekynsiä tai minkälaisia toiveita sinulla on kynsien suhteen? Onko sinulla ollut rakennekynsien kanssa ongelmia? Asiakkaan kynsistä ja toiveista riippuen teknikkomme antavat suosituksensa käytettävästä materiaalista (Polygel/ geeli/ akryyli).

   Nykyään Polygel-kynnet löytyvät liikkeestämme nimellä Polygel. Aloitimme alkuun toisella tuotemerkillä, jonka nimi on Polyacryl Gel, mutta samalla meillä oli kokeilussa myös patentoitu Polygel-niminen tuote, jonka koostumukseen ihastuimme. Asiakkaan kannalta siis nimi on vai nyt muuttunut Polygeelin, muuten tekniikka ja toteutus ovat molemmissa tuotteissa samat 🙂

   Vastaa

Osallistu keskusteluun

Herättikö teksti kysymyksiä?
Jätä meille kommentti/kysymys aiheesta - kauneudenhoitoalan ammattilaisemme vastaavat sinulle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *