Polyacryl Gel -rakennekynnet vaihe vaiheelta

Kaikki mitä sinun tulee tietää tästä uudesta innovatiivisesta kynsitekniikasta! Videolta näet kuinka uudet rakennekynnet tehdään Polyacryl Gel -rakennekynsitekniikkaa käyttäen!

Viikonlopun aikana pääsimme jo työstämään monelle innokkaalle asiakkaalle uusia Polyacryl Gel -rakennekynsiä. Nyt myös nettiajanvarauksemme Polyacryl Gel -kynsiin on avoinna. Jos tämä uusi rakennekynsitekniikka on sinulle vielä yksi iso kysymysmerkki, niin kurkkaa videolta kuinka uudet Polyacryl Gel -rakennekynnet tehdään vaihe vaiheelta.

Luithan myös jo tämän kattavan postauksen Polyacryl Gel -kynsistä!

Blue Lagoonin Polyacryl Gel -hinnastoomme pääset tästä.

Tulossa myös Q & A -postausta Polyacryl Gel -kynsistä, joten kysymyksiä aiheeseen liittyen voit laittaa tulemaan tämän blogin sekä meidän Facebookin ja Instagramin kautta!

Kirjoittanut: Milla S. / Blue Lagoon

2 kommenttia
 1. Virpi Jekunen
  Virpi Jekunen says:

  Hei,

  Onnistuuko tällaisten polyacryl gel kynsien tekeminen todella lyhyisiin/pureskeltuihin kynsiin? Minulla on siis tämä erittäin epänaisellinen ongelma ja etenkin nyt talven aikana hirveän työstressin alla sille ei ole vain tullut loppua… lomilla kynnet pääsevät kasvamaan, kun ei ole stressiä, mutta nyt ovat tosiaan niin ruman lyhyet, että hävettää…

  Haluaisin siis siistit, luonnolliset, lyhyet (juuri sormenpään pituiset), nudet kynnet, jotka olisi nätit, mutta kestäisivät elämää ja urheilua – ja estäisivät sen pureskelun 🙂

  Asun Helsingissä, joten Kampin piste olisi parhain nämä tehdä.

  Vastaa
  • Milla S.
   Milla S. says:

   Heippa!

   Nykyään käytössämme on Polygel Polyacryl Gelin sijaan, sillä koimme Polygel massan vieläkin paremmaksi, mutta asiakkaalle lopputulos Polygelissä ja Polyacryl gelissä on sama. Tämä vain siis tiedoksi, jos varaat aikaa :). Lyhyisiin ja purtuihin kynsiin voidaan ehdottomasti tehdä rakennekynnet, ja parasta onkin aina lähteä rakentamaan pituutta vähitellen, jotta oma kynsi pääsee vahvistumaan ja tulee ns. ”kantavammaksi”. Toki rakennekynnet voidaan aina asiakkaan halutessa jättää lyhyeen ja luonnolliseen pituuteen. Kynsiteknikkomme tekevät rakennekynsiä Polygelillä, geelillä ja akryylillä. Käytettävä materiaali valitaan asiakkaan kynsien ja tarpeiden mukaan. Kun kynnet ovat lyhyet/pureskellut, niin silloin suosittelemme varaamaan ainakin ensimmäisen ajan Pro-tason kynsiteknikolle, joka hallitsee kaikki materiaalit ja jolla on kokemusta myös ”haastavammista” kynsistä. Kampin liikkeestämme löytyy Pro-tason kynsiteknikot Mari P., Silja K. sekä Danica A.. Aivan Kampin liikkeemme lähellä on Kolmikulman liike (Yrjönkatu 16), josta löytyy Pro-tason kynsiteknikot Karina B. ja Nea K. :).

   Vastaa

Osallistu keskusteluun

Herättikö teksti kysymyksiä?
Jätä meille kommentti/kysymys aiheesta - kauneudenhoitoalan ammattilaisemme vastaavat sinulle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *