Blow Dry Bar

Blow Dry Bar

Blow Dry Bar on saanut inspiraationsa Amerikasta, jossa kampaajalla tehtävä pesu ja föönaus ovat osa joka viikkoista hiustenlaittoa. Blow Dry Bar -palvelut ovat rantautuneet Eurooppaan muutama vuosi sitten ja saaneet jo suuren suosion muun muassa Tukholmassa. Kun hiukset pesee ja föönaa ammattilaisella, pysyvät ne puhtaan tuntuisina pidempään! Kokeile Blow Dry -föönausta osana vaikkapa viikonloppuun tai juhliin valmistautumista ja nauti tyylikkäästä hiuslookista monta päivää!

 

Lyhyesti Blow Dry -föönauksesta

 • Blow Dry -palvelumme on hinnoiteltu hiusten pituuden mukaan. Kaikki palvelut sisältävät hiusten pesun, rentouttavan päähieronnan sekä kuohkean föönauksen. Osana Blow Dry -palveluitamme käytämme Gold-merkkisen brändin laadukkaita muotoilutuotteita.

 • Trendikäs Blow Dry -föönaus sopii erinomaisesti esimerkiksi erityistä tapaamista tai tilaisuutta varten, sekä esimerkiksi juhliin, kuvauksiin tai vaikkapa passikuvaan. Tai mitäpä jos soisit arkeesi ripauksen luksusta ja kokeilisit Blow Dry -föönausta osana viikoittaista hiustenhoitoasi? Huolella pestyt ja föönatut hiukset näyttävät hyviltä jopa useamman päivän!

 • Suosittelemme Blow Dry -palveluita erityisesti myös pidennysasiakkaille. Pidennysten pesu ja föönaus kotona vaativat hieman enemmän aikaa ja vaivaa, joten miksi et antaisi ammattilaisemme hoitaa tämän puolestasi? Hiusten pesu ja föönaus ovat tärkeä osa hiustenpidennysten hoitorutiinia, jotta hiukset pysyvät hyvässä kunnossa. Ammattilaisen tekemä föönauspalvelu sisältää myös laadukkaat muotoilutuotteet hiuksillesi.

   

   

   

 • Blow Dry -palvelun aikana saat myös hyviä muotoilu- sekä tuotevinkkejä, ja hiusstylistimme opastaa sinua kuinka niitä tulisi käyttää juuri sinun hiuksissasi. Meille on tärkeää, että hiukset sopivat sinun tyyliisi!

Hiuksien pituudet

Blue Lagoonissa hiusten pituudet on jaoteltu S, M, L sekä XL -kategorioihin:

 • S-palvelut koskevat lyhyitä hiuksia, jotka jäävät olkapäiden yläpuolelle.
 • M-palvelut koskevat hiuksia, jotka ylettyvät maksimissaan olkapäille.
 • L-palvelut koskevat hiuksia, jotka ylettyvät yli olkapäiden ja maksimissaan lapaluille.
 • XL-palvelut koskevat ekstra pitkiä ja paksuja hiuksia, jotka ylettyvät lapaluiden alapuolelle.

Hinnasto

BL Hair Blow Dry Bar

Luksusta arkeen tai juhlaan! Hemmottele itseäsi trendikkäällä Blow Dry Bar -palvelullamme. Ammattilaisemme pesee hiuksesi laadukkailla hiustenhoitotuotteilla sekä föönaa hiuksesi upean kuohkeaksi.

BL Hair Blow Dry Bar S 30 min.

S – Blow Dry Paketti sisältää lyhyiden hiusten pesun ja föönauksen. Palveluun sisältyy myös rentouttava päähieronta pesun yhteydessä.

35 €

BL Hair Blow Dry Bar M 45 min.

M – Blow Dry Paketti sisältää keskipitkien hiusten pesun ja föönauksen. Hiukset ylettyvät maksimissaan olkapäille. Palveluun sisältyy myös rentouttava päähieronta pesun yhteydessä.

45 €

BL Hair Blow Dry Bar L 60 min.

L – Blow Dry Paketti sisältää pitkien hiusten pesun ja föönauksen. Hiukset ylettyvät yli olkapäiden. Palveluun sisältyy myös rentouttava päähieronta pesun yhteydessä.

60 €

BL Hair Blow Dry Bar XL 75 min.

XL – Blow Dry Paketti sisältää ekstra pitkien tai paksujen hiusten pesun ja föönauksen. Hiukset ylettyvät lapaluiden alapuolelle. Palveluun sisältyy myös rentouttava  päähieronta pesun yhteydessä.

75 €

Valmistautuminen hiuspalveluihin, hiusten kotihoito-ohjeet sekä hoitotakuut

Suosittelemme, että tutustut varaamaasi palveluun jo ennen hoitoon tuloa. Olemme keränneet yleiset suositukset hiuspalveluidemme kotihoidosta sekä hiuspalveluihin valmistautumisesta. Täältä löydät tiedot myös takuuajoista ja -ehdoista. Tutustu ohjeisiin huolella ja ota meihin yhteyttä, mikäli sinua askarruttaa jokin asia. Ammattitaitoiset hiusstylistimme auttavat sinua kaikissa ongelmatilanteissa.

Hiusstylistimme

Liikkeissämme työskentelee hiuksiin erikoistuneita hiusstylistejä. Suosittelemme tutustumaan hiusammattilaisiimme ja heidän työnäytekuviinsa, jotta löydä juuri sinulle sopivimman tekijän!