Rentouttavat hieronnat

Rentouttavat hieronnat

Haluamme toivottaa sinut tervetulleeksi rentouttaviin hierontoihimme! Kokeile koko vartalon hierontaa öljyillä ja tuoksuilla tai rentouttavaa Mindfulness-hierontaa päälle tai jaloille! Kokonaisvaltaisen Mindfulness-kokemuksen kruunaa ainutlaatuinen ääninauhamme! Suosittelemme hierontahoitoja myös lahjaksi.

Löydä sinulle sopivin hierontahoito

 • Mindfulness-hieronta

  Mindfulness on pysähtymistä tähän hetkeen ja sen avulla voit harjoitella läsnäoloa. Olemme Blue Lagoonissa kehittäneet uuden, innovatiivisen palvelun, missä yhdistämme hieronnan rentouttavan ominaisuuden sekä mindfulness -ääninauhan, joka on tuotettu ainoastaan tätä palvelukokonaisuutta varten. Kuulokkeiden kautta kuulet ohjatun mindfulness -äänitteen, joka auttaa sinua olemaan läsnä hetkessä. Ammattilaisen tekemä hieronta pään tai jalkojen alueelle saa sinut kokonaisvaltaisesti rentoutumaan ja rauhoittumaan.

  Mindfulness-hieronta vähentää stressiä ja jännitystiloja kehossa, parantaa unenlaatua sekä auttaa sinua pysähtymään kiireisen arjen keskellä. Hoito myös energisoi ja siinä voi käydä kertaluontoisesti tai sarjahoitona. Suosituksemme kovaan stressiin / jännitystilaan on yksi hieronta joka toinen viikkoa 12 viikon ajan.

  Saat palvelun alussa valita toivotko hieronnan pään vai jalkojen alueelle. Pään ja jalkojen alueelle tehtävät hieronnat ovat yhdistelmä päähierontaa / jalkahierontaa sekä akupisteiden käsittelyä. Hieronta avaa lihasjumeja, parantaa aineenvaihduntaa, verenkiertoa sekä lisää lymfakiertoa. Pään alueelle tehtävä hieronta käsittää pään sekä niska-hartia-alueen. Jalkojen alueelle tehtävä hieronta käsittää jalkaterät ja pohkeet.

  Hieronnat eivät vastaa urheiluhierojan tekemää voimakasta hierontaa.

 • BL Signature Massage

  BL Signature Massage on hemmotteleva kokovartalohieronta, mikä rentouttaa lihaksia ja vähentää jännitystiloja kehossa. Hoidon aikana vesihöyryn kanssa käytetyt tuoksut myös virkistävät mieltä sekä vähentävät stressiä.

  Hieronta yhdistää klassisen hieronnan sekä pistehieronnan. Hieronnan lisäksi palvelussa käytetään myös muita aistielementtejä. Lämpö rentouttaa lihaksia ja luo miellyttävän lepohetken ja musiikilla sekä erilaisilla tuoksuilla tehostamme hieronnan vaikutuksia virkistää mieltä. Käytettävät hierontaöljyt hoitavat ihoa tehden siitä pehmeän ja kostutetun.

  BL Signature Massage -hieronta ei vastaa urheiluhierontaa.

Hinnasto

Rentouttavat hieronnat

Haluamme toivottaa sinut tervetulleeksi rentouttaviin hierontoihimme! Kokeile koko vartalon hierontaa öljyillä ja tuoksuilla tai rentouttavaa Mindfulness-hierontaa päälle tai jaloille! Kokonaisvaltaisen Mindfulness-kokemuksen kruunaa ainutlaatuinen Mindfulness-ääninauhamme! Suosittelemme näitä hoitoja myös lahjaksi!

Lue lisää hieronnoistamme

Mindfulness-hieronta

Mieltä ja kehoa hellivä 30min pää- tai jalkahieronta. Mindfulness-hieronta on Blue Lagoonilla kehitetty uusi, innovatiivinen palvelu stressin ja kehon jännitystilojen vähentämiseen, unenlaadun parantamiseen sekä sinun avuksi pysähtyä kiireisen arjen keskellä. Mindfulness-hieronnassa yhdistämme hieronnan rentouttavan ominaisuuden sekä hoitoon räätälöidyn mindfulness-ääninauhan. Energisöivä hoito toimii niin kertaluonteisesti kuin sarjahoitona.

59 €

BL Signature Massage

BL Signature Massage on hemmotteleva kokovartalohieronta, mikä rentouttaa lihaksia ja vähentää jännitystiloja kehossa. Hoidon aikana vesihöyryn kanssa käytetyt tuoksut, myös virkistävät mieltä, sekä vähentävät stressiä.

BL Signature Massage -hieronta virkistää kehoa ja mieltä. Hieronta yhdistää klassisen hieronnan sekä pistehieronnan. Hieronnan lisäksi palvelussa käytetään myös muita astielementtejä: lämpöä, tuoksuja ja musiikkia. Kokovartalohieronta rentouttaa ja vähentää jännitystiloja kehossa. Erilaisilla tuoksuilla tehostamme hieronnan vaikutuksia ja virkistää mieltä. Käytettävät hierontaöljyt hoitavat ihoa tehden siitä pehmeän ja kostutetun.

BL Signature Massage -hieronta ei vastaa urheiluhierontaa.

69 €

Hierontaan valmistautuminen

Hieronnoissamme hyödynnetään käsin tehtävää klassista hierontaa, joka kohdistuu ihoon, rasvakudokseen ja lihaksiin. Rentouttavia hierontoja tekevät tyypillisesti kosmetologit, jolloin hieronnan tavoitteena on ihon hoitaminen, asiakkaan terveyden edistäminen sekä rentouttaminen. Lue lisää hierontaan valmistautumiseen.

BL-laatutakuu

Visonamme on olla kauneudenhoitoalan rohkea vaikuttaja, ja teemme jatkuvasti töitä alan kehittämisen eteen Suomessa. Vuoden 2021 teemanamme oli laatustandardien luominen kaikille palveluillemme, mikä on uutta kauneudenhoitoalalla Suomessa. Lue lisää uniikista laatuprosessistamme!