Luonnollista kauneutta ja arjen kauneudenhoidon helppoutta arvostava Alma, pääsi tutustumaan Brow- ja Lash Lift -komboon Iso Omenan hoitolassamme. Arjessa pitkälti ilman meikkiä viihtyvä Alma toivoi Lift-kombolta helpotusta arjen rutiineihin, kuitenkin siten, että look näyttää luonnolliselta ja raikkaalta. Kulmakarvoihin toivottiin hiusten punapigmenttiin matchaavaa sävyä ja sekä ripsien, että kulmien muotoilun toivottiin olevan luonnollinen.

Lift-kombon Almalle loihtinut Aliina kertoo luonnollisen lookin yleistyvän lifteissä ja erityisesti kesälookkiin toivotaankin mahdollisimman raikasta ilmettä. “Almalle tehdään ripsien kestotaivutus M-muotilla, jolla taivutuksesta ei tule Alman ripsien pituudessa yhtä jyrkkä, kuin S-muotilla olisi tullut. Kulmiin valitaan vaaleanruskea sävy, jolla saadaan luotua kauniisti hiuksiin sopiva sävy.” Aliina kommentoi.

Sekä Alma, että Aliina ovat tyytyväisiä lopputulokseen. “Tuntuu kuin ilme olisi paljon virkeämpi ja silmät tulevat ihan eri tavalla esiin. Look on ihanan huoliteltu, mutta kuitenkin tosi luonnollinen kuten toivoin”, Alma kertoo. Aliina komppaa Almaa: “Lopputulos onnistui kyllä tosi kivasti, ja ihana nähdä miten tyytyväinen asiakas on”.

Ripsien kestotaivutus eroaa perinteisestä ripsipermanentista niin, että se taivuttaa ripset tyvestä alkaen ylöspäin avaten katsetta. Ripsien kestotaivutuksessa käytetään apuna silikonityynyjä tai rullia, joiden päälle ripset asetetaan ja liimataan vesiliukoiselle maitoliimalla. Maitoliima poistetaan vesihuuhteella hoidon lopuksi. Blue Lagoonissa käytössä on useita erilaisia taivutusmuotteja – ja rullia, joiden avulla Lash Lift -ammattilaisemme räätälöi ripsillesi ja toiveillesi sopivan lopputuloksen!

Lue lisää Lash Liftistä.

Kulmien laminoinnissa käsittelemme kulmasi Inlei Brow Bomber –tuotteilla. Hoitoon sisältyy kulmien käsittely taivutus- ja kiinnitysaineella, kestovärjäys sekä kulmien muotoilu vahalla, sokerilla tai pinseteillä. Kulmien laminoinnilla saadaan karvan tekstuuria muutettua siten, että ne pysyvät paremmin paikallaan ja ovat helpommin hallittavissa. Kulmakarvat pysyvät pitkään huoliteltuina.

Lue lisää Brow Liftistä.

Palvelun hinta: 125 €

Aliina S.

Pro-tason ripsiteknikko & kosmetologi | Iso Omena

Varaa aika

Palvelut, joita Alma käyttää

Takaisin vaikuttajan sivulle