Patisse A Lody kävi hoidattamassa jalkansa kauniiseen kuntoon Iso Omenan toimipisteessämme. Hoidon yhteydessä varpaille tehtiin myös Shellac-kestolakkaus. Tutustu tarkemmin Patisselle tehtyyn jalkahoitoon ja Get the Look!

Pedikyyrissä tehtiin pehmittävä liotus jaloille, jonka jälkeen iho siistittiin raspauksen ja kovettumien poiston avulla. Kaiken kattava pedikyyrimme sisältää myös jalkojen kuorinnan, kynsien viilauksen ja muotoilun, naamion sekä rentouttavan hieronnan. Varpaiden kynsissä Patisse on tällä hetkellä mieltynyt vaaleisiin sävyihin, jotka sopivat ihanasti erilaisiin tyylikokonaisuuksiin! Shellacin sävyksi valikoitui tällä kertaa Lady Lily.

Syksyn tullen myös jalkojen iho voi alkaa kuivumaan, minkä vuoksi jalkojen hoitoa ei saisi unohtaa kesän jälkeen! Loppuvuodesta jalat kaipaavat extra huolenpitoa ja hemmottelua! Tiesitkö, että All Inclusive -pedikyyriimme sisältyy aina joko Shellac-kestolakkaus tai Crystalac-geelilakkaus? Ajanvarauksestamme näet tekijöiden osaamistasot lakkauksien suhteen.

Lue lisää pedikyyreistämme.

Palvelun hinta: 130 €

Hanna P.

Kosmetologi ︳Iso Omena

Varaa aika

Palvelut, joita Patisse käyttää

Takaisin vaikuttajan sivulle