Vita Liberata -suihkurusketus koko vartalolle

Ylelliset Vita Liberata -suihkurusketukset!

Vita Liberata -suihkurusketus

Suihkurusketuksella saat nopeasti ja turvallisesti ihollesi kauniin tasaisen ja halutessasi jopa intensiivisen rusketuksen! Käytössämme ovat suuren suosion saavuttaneet Vita Liberatan ylelliset itseruskettavat tuotteet sekä ammattikäyttöön että kotihoitoon! Suihkurusketuksessa värivaihtoehtoina löytyvät Equadur (vaalea), Brazil (tumma) sekä ihoa kosteuttava Phenomenal Dark (tumma). Phenomenal Dark -sävy sisältää anti-age vaikutteisia ainesosia sekä aloe veraa, minkä vuoksi väri samalla hoitaa ja kosteuttaa ihoa, edistäen värin optimaalista pysyvyyttä iholla.

Suihkurusketukseen valmistautuminen

Tullessasi suihkurusketukseen, sinun ei tarvitse itse tietää mikä väri on sinulle paras! Suihkuruskettajamme kuuntelee toiveesi ja tarpeesi ja antaa sen pohjalta parhaimman suosituksensa sinulle. Kaikkia värejä kerrostetaan iholle 1-5 kerrosta, riippuen siitä kuinka tumman lopputuloksen haluat. Yhdellä tai kahdella kerroksella saadaan kevyt, luonnollinen päivetys, ja mitä enemmän kerroksia suihkutetaan, sitä tummempi ja intensiivisempi rusketus on.

Näin voit valmistautua rusketukseen:

  • Halutessasi poista ihokarvat viimeistään päivää aikaisemmin, jotta ihohuokosillasi on aikaa rauhoittua ja sulkeutua, jotta väriaine ei keräydy ihohuokosiisi.
  • Kuori ja kosteuta ihosi hyvin vuorokautta ennen rusketushoitoa (muista kyynärpäät, nilkat ja polvet tai muut vartalossasi olevat, erityisen kuivat kohdat), mutta varmista, että käyttämäsi kuorinta ei jätä öljyistä pintaa iholle.
  • Ihon tulisi olla puhdas ennen käsittelyä. Meikit, deodorantti, hajusteet, voiteet tai vastaavat on hyvä pestä pois ennen käsittelyä, jotta lopputulos on mahdollisimman tasainen.
  • Varaa mukaasi vanhat bikinit tai alusvaatteet, vaihtoehtoisesti saat meiltä kertakäyttöstringit rusketuksen ajaksi.
  • Valitse löysät, tummat vaatteet, välttääksesi mahdollisia tahroja vaatteissasi sekä vaatteiden hankaumajälkiä rusketuksessasi.

Suihkurusketuksen kotihoito-ohjeet

Vältä uintia, suihkua tai runsasta hikoilua rusketuksen jälkeen seuraavan 8-10 tunnin aikana, jolloin väri vielä kehittyy. Mikäli sinun on vaikea ruskettua auringossa tai itseruskettavien avulla, voit hyvin pidentää vaikutusaikaa. Ohjausväri lähtee pois ensimmäisessä suihkussa käsittelyn jälkeen. Ensimmäisessä suihkussa puhdista ihosi vain vedellä, älä suihkusaippualla, koska väri voi hieman vielä kehittyä suihkun jälkeen. Taputtele, älä hankaa, suihkun jälkeen ihosi kuivaksi, jotta rusketuksesi säilyy tasaisena kauemmin. Kosteuta ihoasi säännöllisesti aamuin ja illoin rusketuksen ylläpitämiseksi. Oikein ylläpidettynä rusketus voi pysyä ihollasi jopa 8-14 päivää, parhaimmillaan rusketus on kuitenkin ensimmäisen suihkukerran jälkeen. Jos siis haluat tärkeälle päivälle päivettyneen ihon, suosittelemme varaamaan ajan edeltävälle päivälle.

Kotihoitotuotteet

Rusketusta voit ylläpitää kotona kosteuttamalla ihoa huolellisesti, mutta voit myös jatkaa ruskettamista kotona itseruskettavilla tuotteilla. Meiltä löydät Vita Liberatan laadukkaan itseruskettavat kotikäyttöön.

Vita Liberata Fabulous Self Tanning Tinted Lotion

Fabulous self tanning lotion on erittäin kosteuttava itseruskettava voide. Voide on sävytetty, joten tämä helpottaa huomattavasti levitystä, kun näet mihin olet tuotetta jo levittänyt, ja että lopputulos on tasainen. Tämän lisäksi saat sävytetyllä, nopeasti imeytyvällä koostumuksella ihollesi heti päivettyneen, kauniin sävyn. Tuote sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Blue Lagoonin liikkeistä tätä itseruskettavaa kotihoitotuotetta on saatavilla sävyssä medium.

Suosittelemme itseruskettavaa lotionia asiakkaille, joilla on vaaleampi tai erityisen kuiva iho. Sekä asiakkaille, jotka kaipaavat asteittaista ja luonnollista rusketusta.

Vita Liberata Phenomenal Mousse

Phenomenal Mousse on pitkäkestoinen rusketusvaahto, joka pitää rusketuksen iholla neljä kertaa pidempään kuin muut rusketustuotteet ja se häivyttyy iholta asteittain, täydellisen tasaisesti. Pitkäkestoisen, jopa 2-3 viikkoa kestävän rusketuksen salaisuus on pHen02 teknologia, joka toimii ihollasi luovuttaen aktiivista ainesosaa DHA:ta hiljalleen, jolloin rusketuksen kesto pidentyy. Moisture Lock teknologia taas lukitsee kosteuden iholle ja varmistaa rusketuksen kauniin sävyn sekä tasaisen häivyttymisen ihosolukon uusiutuessa. Vaahto on helppo levittää ja käyttämällä sitä ohjeiden mukaisesti 2-3 peräkkäisenä päivänä, saat kauniin ja pitkään kestävän rusketuksen. Tuotteet ovat hajusteettomia ja sisältävät 80% luonnollisia raaka-aineita. Tätä itseruksettavaa moussea on saatavilla liikkeistämme sävyissä medium ja dark.

Vita Liberatan mousset ovat erityisen hyviä itseruskettavia tummemmille ihoille, sekä näyttävästä rusetuksesta pitäville. Mousse kuivuu iholle lotionia nopeammin, joten mousse on hyvä valinta myös kiireellisempiin rusketustarpeisiin.

Meiltä löydät myös itseruskettavien tuotteiden levitystä helpottavan levityskintaan, jonka avulla saat helposti tasaisen rusketuksen ja vältät ruskettuneet kämmenet.